راهیابی ۵ تن از مدیران کانون های مساجد به ششمین پارلمان محلی بندرعباس

بندرعباسی ها با انتخاب ۵ نفر از مدیران و اعضای فعال کانون های فرهنگی هنری به عنوان ۱۱ عضو اصلی و ۲ تن از آنان نیز به عنوان علی البدل ششمین دوره شورای اسلامی شهر بندرعباس مهر تاییدی بر کارآمدی و تاثیرگذار بودن این مولود مبارک نظام زدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، بیست و هشت سال پیش شورای عالی انقلاب فرهنگی پس از هشدارهای مقام معظم رهبری در رابطه با تهاجم و شبیحخون فرهنگی دشمن، طی مصوبه شماره 302 به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ماموریت داد تا اقدام به تاسیس کانون های فرهنگی هنری در دل مساجد شهری و روستایی سراسر کشور به منظور مبارزه با هجمه های فرهنگی کند.

 

امروز پس از قریب به سه دهه از آن اتفاق میمون و مبارک و با تلاش و همت پیشکسوتان و جوانان فعال مسجدی و حمایت و راهبری هدفمند و برنامه ریزی شده ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، آن نهال نوپا به درختی تنومند و مثمرثمر تبدیل شده است که بخش های مختلف جامعه از برکات آن بهره مندند.

 

کانون های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان یک گروه مرجع و مهم نقش مؤثر و فعالی در فرهنگ پذیری و اجتماعی شدن عموم مردم دارند.

 

ابوالقاسم جراره، مدیر کانون فرهنگی هنری انصار ولایت محله نخل ناخدا در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با کسب بیش از 128 هزار رای به عنوان نمایند اول در حوزه انتخابیه بندرعباس به عنوان جوانترین نماینده دوران مجلس راهی بهارستان شد.

 

امسال در ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز مدیران و اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد هرمزگان همانند سایر استان ها در حوزه های مختلف شهری و روستایی کاندیدا شدند که اکثر آنها در استان هرمزگان مورد اقبال مردم قرار گرفتند.

 

این اتفاق در شورای شهر بندرعباس به صورت ویژه تری نمود پیدا کرد و 11 کرسی پارلمان محلی، پنج کرسی به مدیران و اعضای فعال کانون های فرهنگی هنری مساجد رسید و نام دو تن دیگر نیز در بین اعضای علی البدل قرار گرفته است.

 

حجت الاسلام « احمد پهلوانی »، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد هرمزگان ضمن تبریک به اعضای راه یافته به شورای شهر و روستاها به ویژه مدیران و اعضای کانون ها، گفت: امروزه پس از گذشت 28 سال از عمر بابرکت کانون ها، این تشکل ها به عنوان مراکز تاثیرگذار در حوزه های مختلف فرهنگی، هنری، اجتماعی، سیاسی و ... شناخته می شوند.

 

وی با بیان اینکه امروز کانون ها در معادلات حوزه های مختلف ظرفیتی قابل اعتنا هستند، افزود: این اتفاق به خودی خود بوجود نیامده و حاصل مدیریت، راهبری، نظارت، برنامه ریزی و حمایت ستاد هماهنگی و همچنین تلاش و همت همه فعالان مسجدی است.

 

مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان به اهمیت انتخابات این دوره ریاست جمهوری و شوراها اشاره و تصریح کرد: همه دشمنان اسلام، انقلاب و نظام جمهوری اسلامی از همه توان و ظرفیت خود برای دلسرد کردن مردم به منظور عدم حضورشان در پای صندوق های رای استفاده کردند و از این رو نیاز بود اعضای کانون ها به عنوان سربازان جنگ نرم به صورت جدی تر وارد میدان شوند.

 

وی ادامه داد: اکثر مدیران و اعضای کانون ها که تحصیلکرده که از تخصص لازم و مرتبط با حوزه شورا برخوردار بودند در این دوره وارد میدان کارزار انتخاباتی شدند و با اقبال عمومی روبرو شدند و از طرفی نیز دیگران را برای حضور در پای صندوق های رای تشویق کردند.

 

پهلوانی از اعتماد خانواده ها به کانون های فرهنگی هنری مساجد به عنوان مهمترین ظرفیت و سرمایه این تشکل ها یاد کرد و گفت: انتخاب اکثر مدیران و اعضای فعال کانون ها به عنوان اعضای شورا در این دوره، مهر تاییدی بر این اعتماد است.

 

وی خاطرنشان کرد: مردم فهیم و همیشه در صحنه شهرستان های بندرعباس، قشم، حاجی آباد، بندرخمیر و ابوموسی در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز با دادن بیش از 128 هزار رای به ابوالقاسم جراره، مدیر کانون فرهنگی هنری انصارولایت، وی را به عنوان جوانترین نماینده راهی بهارستان کردند.

پهلوانی در ادامه به معرفی مدیران و اعضای فعال کانون های راه یافته به شورای ششم بندرعباس پرداخت و افزود: حسن سالاری، عیسی عباسی، حجت الاسلام عبدالرضا حیدری سراجی به ترتیب سابقه مدیریت کانون های فرهنگی هنری هجرت، مهدی موعود(عج) کوی آزادگان و المهدی(عج) محله درخت سبز را درکارنامه دارند.

 

وی اضافه کرد: سید محمد رضا موسوی از سابقه اشتغال در ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد هرمرگان برخوردار می باشد و احمد کناری نژاد نیز از اعضای فعال کانون فرهنگی هنری مسجد غدیر گلشهر جنوبی است.

 

این مقام مسئول همچنین گفت: مصیب نظری مدیر کانون فرهنگی هنری مهدوی روستای کرمون شهرستان بندرعباس و محمد رئیسی چاهستانی نیز مدیر کانون صاحب الزمان محله آیت الله غفاری به عنوان اعضای علی البدل شورای ششم بندرعباس انتخاب شدند.

 

وجود پتانسیل و ظرفیت های فراوان به ویژه سرمایه نیروی انسانی در کانون های فرهنگی هنری، ضرورت توجه به راهبردهای فرهنگی در حوزه مساجد را دوچندان می کند.

 

مساجد در صدر اسلام دارای کارکردهای متعدد و پرشماری بوده اند و امروزه با حمایت و تقویت کانون های فرهنگی هنری می توانیم کارکردهای واقعی مساجد را احیا کنیم.

 

گفتنی است؛ در حال حاضر هزار و 150 کانون فرهنگی هنری زیر نظر ستاد هماهنگی کانون ها در سطح مساجد شهری و روستایی استان هرمزگان فعالیت می کنند.

 

 

 

 

کد خبر 1068412

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha