استاندارد سازی و شناسنامه دار کردن مبل ، منبت  و کشمش ملایر در دستور کار استاندارد همدان

مددی گفت: یکی از مهمترین اولویت‌های ما در حوزه استاندارد سازی برای شهرستان ملایر استاندارد سازی و شناسنامه دار کردن مبل، منبت و کشمش است.

به گزارش خبرنگار شبستان از ملایر «محمد مددی» امروز پنج شنبه 3 تیر ماه در دیدار با فرماندار ملایر با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان ملایر در حوزه‌های مختلف گفت: یکی از مهمترین اولویت‌های ما در حوزه استاندارد سازی برای شهرستان ملایر استاندارد سازی و شناسنامه دار کردن مبل و منبت  و کشمش است.

مدیر کل استاندارد همدان گفت: در این راستا باید با هم افزایی دستگاه‌ها از جمله فرمانداری ، ورود نخبگان و دانشگاهیان  بتوانیم با استاندارد سازی و بالا بردن کیفیت رویکرد مناسبی را برای اشتغال و اقتصاد پویا و ارزش افزوده بالا در حوزه مبل و منبت و کشمسش ایجاد کنیم.

مدیر کل استاندارد همدان با اشاره به اینکه علاوه بر برنامه‌های روتین، کار دانش محور و تولید محور می‌تواند در این حوزه به ما کمک کند تصریح کرد: درحوزه کشمش صاحبان سرمایه باید با افق دید بازتر و چشم اندازی روشنتر برای آینده  در حوزه فرآوری و افزایش سهم بازار صادرات  با استاندارد همکاری بیشتری را داشته باشند.

«قدرت الله ولدی»نیز به اهمیت و نقش تعیین کننده استاندارد در جهش رقابت پذیری محصولات تولیدی و توسعه بازارهای صادراتی اشاره کرد و گفت: استاندارد سازی کالاهای تولیدی گامی اساسی جهت حمایت از تولید ملی است و باید فصل الخطاب همه واحدهای تولیدی و فرآوری در این شهرستان قرار گیرد.

 

  فرماندار ملایرضمن تقدیر از تلاش های مثبت و اثرگذار سازمان استاندارد در استان همدان و نمایندگی شهرستان ملایر، برنامه محور و آموزش محور بودن را لازمه استاندارد سازی محصولات و کالاهای تولیدی دانست و بیان کرد: ما مدافع استاندارد هستیم و باید به سمتی حرکت کنیم که کالای باکیفیت و دارای نشان استاندارد به ویژه محصول کشمش در حوزه شهرستان ملایر به خارج از کشور صادر شود.

وی  با بیان اینکه نگاه جدی و اجرای قانون به عنوان اهرم قدرت برای بالا بردن کیفیت در استانداردسازی محصولات وظیفه مهم و خطیر استاندارد است گفت: در ابن زمینه استاندارد می‌تواند با تعامل و همکاری بیشتر با دستگاه‌های مختلف از جمله جهاد کشاورزی نسبت به رفع مشکلات موجود اقدام کند.

فرماندار ملایر خطاب به حوزه اداره استاندارد شهرستان ملایر بر تعامل بیشتر این اداره با جهاد کشاورزی و اتحادیه و انجمن کشمش برای تولیدات با کیفیت تاکید کرد و گفت: با این موارد می‌تواند گره گشای بسیاری از مشکلات باشد.

 در ادامه «داریوش خالقی» نیز با بیان اینکه در حال حاضر اداره استاندارد شهرستان ملایر سه شهرستان، نهاوند، ملایر و تویسرکان را پوشش می‌دهد گفت: در این زمینه 140 واحد فعال زیر پوشش داریم.

رئیس اداره استاندارد شهرستان ملایر با بیان اینکه محصولات تولیدی این واحدهای در حوزه‌های مختلف، صنایع ساختمانی، خدماتی، مواد غذایی، نساجی و.. فعالیت دارند افزود: در شهرستان ملایر 80 واحد فعال داریم.

وی با بیان اینکه این واحدها بین 150 محصول در شهرستان ملایر تولید می‌کنند تصریح کرد: در نهاوند نیز 40 واحد فعال داریم که 166 محصول تولید دارند و از نظر تنوع محصولات در حالت خوبی هستند.

رئیس اداره استاندارد شهرستان ملایر افزود: در شهرستان تویسرکان نیز 21 واحد با تولید 54 محصول پروانه نشان کاربرد نشان استاندارد فعالیت دارند.

 وی ضمن برشمردن برخی مشکلات در حوزه کشمش و مبل و منبت در ملایر خواستار پپیگیری بیشتر مسئولان شهرستان به ویژه فرمانداری  ملایر برای رفع موانع و ارائه و راهکارها و پیشنهادات در حوزه استاندارد شد .

کد خبر 1069644

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha