ضرورت جریان‌سازی گسترش سبک‌های فرزند پروری

آموزش و سرمایه‌گذاری برای تبیین سبک های فرزند پروری و جریان سازی برای این سرفصل مهم، جز ضرورت های جامعه است که گاها با کم توجهی نیز روبرو می شود.

خبرگزاری شبستان-اصفهان: خانواده مهمترین رکن جامعه در تربیت نیروی انسانی و شکل گیری یک مملکت خوب و با کمترین معضلات و مشکلات است و اگر در این نهاد موضوعات تربیتی مورد توجه قرار گیرد آنگاه جامعه نیز از آن تاثیر مثبت می گیرد.

 

فرزند پروری یکی از مهمترین فاکتورهای انسان سازی و تامین نیروی انسانی جامعه به شمار می رود که خانواده در این حوزه نقش کلیدی و اثرگذاری دارد.

 

سبک های فرزند پروری که متناسب با آموزه های دینی و فرهنگ و تمدن کشور می باشد آنگاه در جنبه ها و شرایط مختلف حایز اهمیت بوده و باید به آن پرداخته شود.

 

پدر و مادری که از این موضوعات آموزشی خبرندارند قادر به نقش آفرینی خود نبوده و باید برای جلوگیری از آسیب های آن نگاه جامع و کاملی نسبت به مسائل اجتماعی داشته باشند و این مهارت را کسب کنند.

 

دغدغه های آموزشی و مهارتی در تربیت فرزند یک ضرروت و اصل مهمی محسوب می شود که نهادهای فرهنگی و رسانه ها باید به آن بپردازند.

ترویج فرهنگ های غربی دیگر چالش پیش روی تربیت فرزند و مباحث تربیتی بوده و به برنامه ریزی و فعالیت های خاصی جهت مقابله با این اصل است.

 

*تکمیل حلقه جریان سازی فرزند پروری با اجرای کارگاه های آموزشی

 

برای این موضوع مهم کتاب های زیاد منتشر و پژوهش هایی صورت گرفته اما فراگیری گسترده آن به برنامه ریزی اجرایی جهت آموزش نیاز دارد که باید نهادهای فرهنگی مثل تشکل های مردم نهاد، کانون های مساجد، رسانه ها و انجمن ها و مدارس به آن بپردازند.

 

جریان شکل گرفته برای ترویج سبک های مناسب فرزند پروری پس از پژوهش، تالیف کتاب و تولید محتوا، به آموزش و فعالیت های اجرایی نیاز دارد که باید نهادهای توانمند وارد عمل بشوند و مردم نیز برای فراگیری این مهارت ها هزینه کنند و وقت بسپارند.

 

برگزاری مسابقات کتابخوانی، طرح های فرهنگی، کارگاه های آموزشی، تبلیغات شهری و مواردی از این قبیل در نهادینه سازی و ایجاد دغدغه مندی موثر خواهد بود.

 

رئیس مرکز مشاوره بهزیستی استان اصفهان درباره این مقوله مهم گفت: خانواده ها به فراگیری آموزش های زیادی در مباحث تربیتی نیاز دارند تا تصمیم های خوب و به موقعی را اخذ کنند.

 

«حسین خاکشور» بر اهمیت فرزند پروری اشاره کرد و اذعان داشت: این موضوع مهم در کارگاه های آموزشی مورد توجه و آمزوش داده می شود ولی مراجعات به روانشناسان و تماس با مراکز مشاوره نیز دغدغه خانواده ها به این مسائل را نیز نشان می دهد.

 

وی ادامه داد: سرفصل هایی از این موضوع در فعالیت رسانه ای، کلاس های آموزشی و جلسات آموزش خانواده مدارس قرار گیرد و با توجه به این امر از بسیاری از چالش ها جلوگیری خواهیم کرد.

*نهادهای فرهنگی جانشین خانواده در مسائل تربیتی بچه ها هستند

 

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با بیان اینکه خانواده اصلی ترین ماموریت را در حوزه تربیت فرزند دارد، گفت: اصالت تربیت فرزند به عهده خانواده هاست.

 

حجت الاسلام «محمد قطبی» افزود: پدر و مادر به عنوان مدیر کانون فرهنگی سه یا چهار نفره خانواده خود باشند ولی مراکز فرهنگی آنان را برای نهادینه سازی فعالیت تربیتی ترغیب و تشویق کنند.

 

وی ادامه داد: برخی از بازی ها و روش های تربیتی مغایر با ارزش ها و فرهنگ های ایرانی بوده و همین موضوع موجب بروز مشکلات زیادی می شود که مدیریت این چنین مسائلی بر عهده نهادهای فرهنگی است.

کد خبر 1070995

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha