تخصیص ۴۰ میلیارد تومان اعتبار به حوزه قرآنی/جامعه قرآنی اولویت هیچ کدام از دولت ها نبوده است

رئیس دبیرخانه کمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی قرآنی کشور از تخصیص ۴۰ میلیارد تومان اعتبار به حوزه قرآنی در سال جاری خبر داد و گفت: اعتبار این حوزه نسبت به سال گذشته کاهش جدی داشته است.

«محمد مهدی عزیززاده» در گفت و گو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با اشاره به مطالبات جامعه قرآنی از دولت جدید گفت: به نظر بنده اصلی ترین کاری که دولت جدید باید آن را در اولویت برنامه های خود قرار دهد، این است که ناهماهنگی ها، موازی کاری ها و مشکلات ساختاری و اعتباری فعالیت های قرآنی کشور را حل کند، چون چالش های اصلی این مسایل هستند و مسایل مربوط به جز، موردی و موضوعی در ذیل این مسایل تعریف می شوند.

 

رئیس دبیرخانه کمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی قرآنی کشور در ادامه تصریح کرد: ما هنوز با گذشت 12 سال از تشکیل شورای توسعه در حوزه ساختارها، شرح وظایف، به روزرسانی عملکردها و مدیریت کلان فعالیت های قرآنی دچار مشکل هستیم لذا بازمهندسی این ساختار فعالیت های قرآنی کشور در کلان خود یک امر بسیار واجب و ضروری می باشد. 

 

وی با اشاره به پیشنهادات این حوزه برای ترویج فرهنگ قرآنی در دولت جدید اظهار کرد: یکی از مهمترین اقداماتی که می بایست در دولت جدید مورد توجه قرار گیرد این است که باید توجه ویژه به نقش قرآن در نظام آموزش رسمی کشور داشته باشیم. در واقع مشکل اینجاست که آن توقعی که از آموزش های قرآنی در نظام رسمی کشور وجود دارد (مدارس و دانشگاه ها) برآورده نشده است، در صورتی که اگر این مسایل در این بخش ها مرتفع شود، بخش قابل توجه ای از آن خواسته اصلی جامعه قرآنی که سواد قرآنی حداقلی برای زمینه سازی انس با قرآن و مراجعه به آن است، محقق می شود لذا می بایست تمرکز دولت جدید در دو سه سال اول بر این مسئله باشد.

 

عزیززاده در پاسخ به این سوال که چه مشکلات دست و پاگیری در حوزه فعالیت های قرآنی وجود دارد، افزود: من قوانین پیچیده ای در این حوزه احساس نمی کنم ،چون مسایل و مشکلات بسیاری وجود دارد که مهمتر از این مسئله می باشد.

 

عزیززاده از تخصیص 40 میلیارد تومان اعتبار به حوزه قرآنی در سال جاری خبر داد و گفت: اعتبار این حوزه نسبت به سال گذشته کاهش جدی داشته است. سال هاست که این اعتبارات منهای اینکه در مقدار کاهش داشته در تخصیص هم دچار مشکل بوده است و در برخی سال ها هیچ افزایشی نداشتیم و در برخی سال ها هم یک عدد 10-15 درصدی تخصیص داده شده است.

 

وی با اشاره به دلایل بی توجهی به فعالیت های حوزه قرآنی خاطرنشان کرد: یک بخشی از دلایل به دلیل شرایط نامناسب مالی ناشی از مشکلات کرونا، تحریم ها و سایر مشکلات جامعه است و بخشی دیگر هم به این دلیل است که فعالیت های قرآنی اولویت هیچ کدام از این دولت ها نبوده است.

 

 

 

 

کد خبر 1071127

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha