خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف، رضا معممیمقدم مدیرکل امور اجتماعی و مشارکتهای این سازمان درباره اجرای طرح «شمیم خدمت» اظهار کرد: این اداره کل سال گذشته در راستای لبیک عملی به شعار جهش تولید، اجرای طرح «شمیم خدمت» را با هدف توانمندسازی، آموزش و ایجاد شغل برای مجاورین و زائرین بقاع متبرکه در دستور کار خود قرار داد.
وی با بیان اینکه سال گذشته توانستیم در قالب طرح «شمیم خدمت» به ۲۰ هزار نفر آموزش مهارتی بدهیم و ۵ هزار شغل ایجاد شد، تاکید کرد: براساس برنامهریزیهای انجام شده از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ یعنی طی سه سال، ۵۰ هزار فرصت شغلی در قالب این طرح ایجاد خواهد شد.
مدیرکل امور اجتماعی و مشارکتهای سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: با اجرای مناسب دستورالعمل ابلاغی در طرح «شمیم خدمت»، تلاش میشود تا به خانوادههای کم برخوردار توجه ویژهای شود و در مسیر کاریابی و اشتغال آنان قدمی برداشته شود؛ در همین راستا مراکز افق در تعامل با صاحبان مشاغل، کارگاهها و کارخانهها به شناسایی فرصتهای شغلی و معرفی نیروهای مستعد پیرامون بقاع متبرکه و امامزادگان اقدام میکنند.
معممیمقدم با اشاره به اینکه امامزادگان و بقاع متبرکه این آمادگی را دارند که از تمام امکانات و ظرفیتهای خود در زمینه تولید استفاده و ایفای نقش کنند، افزود: همایش و هماندیشی دبیران شمیم خدمت در دهه وقف و همچنین جشنواره شمیم خدمت استانها در دهه فجر برگزار خواهد شد.
وی در خصوص اجرای طرح «مانور سلامت» در امامزادگان و بقاع متبرکه سراسر کشور گفت: این طرح هماکنون در برخی بقاع متبرکه و امامزادگان کشور در حال اجراست و بهصورت ویژه در دهه ولایت یعنی از ۳۰ تیر ماه تا ۹ مرداد ماه اجرا خواهد شد و پیشبینی شده است که ۶۰۰ هزار نفر از خدمات ارائه شده در این طرح طی دهه ولایت بهرهمند شوند.
مدیرکل امور اجتماعی و مشارکتهای سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان خاطرنشان کرد: در طرح «مانور سلامت» پزشکان و پرستاران در خیمههای سلامت به ویزیت بیماران و غربالگری زائرین و مجاوران بقاع متبرکه میپردازند؛ در مکانهایی که منابع مرتبط با دارو و درمان وجود دارد نیز هزینههای مالی بیماران را متقبل میشویم.
نظر شما