بیش از ۷ هزار مسجد در استان آذربایجان شرقی وجود دارد

حسینی گفت: بیش از ۲۲۲ امامزاده و بقاع متبرکه در سامانه اداره اوقاف شناسایی شده و بیش از ۷ هزار مسجد نیز در استان وجود دارد که به نوعی اداره و نظارت آن برعهده اداره اوقاف است.

حجت الاسلام «سیدشهاب الدین حسینی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز با بیان این‌که رویکرد مجموعه اوقاف، تلاش برای رسیدن به جایگاه اصلی سازمان است، اظهار داشت: طیدو سال گذشته تلاش‌ها و اقدامات بسیاری با هدف چابک سازی اداره، برون سپاری، بلوک بندی امینان و موقوفات در راستای واگذاری به بخش خصوصی انجام گرفته است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی با اشاره به سایر اقدامات این اداره کل و تاسیس شعبات مختلف اداره اوقاف در تبریز، گفت: گستردگی و پراکندگی موقوفات شهرستان تبریز ایجاب می‌کرد که در نواحی مختلف، ادارات اوقاف تاسیس یابد.

وی، با اشاره به وجود ۱۴۴ پست مصوب در این اداره کل و اشتغال ۱۱۸ نفر در این مجموعه، گفت: ۲۰ اداره و دفتر نمایندگی مجموعه اوقاف در استان تشکیل یافته که ۶۳ نفر در قسمت‌های عملیاتی و ۵۵ نفر نیز در قسمت ستادی اداره کار مشغول به فعالیت هستند.

حسینی با اشاره به اقدامات این اداره کل در طول سال گذشته، افزود: برگزاری مسابقات قرآنی و دینی، ساماندهی و هدایت فعالیت‌های قرآنی، نظارت و اداره امور بقاع و اماکن مذهبی و نظارت و اداره موقوفات استان در برنامه کاری آینده اداره کل قرار دارد.

وی با اشاره به وجود ۸۶ ریزخدمت در این اداره کل، گفت: بیش از ۲۲۲ امامزاده و بقاع متبرکه در سامانه اداره اوقاف شناسایی شده و بیش از ۷ هزار مسجد نیز در استان وجود دارد  که به نوعی اداره و نظارت آن برعهده اداره اوقاف است.

وی افزود: اقداماتی چون تشکیل جلسات این کارگروه، فعالیت کمیته‌ها، بررسی و راست آزمایی میز خدمت‌ها، اصلاح فرایندها، ابلاغ و شرح وظایف، چابک سازی و ... از جمله اقدامات این کارگروه بوده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی با اشاره به اجرای طرح تحول در مجموعه اوقاف، تصریح کرد: اصلاح ساختار در ادارات شهرستانی بر اساس ابلاغیه سند تحول انجام گرفته و بر این اساس با افزایش نیروها و ... ساختارهای ادارات تغییر کرده‌اند.

 

کد خبر 1075686

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha