تشریح برنامه‌های سازمان اوقاف در دهه ولایت/ از راه‌اندازی کاروان‌های شادی تا اطعام نیازمندان در عید سعید غدیرخم

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه به تشریح برنامه‌های این سازمان در دهه ولایت و امامت پرداخت و گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه برنامه‌های این دهه را در یک هزار امامزاده و بقعه متبرکه برگزار خواهد کرد.

خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف،حجت‌الاسلام غلامرضا، عادل معاون فرهنگی و اجتماعی این سازمان اظهار کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه برنامه‌های دهه ولایت و امامت را در یک هزار امامزاده و بقعه متبرکه برگزار خواهد کرد.



وی تصریح کرد: فضاسازی بقاع متبرکه اعم از تبلیغات محیطی پیرامون بقعه و آذین‌بندی صحن، راه‌اندازی کاروان‌های شادی با عنوان شمیم ولایت در دهه ولایت، برپایی مراسم جشن در صحن بقاع متبرکه با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی، قرائت دعای عرفه در بقاع متبرکه، برگزاری نماز عید سعید قربان، برگزاری مراسم جشن میلاد امام هادی‌ (علیه‌السلام) و قرائت زیارت جامعه کبیره، برگزاری مراسم جشن در شب و روز عید سعید غدیرخم و نورافشانی در شب عید غدیر برنامه‌هایی است که در دهه ولایت و امامت برگزار می‌شود.



معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با تاکید بر اینکه برنامه‌های دهه ولایت در شهرستان‌ها طبق چهار وضعیت رنگ‌بندی کرونایی آبی، زرد، نارنجی و قرمز تدوین شده و اجرا خواهد شد، افزود: بر همین مبنا در مناطق آبی و زرد برنامه‌ها در فضای باز صحن امامزادگان برگزار می‌شود و در مناطق نارنجی و قرمز برنامه‌ها به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد.



حجت‌الاسلام عادل با بیان اینکه مراسم دعای عرفه در یک هزار امامزاده و نماز عید قربان در ۳۵۰ امامزاده برگزار می‌شود، تاکید کرد: در ۷۵۰ بقعه متبرکه جشن‌های دهه ولایت برگزار می‌شود؛ همچنین ۲۵۰ کاروان شادی در این ایام برپا می‌شود.



وی در خصوص برنامه‌های اجتماعی اجرا شده در این دهه گفت: اقدامات اجتماعی با عنوان تبرکات علوی، جهت اجرا در دستور کار مراکز افق بقاع متبرکه قرار گرفته است؛ یکی دیگر از فعالیت‌های برنامه‌ریزی شده، قربانی کردن و توزیع گوشت گرم بین فقرا و نیازمندان پیرامون بقاع متبرکه خواهد بود.



معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: با توجه به تاکید ائمه طاهرین (علیهم‌السلام) بر فضلیت اطعام مومنین در روز عید سعید غدیرخم، توزیع غذای گرم بویژه بین نیازمندان در دستور کار قرار گرفته است؛ ضمنا تمام فرآیند طبخ، بسته‌بندی و توزیع غذا با رعایت کامل نکات بهداشتی انجام می‌شود.



حجت‌الاسلام عادل با بیان اینکه ارزش ریالی هر سبد غذایی حداقل ۴۰۰ هزار تومان است، خاطرنشان کرد: اجرای این طرح در هر استان براساس بقاع متبرکه شاخص سطح یک و دو، موقوفات مرتبط و توانمندی نیروی انسانی فعال و مشارکت خیرین در استان برآورد شده است.

 

کد خبر 1077552

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha