عیدغدیر،  سند حقانیت اسلام و تضمین آینده  تشیع توسط نبی مکرم اسلام(ص) است

آیت الله مدرسی یزدی ضمن گرامیداشت عید غدیر گفت: عیدغدیر، سند حقانیت اسلام و تضمین آینده اسلام و تشیع توسط نبی مکرم اسلام(ص) است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، آیت‌الله سیدمحمدکاظم مدرسی یزدی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به اینکه خدای متعال در دو آیه قرآن کریم از مسلمانان می‌خواهد که همیشه کلام، گفتار و علم آنها قول سدید باشد اظهار داشت: نکته مهم این است که در هر دو این موارد؛ سفارش به تقوا صورت گرفته و این موضوع نشان می‌دهد که تقوا می‌تواند قول سدید را به وجود آورد.

وی به در پیش بودن عید سعید غدیر اشاره کرد و ادامه داد: این عید سند حقانیت اسلام و تضمین آینده اسلام و تشیع توسط نبی مکرم اسلام(ص) است و هم در قرآن و هم در روایات ریشه‌های عمیقی دارد.

امام جمعه بخش مرکزی یزد خاطرنشان کرد: این موضوع بر ما واجب است که حقیقت عید سعید غدیر خم را به دیگران برسانیم؛ حقیقتی که امام هشتم حضرت امام رضا(ع) می‌فرمایند »به خدا قسم اگر مردم حقیقت غدیر را درک می‌کردند؛ روزی 10 مرتبه فرشتگان از آسمان نازل می‌شدند و با چنین انسان‌هایی رفت و آمد و نشست و برخواست می‌کردند«.

مدرسی یزدی ادامه داد: جریان غدیر یک جریان تاریخی، روایی، قرآنی، کلامی و تفسیری است و در کنار غدیر ما هزاران دلیل دیگر هم داریم که به صورت بسیار ساده و روشن برای ما حقانیت حضرت امیرالمومنین(ع) را مشخص می‌کند.

مدرسی با گرامیداشت پنجم مرداد، سالروز تشکیل اولین نماز جمعه بعد از انقلاب، گفت: امام‌خمینی(ره) در پنجم مرداد سال ۱۳۵۸، آیت‌الله طالقانی که ابوذر زمان و زبان گویای انقلاب بود را به امامت جمعه تهران منصوب کردند و این نماز تنها نمازی است که به صراحت نامش در قرآن آمده است، چراکه نماز جمعه قرارگاه ایمان، تقوا و بصیرت است و لذا اهمیت فراوانی دارد و مسئولیت‌های بسیار سنگینی هم بر دوش امت اسلامی در این زمینه و در زمان حاضر است.

وی با اشاره به اینکه نماز جمعه آثار و برکات زیادی دارد، افزود: نمازهای جمعه در طول انقلاب اسلامی و این چهل و اندی سال عملاً زبان گویای اسلام و انقلاب و همچنین حمایت از مردم و جایگاه مهمی برای طرح مطالبات مردمی بوده است. 

مدرسی حفظ چارچوب اسلام و انقلاب با منظومه فکری امامین انقلاب را از دیگر آثار این مراسم معنوی دانست و گفت: نماز جمعه عاملی برای مأیوس شدن دشمن، وحدت امت اسلامی و گسترش معنویت محسوب می‌شود.

کد خبر 1078146

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha