به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «داود بهبودی» امروز در وبینار گزارش عملکرد سامانه اطلاعات زیرساخت مکانی سازمان به عنوان الگوی موفق و عملی SDI کشور، نتايج مطالعات شناختی و نیازسنجی را تشریح و اظهار کرد: بر اساس نتایج مطالعات ۱۶ دستگاه در سطح استان بيش از ۹۰ درصد از لایههای اطلاعات مکانی را تولید و استفاده میکنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی افزود: اقلام اطلاعاتی مورد نیاز براي راهاندازی SDI سازمان مدیریت و برنامهریزی حدود ۷۱ درصد اقلام اطلاعاتی مورد نیاز استان را پوشش می دهد.
بهبودی متذکر شد: سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مشکل دستگاههایی را که زیرساختهای لازم برای راهاندازی SDI سازمانی ندارند، با یک زیرسامانه حل کرده و این دستگاهها نیز میتوانند ژئوپرتال خود را داشته و دسترسی به اطلاعات توسط کاربران را به طور مناسب تنظیم کنند.
وی اعلام کرد: دستگاههايي مثل شهرداری تبریز، شرکت توزیع نیروی برق، اداره کل پست، شرکت آب منطقهای، آب و فاضلاب، شرکت گاز و سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی استان توانسته اند SDI سازمانی دستگاه متبوع را با موفقیت راه اندازی کنند و این امر می تواند قابلیت های سامانه SDI سازمان را ارتقاء دهد.
بهبودی بر لزوم شتابدهی به جریان بارگذاری اطلاعات، برقراری اتصالات و رسیدن به خروجیهای مورد انتظار در سیستم SDI تاکید کرد و گفت: دستگاهها زحمات زیادی را در پنج سال گذشته برای به سامان رسیدن این سیستم متحمل شدهاند و امیدواریم این جریان در دولت بعدی نیز تداوم یابد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی تصریح کرد: اين سامانه ميتواند نيازهاي اطلاعاتي داخل دستگاه ها و بين دستگاهي را با به اشتراك گذاري اطلاعات رفع كند، ضمن اينكه حفظ مالكيت اطلاعات هم در اين سامانه رعايت شده است.
وي افزود: SDI طوري طراحي شده است كه اختيار و مسووليت بروزرساني و دسترسي به اطلاعات در آن به عهده خود دستگاه ها قرار دارد.
بهبودی گفت: دستگاهها زحمات زیادی را در پنج سال گذشته برای به سامان رسیدن سیستم SDI متحمل شدهاند و امیدواریم این جریان در دولت بعدی نیز تداوم یابد.
کد خبر 1080684
نظر شما