به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام«اخوان صباغ» در دیدار با مسئول پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس، در خصوص گرایش آحاد مردم به قرآن بیان داشت: طبق پیمایش های میدانی صورت گرفته ۹۸ درصد از مردم قرآن را به عنوان یک کتاب مقدس دانسته واین ظرفیت بسیار بالایی برای نهادهای حاکمیتی جهت ترویج فرهنگ قرآنی است.
رییس سازمان دارالقرآن الکریم در ادامه با اشاره به اینکه تکلیف ترویج قرآن فقط مخصوص قشر خاصی نبوده و همه ما در هر پست و صنفی می بایست دغدغه ترویج آن را داشته باشیم بر ضرورت استفاده از شیوه ها و سبک های خلاقانه در ترویج سبک زندگی قرآنی جهت پیاده سازی شعار «قرآن کتاب زندگی» تاکید کرد.
در ادامه این نشست، مهندس محسن دیندار، رئیس گروه تجاری سازی دفتر برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم،تحقیقات و فناوری ظرفیت های جامعه قرآنی و نهادهای قرآنی کشور برای استفاده از اکوسیستم خلاقیت و نوآوری و راه اندازی پردیس ها و پارک های تخصصی را تشریح نمود.
همچنین دکتر مسعود ابراهیمی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس، ضمن تاکید بر نکات مطرح شده، استفاده از جریان خلاقیت و نوآوری در حوزه قرآنی را منوط به توسعه مفهومی فرهنگ قرآنی دانست و از آمادگی این مجموعه را برای راه اندازی مرکز نوآوری علوم قرآنی با حمایت سازمان دارالقرآن الکریم اعلام کرد.
لازم به ذکر است طبق توافق صورت گرفته در این نشست، مرکز نوآوری و خلاقیت های قرآنی سازمان دارالقرآن الکریم با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس در سال جاری افتتاح خواهد شد.
نظر شما