به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، هم زمان با بزرگداشت هفته دفاع مقدس واحد خواهران دفتر بسیج دانشجویی شهرستان های جیرفت و عنبرآباد و همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت، وبینار مجازی تبیین فرهنگ دفاع مقدس و الگو گیری از راه و مسیر شهدا در سنگر علم و دانشگاه با سخنرانی فرزند شهید فخری زاده برگزار شد.
«حامد فخری زاده» در این وبینار، در تبیین شخصیت شهید فخری زاده و نقش ایشان در پیشرفت صنعت هسته ای کشور، گفت: شاید یکی از مهمترین موضوعات بعد از شهادت شهید این باشد که چه چیزی موجبوخلق چنین شخصیتی می شود که بیش از چند دهه استکبار جهانی برای حذف فیزیکی این شخصیت سرمایه گذاری کند این است که یک شخص چقدر می تواند در جریان اعتلای ایران اسلامی تاثیر گذار باشد.
فرزند شهید فخری زاده نگاه شهید فخری زاده را نافع و همه جانبه عنوان کرد و افزود: شهید به علم نگاه نافعی داشتند و منظور هر علمی نیست بلکه آن چیزی که در جریان اعتلا و اقتدار ایران اسلامی منافعی را به همراه داشته باشد مدنظر بود.
وی خطاب به اساتید و دانشجویان، اظهار کرد: اید به دنبال علم واقعی باشیم و علوم تولیدی شهید در راستای فلسفه اسلامی و تمدن ایرانی بود و تاجایی که شهید در حوزه فلسفه اهل ایده و اندیشه بوده و تنها بازگو کننده نبودند.
این فرزند شهید عرفان را از ديدگاه شهید فخری زاده خاص و منحصر بفرد دانست و تاکید کرد: نگاه عرفانی شهید در ساعاتی خاصی بود و وقتی خاطراتم را مرور می کنم شهید قبل و بعد از نماز صبح تفسير کتاب مولانا مطالعه می کردند.
فخری زاده به تبیین جایگاه علمی شهید صنعت هسته ای کشورمان پرداخت و ابراز کرد: وقتی به اخبار و نسوخ غربی ها مراجعه می شود می بینیم شهید را به عنوان دانشمند به کار بردند و همواره با نگاه توحیدی خانواده، دانشجو، کار و جریانات را مدیریت می کردند و پیش می بردند.
وی شهید فخری زاده را خروجی مکتب امام و انقلاب قلمداد کرد و افزود: پروژههای عملیاتی شهید فراتر از این چیزی است که در دسترس عموم قرار دارند زیرا اقدامات علمی فرا ملی توسط شهید به مرحله عمل رسیده که بنا به ملاحظاتی علنی معرفی نشدند.
فرزند شهید فخری زاده با استناد به توصیه شهید صنعت هسته ای کشورمان به دانشجویان و جامعه دانشگاهی، تاکید کرد: شهید اعتقاد داشتند که اگر جوانان و دانشجویان پا به عرصه تولید علم بگذارند دنیا جیره خوار علم تولیدی ایرانیان خواهد شد و اعتقاد ویژه ای به قشر جوان و دانشجو داشتند زیرا در طول زندگی علمی ایشان بارها مانع خروج نخبگان از کشور شدند و استعداد ها و محصولات آنها را حمایت می کردند.
وی تکیه بر دانش داخلی را با تاسی از سیره و نگاه شهید فخری زاده به داخل مورد تاکید قرار داد و گفت: شهید برای یک ثانیه برای تحصیل از کشور خارج نشدند و همه مقاطع تحصیلی را در مدارس و دانشگاه های داخلی سپری کردند.
این فرزند شهید جامعه علمی و دانشگاهی را مورد خطاب قرار داد و افزود: درکنار همه ناملایمت ها از ظرفیت های بی نظیر ی برخوردار هستیم که موجب شد تا شهید فخری زاده ها خار چشم دشمنان شوند و بعد از سالها در میدان جهاد علمی با استفاده از همین توانمندی داخلی شهید شدند.
فخری زاده ادامه داد: اگر چه امروزه گلایه های بحقی وجود دارد اما با تکیه بر داخل شهدایی همچون شهریاری، رضایی نژاد، احمدی روشن و... به وجود می آیند که اگر در این مسیر حرکت کنیم نهایتا در مسیر اعتلا و اقتدار کشور و اسلام گام برداشته ایم.
وی با یادآوری خبر شهادت شهید، خاطرنشان کرد:سال ها بود که هرصبح شهید بیرون می رفتند معلوم نبود برگردند و روزی مادرم به ما زنگ زد و خبر شهادت شهید را داد 20 سال منتظر آن بودیم.
فرزند شهید فخری زاده اراده و اهتمام شهید فخری زاده را علی رغم تهدیدات متعدد نسبت به ترور ایشان یادآور شد و گفت: اگر چه شهید بیش از 20 سال در راس لیست ترور بودند نه تنها ذره ای در قدم و راهشان سستی نداشتند بلکه استوار تر در راستای جهاد علمی عمل می کردند.
این فرزند شهید با ابراز تاسف از تکميل پازل ترور شهید هسته ای کشورمان، تصریح کرد: امروز برخی رسانه های داخلی و خارجی در جریان ترور شهید فخری زاده قرار گرفته اند و گفتمان فکری شهید هدف قرار گرفته است و از دانش و اندیشه شهید هراس دارند که بعد از حذف فیزیکی شهید دنبال حذف افکار ایشان هستند.
وی تاکید کرد: جهاد علمی شهید فخری زاده را در لیست ترور قرار داد و این شهید نمونه بارز تریبت یافته مکتب امام راحل بوده و مطالعه کُتب حضرت امام (ره) به گفته شهید از قبل از انقلاب بوده که لحظه ای بر زمين گذاشته نشده است.
فخری زاده با اشاره به دلایل ترور شهید صنعت هسته ای کشورمان، ابراز کرد: دلایل ترور شهید مسائل هسته ای نبود زیرا یکی از دلایل و یا کوچکترین دلیل ترور فعاليت در حوزه هسته ای و دفاعی بود و تولید واکسن کرونا از دلايل کوچک بود.
این فرزند شهید در بخش دیگری از سخنانش گفت: مهمترین دلیل ترور شهيد هراس از رژیم استکبار از جریان علمی و انقلابی بود که ایجاد کردند.
وی تز پایان نامه شهید را دلیل ترور ایشان عنوان کرد و گفت: شهید خیلی از دروغ های استکبار را بر ملا می کرد زیرا درگیر تحول و انقلاب در علم بودند که در راستای فلسفه اسلامی و تمدن ایرانی باشد و مسئله حملات نظامی نبود بلکه بر ملا کردن دروغ هایی بود که امپریالیسم به خُورد مردم می داد.
فرزند شهید فخری زاده با رد اعادی تولید واکسن کرونا به عنوان دلیل اصلی ترور شهید فخری زاده، تصریح کرد: واکسن کرونا یکی از خُرد دانش های تولید شده در ریز پروژههای شهید بود.
فخری زاده در جمع بندی سخنانش خطاب به جامعه دانشگاهی، عنوان کرد:جریانی که شهید در آن رشد پیدا کرد در همین کشور، در مکتب امام راحل و همین انقلاب بود و نوع نگاه شهید به علم فلسفه و عرفان است و علم نافع و نه هر علمی مدنظر بود.
وی در خاتمه از جامعه علمی و دانشگاهی خواست تا نگذارند قلم شهید برزمین بماند و گفت: از جامعه علمی خواهش می کنم که تنها سلاح شهید قلمش است روی زمين نماند.
نظر شما