«صیدنور علیمرادی» در گفت گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، اظهار کرد: با توجه به بازگشت زائرین تعداد 40نفر از عوامل بهداشت در گیت های ورودی مرز مهران بر اساس نظام مراقبت افرادی غربالگری و از آن دسته از افرادی که مشکوک به بیماری باشند نمونه گیری خواهند کرد و افراد مبتلا از جمعیت جدا سازی خواهند شد.
وی یادآور شد: 40پایگاه اورژانس ثابت و سیار با 80 نفر کادر فوریت های پزشکی در مسیرهای موصلاتی استان و پایانه مرزی مهران برای خدمت رسانی به زائرین مستقر شده که از این تعداد 20پایگاه ثابت است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اشاره به اینکه از این میزان ۲۰ دستگاه آمبولانس از استان های دیگر به مرز مهران اعزام شده اند، افزود: 4اتوبوس آمبولانس نیز در مرز مهران مستقر شده و بیمارستان مهران در حالت آماده باش برای حوادث احتمالی است.
نماينده تام الاختيار دانشگاه علوم پزشکی ایلام در امور اربعين استان ایلام گفت: یک فروند بالگرد اورژانس کشور در فرودگاه ایلام مستقر شده و دو فروند بالگرد توسط نیروهای مسلح نیز در مرز مهران مستقر شده است.
علیمرادی یادآور شد: با توجه به گرمای بالای شهر مهران و بیماری کووید 19، زائرین به صورت مستمر از مایعات (آب ) استفاده کنند و در مسیر در سایه پیاده روی کنند تا دچار گرمازدگی نشوند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: علاوه بر دانشگاه علوم پزشکی نیروی زمینی سپاه با ایجاد یک بیمارستان صحرایی و درمانگاه در مرز مهران به زائرین ارائه خدمت می کند.
علیمرادی تصریح کرد: بیش از 600نفر از نیروهای دانشگاه علوم پزشکی در حوزه های مختلف در برگشت زائرین ارائه خدمت خواهند کرد.
نظر شما