برگزاری شانزدهمین نشست تخصصی استادان، قاریان و حافظان ممتاز قرآن کریم

شانزدهمین نشست تخصصی استادان، قاریان و حافظان ممتاز قرآن کریم با اعلام فراخوان عمومی، با موضوع «تلاوت قرآن و نغمه­ های دینی؛ رسانه ملی و فضای مجازی» برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، براساس برنامه ­ریزی صورت گرفته، شانزدهمین نشست تخصصی استادان، قاریان و حافظان ممتاز قرآن کریم با اعلام فراخوان عمومی، به موضوع «تلاوت قرآن و نغمه­های دینی؛ رسانه ملی و فضای مجازی» خواهد پرداخت.

به موجب این فراخوان، شورای عالی قرآن، شبکه قرآن و معارف سیما و رادیو قرآن، از استادان، قاریان، حافظان، اصحاب هنرهای آواییِ دینی، تولیدکنندگان برنامه­ های قرآنی و عموم افراد خوش ­فکر و أهل ذوق دعوت می­کند پیشنهادات، ایده­ها و طرح­ های خلاقانه و مبتکرانه خود در زمینه تولید و پخش آثار صوتی و تصویریِ تلاوت قرآن و سایر نغمه­های دینی شامل: دعا، اذان، تواشیح، ابتهال و مناجات فارسی، که ضمن حفظ شأن و جایگاه این نغمات الهی، بتواند منجر به جلب نظر و اقبال بیش از پیش مخاطبان صدا و سیما و فضای مجازی شود را ارائه نمایند.

این پیشنهادات به صورت «ایده» یا «طرح» قابل ارائه است و می­تواند ناظر به قالب­های برنامه­ سازی، دکور و صحنه اجرا، نورپردازی، تصویرگذاری، صدابرداری، سبک اجرا و ارائه، و موضوعات محتوایی و شکلی دیگر باشد.

علاقمندان می­بایست «ایده» یا «طرح» مدنظر خود را در فرم­های مربوط تکمیل وحداکثر تا پایان آبان 1400 از طریق یکی از پیام ­رسان­ها به شماره 09121083626 ارسال نمایند.

شماره تماس 5ـ88493813 ـ 021 نیز در ساعات اداری جهت پاسخ­گویی به سؤالات شرکت­کنندگان در نظر گرفته شده است.

لازم به توضیح است پس از ارزیابی طرح­ها و ایده­های واصله توسط داوران متخصص قرآنی و رسانه ­ای، از برگزیدگان در اختتامیه شانزدهمین نشست تخصصی استادان، قاریان و حافظان ممتاز قرآن کریم تجلیل به­ عمل می­آید و این ایده ­ها جهت بهره­ برداری و برنامه ­سازی در اختیار رسانه ملی قرار خواهد گرفت.

 

سؤالات و نکات مهم:

تلاوت قرآن و نغمه­های دینی ـ آسیب‌شناسی وضعیت فعلی تولید و پخش:

نقاط قوت و ضعف تولید (برنامه­ سازی) و پخش تلاوت قرآن و نغمه‌های دینی چیست؟

 

تلاوت قرآن و نغمه‌های دینی ـ اوقات اذان­گاهی:

در اوقات اذان‌گاهی (صبح ـ ظهر ـ مغرب) پخش کدام نغمه یا نغمات دینی (شامل: تلاوت، اذان، تواشیح، دعا، ابتهال و مناجات فارسی)، قبل یا بعد از اذان مناسب است؟ به تعبیر دیگر، برای اثرگذاری بیشتر، یک بسته و برنامه جامع قرآنی در موعد اذان‌گاهیِ رسانه ملی، می­بایست شامل چه بخش‌هایی ‌باشد؟

 

تلاوت قرآن و نغمه‌های دینی ـ نوآوری، ارتقاء، تحول :

با چه نوآوری و خلاقیتی در تولید و پخش صوتی و تصویریِ تلاوت قرآن و نغمه‌های دینی، می­توان ضمن حفظ شأن و جایگاه این نغمات الهی، شرایط جلب نظر و اقبال بیش از پیش مخاطبانِ شبکه‌های صدا و سیما و کاربران فضای مجازی را فراهم کرد؟

* قالب‌های برنامه‌سازی                  * دکور و صحنه اجرا                   * نورپردازی

* تصویربرداری                            * تصویرگذاری                          *صدابرداری

* سایر حوزه­ها

 

تلاوت قرآن و نغمه­های دینی ـ آموزش و مسابقات:

با طراحی چه سبک­ هایی از برنامه­های آموزشی در رسانه ملی و فضای مجازی، می­توان بستر توانمندسازی مخاطبان در تلاوت قرآن و نغمات دینی را فراهم کرد؟
تولید و پخش برنامه ­های رقابتی و مسابقات با چه سبک و سیاق و روش­هایی می­تواند منجر به جذب بیشتر مخاطبان به تلاوت قرآن و نغمه­ های دینی شود؟

 

 

3 نکته

 لازم است طرح و ایده‌ای که ارائه می‌شود، معطوف به یک یا چند مورد از سؤالات فوق، به صورت مشروح و مستدل بوده و در برگه مربوط تنظیم و ارسال گردد.

 با توجه به این که اقتضائات تولید و پخش تلاوت قرآن و سایر نغمه‌های دینی در «رادیو»، «تلویزیون» و «فضای مجازی» متفاوت است، بدیهی است که این تفکیک، در طرح یا ایده‌ ارسالی مورد توجه قرار گیرد.

 پیشنهاد می­شود در صورت امکان، نمونه تولید شده متناسب با ایده یا طرح ارسالی، ضمیمه گردد.

 

برگه «تشریح ایده» را اینجا دریافت کنید

برگه «تشریح طرح» را اینجا دریافت کنید

 

 

 

 

کد خبر 1099580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha