مراسم «تکریم و معارفه معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت» برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت روز گذشته (سه شنبه) در سالن شهید احدی معاونت فرهنگی و دانشجویی با حضور مدیران ستادی و معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری شبستان: مراسم تکریم و معارفه معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با حضور دکتر سید محمد پورحسینی مشاور وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی وزارت بهداشت، دکتر عباس شیراوژن معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی سابق این وزارتخانه، مهندس بهروز رحیمی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت و دیگر مدیران معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، برگزار شد.
 
دکتر سید محمد پور حسینی مشاور وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی وزارت بهداشت در این نشست با ادای احترام به شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و شهدای مدافع سلامت، ابراز داشت: کار در حوزه فرهنگی و دانشجویی کار خاصی است و مختصات خاص خود را دارد، برگزاری نزدیک به ۵۰ سفر استانی توسط خانم دکتر لاری و تیم ایشان طی دو سال در این معاونت نشان از کار سخت و مجاهدانه دارد.
 
وی در بیان ویژگی‌های کار فرهنگی، بیان داشت: شما در این حوزه با دانشجویان سرو کار دارید، قشری که بسیار مطالبه‌گر است و در کنار مطالبه‌گری، جوان و پرشور است و این مهم را باید در کنار محدودیت‌هایی که در دانشگاه‌ها و حوزه وزارت بهداشت ممکن است به وجود بیاید، دنبال کنید.
 
کار در زمینه فرهنگی و دانشجویی علاوه بر دانش و عشق نیازمند هنر است
 
مشاور وزیر بهداشت با بیان این‌که کار در زمینه فرهنگی و دانشجویی علاوه بر دانش و عشق نیازمند هنر است، ابراز داشت: شما در حوزه فرهنگی و دانشجویی با نیروی انسانی جوان سرو کار دارید و این خود از موضوعاتی است که در این حوزه نیازمند استفاده از فعالیت هنرمندانه برای رسیدن به مطلوب مورد نظر است.
 
وی دغدغه خانواده‌های دانشجویان را یکی دیگر از سختی‌های فعالیت در حوزه فرهنگی و دانشجویی دانست و ابراز داشت: خانواده‌هایی با خون و دل فرزندان خود را تربیت و بزرگ می‌کنند و به شهرهای مختلف برای کسب تحصیل می‌فرستند و اکنون دلهره خوراک، مسکن، پوشاک و شرایط کلی زندگی فرزندان خود در شهر دیگری را دارند.
 
پورحسینی بیان داشت: کار فرهنگی کاری زود بازده‌ای نیست بلکه زیرساختی و تربیتی است و در دراز مدت نتیجه لازم خود را به بارمی‌نشاند، به فرموده مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب چشم امید ما به همین تلاش‌هایی است که شما به نحو احسن در حوزه فرهنگی انجام می‌دهید.
 
مشاور وزیر بهداشت با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری به وجود شبیخون فرهنگی، از نگاه به موضوع فرهنگ صرفا در حوزه دانشجویان انتقاد کرد و یادآور شد: بسیاری از تئوری‌پردازان جهان می‌گویند پیشران مسائل مهم در جهان حوزه‌های اقتصاد و سیاست است اما ما می‌دانیم که مباحث فرهنگی پیشران همه تحولات بشری است.
 
وی با اشاره به فرهنگی غنی و سرشار از ایثار و فداکاری در ایران اسلامی، ابراز داشت: ایران اسلامی سرشار از فرهنگ ایثار و فداکاری است که شهادت شهید نوجوان حسین فهمیده تا شهید علی لندی که در سن ۱۵ سالگی این گونه ایثار و فداکاری را به نمایش می‌گذارد، گواه این حقیقت است.
 
پورحسینی در پایان بر وجود پیوست فرهنگی در تمامی فعالیت‌ها تأکید کرده و برای دکتر عباس شیراوژن در حوزه مسئولیتی خود آرزوی موفقیت کرد.
 
دست به دست هم دهیم تا فرهنگ به یک مقوله فرابخشی و روح حاکم تبدیل شود
 
دکتر عباس شیراوژن معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت نیز در این جلسه با اشاره به زحمات دکتر لاری و تیم ایشان در مدت دو سال گذشته گفت: نه انسانها این خدمات را فراموش می‌کنند و نه خداوند متعال؛ ان‌شاءالله این خدمات در آخرت موجب مباهات خواهد بود.
 
وی خاطر نشان کرد: قطعا تذکرات و نکاتی که همکاران در این نشست به آن اشاره کردند مورد توجه خواهد بود و در حوزه‌های اندیشه‌ای و مدیریتی نیازمند انتقال تجربیات همکاران هستیم.
 
شیراوژن با یادآوری این نکته که فرصت‌ها مانند ابر در گذر هستند، اظهار داشت: در طول زمانی که در اختیار داریم هر چقدر تلاش کنیم که مسیر را به جلو ببریم ذخیره آخرت ما خواهد بود و امیدوارم که شرمنده شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع سلامت نشویم و فعالیت‌های ما در حوزه‌های فرهنگی و دانشجویی، منتج به رشد فکری و تربیتی دانشجویان عزیز شود. این رشد که با نگاه ویژه و ذیل سایه خداوند متعال اتفاق می‌افتد، ناشی از کیفیت تلاش‌های ما و همچنین زمینه پذیرش دانشجویان عزیز است.
 
معاون فرهنگی و دانشجوی وزارت بهداشت با اشاره به تجارب خود در حوزه‌های دانشجویی و فرهنگی، گفت: من حدود ۲۰ سال در دانشگاه‌ در حوزه‌های فرهنگی فعال بودم و تجربه حضور در خوابگاه متاهلی و مجردی را نیز داشته‌ام و از این رو با فضاهای فرهنگی و دانشجویی آشنا هستم و تمام مشکلات و مسائل آنها را به طور دقیق لمس کرده‌ام.
 
شیراوژن در ادامه با ذکر این نکته که دانشجو به غیر از زحمت تحصیل نباید دغدغه دیگری داشته باشد، اظهار داشت: به قول مقام معظم رهبری که فرمودند بیمار نباید رنجی به جز رنج بیماری داشته باشد، باید شرایطی فراهم کنیم که دانشجو نیز رنجی به جز رنج تحصیل نداشته باشد.
 
وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب، گفت: مقام معظم رهبری در بخشی از این بیانیه به راهبرد سه گانه فرهنگی اشاره فرموده‌اند که در فعالیت‌های فرهنگی باید به آن توجه داشته باشیم. بر اساس این بیانیه باید شرایطی فراهم شود که دانشجو کار فرهنگی را با علاقه انجام دهد و باید تلاش کنیم که دانشجو کمترین زحمت را برای مشارکت در برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی متحمل شود و حس کند که فعالیت‌های او منشأ اثر بوده و دیده شده است.
 
شیراوژن همچنین با اشاره به سخنرانی اخیر مقام معظم رهبری تاکید کرد: رهبر انقلاب مسئولیت بزرگی بر دوش جوانان و دانشجویان قرار دادند، به گفته ایشان کار انقلابی یعنی گفتگو با مردم و تبیین کردن مسائل و مشکلات برای آنها و از این رو لازم است جهاد تبیین در فضای مجازی اتفاق بیفتد.
 
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با ذکر این نکته که متأسفانه به فرهنگ به عنوان امر درجه دوم نگاه می‌شود، گفت: باید کاری کنیم که مسأله فرهنگ به یک مسأله عمومی و دغدغه مردم تبدیل شود. فرهنگ به گفته مقام معظم رهبری مانند هوایی است که در آن نفس می‌کشیم؛ به این معنی که حتی کسی که در امور مالی هم کار می‌کند در اتمسفر فرهنگی نفس می‌کشد. ما در دانشگاه مدیران آینده را تربیت می‌کنیم و باید تلاش کنیم مدیرانی دغدغه‌مند و مؤثر تحویل جامعه دهیم و بکوشیم فرهنگ را به یک مقوله فرابخشی و روح حاکم بر همه شئون زندگی تبدیل کنیم.
 
در ابتدای این جلسه دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی سابق وزارت بهداشت، بیان داشت: برای من توفیقی بود که در این مدت در جایگاه معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به خدمت مشغول بودم و این افتخاری بود که بتوانم برای دانشجویان عزیز تلاش کرده و قدم‌هایی هر چند کوچک در مسیر خدمت به این عزیزان بر دارم.
 
وی با بیان این که در دوران دفاع مقدس که من در سنین نوجوانی قرار داشتم، یکی از آرزوهای من این بود که بتوانم از کشورم دفاع کنم و در جبهه نبرد حضور داشته باشم، ابراز داشت: شیوع ویروس کووید ۱۹ و قرار گرفتن کشور در شرایط جنگی و حضور مجاهانه مدافعان سلامت موجب شد که من آرزوی دوران نوجوانی‌ام را در این جایگاه و در چنین شرایطی دست یافتنی ببینم و به همین جهت از تمام توان و قدرت خود برای خدمت به کشور استفاده کردم تا نقش کوچکی در مسیر افتخارات بزرگ مدافعان و کادر سلامت در این روزها بر عهده داشته باشم و از این بابت خداوند را شاکرم.
 
لاری داشتن تیم همراه، فداکار و توانا را در مسیر خدمت، برای هر جایگاه مدیریتی مهم دانست و گفت: بلطف خدا در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت تیم بسیار خوبی من را همراهی می‌کردند که برای هر مدیری داشتن تیمی یکدست و همراه از موضوعات مهمی است که به فرد در مسیر انجام وظایف محوله کمک می‌کند و من از این بابت از همه عزیزان تشکر می‌کنم.
 
معاون سابق فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در ادامه به همراهی و هماهنگی معاونان فرهنگی و دانشجویی، مدیران فرهنگی و دانشجویی و کارشناسان دانشگاه‌های علوم پزشکی طی دو سال گذشته با معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: همراهی بسیار خوبی میان ستاد و معاونان فرهنگی و دانشجویی وجود داشت که در رسیدن ستاد به کمال مطلوب در مسیر اهداف تعیین شده کمک فراوانی کرد.
 
وی وجود کارشناسان زبده و توانا را بازویی در مسیر تحقق اهداف مهم در هر مجموعه دانست و متذکر شد: ما تلاش کردیم تا از کارشناسان برتر و توانا نیز به منظور دیدن مجموعه زحمت کشان در خانواده بزرگ معاونت فرهنگی و دانشجویی تشکر و قدردانی لازم را داشته باشیم.
 
اجازه ندادیم دانشجویی به علت تخلف یا جرم سیاسی، انگ بخورد
 
لاری مهمترین مخاطبان معاونت فرهنگی و دانشجویی را دانشجویان عنوان کرد و افزود: من تمام تلاش خود را در این مدت انجام دادم که مادرانه در مسیر وظایف محوله‌ای که برای خود مشخص کرده بودم قرار بگیرم و در این مسیر نیز با دلسوزی و نگاه مادرانه کار را دنبال کردم که این مهم خود موفقیت‌های بسیار دلنشینی را رقم زد.
 
معاون سابق فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان این‌که، ما دانشجویان را مانند فرزندان خود می‌دانیم و نگاه مادرانه و تربیتی را در خصوص این عزیزان در این مدت دو سال دنبال کردیم، ابراز داشت: به لطف خدا در این مدت اجازه ندادیم دانشجویی به علت تخلف یا جرم سیاسی، انگ بخورد و مشکلاتی برای وی ایجاد شود.
 
وی بیماری کووید ۱۹ را با تمام تلخی و سختی که با خود به همراه داشت، موجب نزدیک شدن افراد به یکدیگر دانست و گفت: در این میان همراهی و همکاری نهادهای امنیتی و حراست دانشگاه‌ها نیز در نوع خود قابل توجه بوده است.
 
معاون سابق فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به ارتباط خوب و قوی ایجاد شده میان معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: به لطف خدا طی این مدت تعامل خوبی میان معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و دیگر نهادهای دانشگاهی از جمله وزارت علوم شکل گرفت که تمام این تعاملات در طی کردن این مسیر در دوران شیوع کرونا کمک بسیاری به ما کرد.
 
فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی در دوران شیوع کرونا تعطیل نشد
 
لاری تعطیل نشدن فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی در دوران شیوع ویروس کرونا را از موفقیت‌های کسب شده در این معاونت طی دو سال گذشته دانست و ابراز داشت: در ابتدای شیوع ویروس کرونا در تمام کشور، برگزاری برنامه‌ها و فعالیت‌های گروهی و جمعی به تعطیلی رسید و مدتی زمان برد تا این فعالیت‌ها با تغییر به فضای مجازی از سر گرفته شود. در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به سرعت جشنواره‌های مختلف قرآنی، ورزشی، فرهنگی و ...در فضای مجازی دنبال و بدون تعطیلی در دوره‌های جدید خود برگزار شد.
 
وی به همراهی و همکاری دانشجویان در پویش‌ها و برنامه‌های مختلف در بحث مبارزه با بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: برگزاری پویش‌هایی مانند "بهار همدلی" یا "مجاهدان واکسیناسیون" و ... نشان می‌دهد دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی در وقت و زمان خود در صحنه حضور دارند و در حال حاضر بیش از  ۱۲ هزار دانشجو در پویش مجاهدان واکسیناسیون، وظیفه واکسینه کردن مردم را بر عهده گرفتند که دیدن دانشجویان در این جایگاه برای مردم بسیار دلچسب و رضایت بخش است.
 
حفظ ارتباط با دیگر معاونت‌های وزارت بهداشت از عوامل موفقیت حوزه فرهنگی و دانشجویی است
 
معاون سابق فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، حفظ ارتباط با دیگر معاونت‌های این وزارتخانه را از عوامل موفقیت حوزه فرهنگی و دانشجویی دانست و گفت: معاونت فرهنگی و دانشجویی از حوزه‌هایی است که نیازمند مشارکت با دیگر حوزه‌ها به خصوص معاونت آموزشی است و اگر این تعامل و مشارکت شکل نگیرد موفقیت مطلوب حاصل نخواهد شد. در دو سال گذشته معاونت فرهنگی و دانشجویی در کنار نهادهای دانشجویی تعامل خوبی با معاونت آموزشی و دیگر معاونت‌های وزارت بهداشت داشت که به ما در رسیدن به اهداف تعیین شده کمک بزرگی کرد.
 
لاری استفاده از نظرات ارزشمند دانشجویان در تصمیم‌گیری‌ها را موجب افزایش غنا و اثر بخشی تصمیمات مدیران برشمرد و گفت: از زمان اولین بازگشایی دانشگاه‌ها بعد از شیوع کووید ۱۹ در خرداد ماه سال ۹۹ با مشارکت، همراهی و هم‌اندیشی با دانشجویان کار را پیش بردیم و تا به امروز استفاده از نظر آن‌ها برای ما اولویت بوده است.
 
وی به فعالیت های جهادگونه دستیاران در کنار دیگر پرسنل بهداشتی و درمانی خط مقدم مبارزه با شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: در این دو سال، شورای صنفی دستیاران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی راه اندازی شد و بیمه سلامت، بیمه تامین اجتماعی و بسته بیمه تکمیلی برای این عزیزان ایجاد شد. البته حق الزحمه دستیاری بسیار ناچیز است و اگر از شرایط ایجاد شده استفاده کنید و بتوانید حق‌الزحمه دستیاری را تبدیل به حقوق کنید، می‌توانید موفقیت بزرگی را کسب کنید که رضای خداوند و این دانشجویان پر تلاش را به دنبال دارد.
 
برگزاری بیش از ۴۰ سفر استانی طی دو سال در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت
 
معاون سابق فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در پایان به برگزاری بیش از ۴۰ سفر استانی در این معاونت طی دو سال گذشته اشاره کرد و گفت: در این سفرها از مهمترین برنامه‌ها که تحت هیچ شرایطی اجازه عدم برگزاری آن را ندادیم، نشست با نمایندگان نهادهای دانشجویی است که نیازهای این عزیزان مبنای تلاش ما برای پی‌گیری اهداف تعیین شده در سفرهای استانی بود و از همین جا از دانشگاه‌هایی که امکان سفر به آن‌ها وجود نداشت عذرخواهی می‌کنم.
 
در دو سال گذشته جایگاه معاونت فرهنگ و دانشجویی ارتقاء پیدا کرد
 
مهندس بهروز رحیمی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با تسلیت ایام اربعین اظهار داشت: امیدوارم به برکت این ایام ذهن‌های همه ما روشن و آگاه باشد. بسیار خوشحالیم که یک چهره فرهنگی و انسانی روشن، خوشرو و خوش‌دل به عنوان معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت انتخاب شده است.
 
وی با آرزوی سلامتی و موفقیت برای دکتر لاری ادامه داد: اگر نگاه ما در کار، نگاهی اخلاق محور باشد‏، خداوند متعال به کار ما برکت می‌دهد. به اعتقاد من فرصت‌های مدیریتی در واقع باقیات و صالحات است و فرصتی است که بتوانیم انگیزه، امید و نشاط را در جامعه افزایش دهیم و این در واقع رسالت ماست و چه بستری بهتر از بستر دانشجویی است.
 
رحیمی در ادامه با اشاره کوتاهی به عملکرد صندق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت طی دو سال گذشته، اظهار داشت: تمام توان تیم صندوق رفاه به طور خالصانه در راستای این بود که خیر صندوق به دانشجویان برسد و برای خدمتگزاری حاضر هستیم.
 
دکتر محمدحسین پورغریب معاون سابق فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در این جلسه حضور داشت، گفت: طی دو سال گذشته جایگاه معاونت فرهنگی و دانشجویی در ستاد و در دانشگاه‌ها در بین دانشجویان ارتقا پیدا کرده است، که انتخاب معاون فرهنگی و دانشجویی وزارتخانه به عنوان سخنگو نیز نشان دهنده جایگاه این معاونت در سطح وزارتخانه است. از این پس نیز مسئولیت دکتر شیراوژن به عنوان معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با توجه به جایگاه کسب شده در این معاونت طی این دو سال بسیار سنگین است که امیدواریم این جایگاه بیشتر ارتقاء پیدا کند.
 
وی در ادامه با اشاره به این مطلب که در جامعه ما بانوان مظلوم واقع می‌شوند، اظهار داشت: نگاه مادرانه دکتر لاری در این مدت نشان داد که اگر برای نقش مادری ارزش قائل شویم، باعث رشد و برکت خواهد شد. باید این نگاه مادرانه در مدیریت را ارج بنهیم و در حوزه فرهنگی و دانشجویی آن را ارتقاء ببخشیم.
 
مهندس رحمان خدابنده‌لو مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت نیز در این جلسه اظهار داشت: اعتقاد دارم جمع شدن افراد در کنار امری اتفاقی نیست و در واقع از جایی دیگر به آنها ماموریت داده می‌شود. در این دو سال ما نیز در کنار یکدیگر جمع شدیم و اتفاقات خوبی در حوزه رفاهی و دانشجویی رقم خورد. در این دو سال تجارب بسیار خوبی از نحوه مدیریت دکتر لاری به دست آوردم و برای ایشان و دکتر شیراوژن آرزوی موفقیت دارم.
 
دکتر روح‌الله محمدعلی‌نژاد عمران رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت نیز با اشاره به اینکه دکتر لاری همواره دغدغه قرآنی داشتند و از این جهت یک شخصیت قرآنی محسوب می‌شود، گفت: سال‌ها مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت از حالت مرکز خارج شده بود و صرفا یک اسم داشت و در حد یک اداره قرآنی عمل می‌کرد. به اهتمام دکتر لاری مرکز هویت خود را بازیافت و دبیرخانه کمیسیون توسعه آموزش و پژوهش قرآن در نظام سلامت به مجموعه مرکز برگشت و این امید را داریم که بتوانیم در کنار فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی، بحث پژوهش قرآنی در نظام سلامت را نیز تقویت کنیم.
 
دکتر سید عابدین حسینی مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: روزی که این تیم بر سر کار در ۱۳ شهریور ماه سال ۱۳۹۸ آمد لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ بسته شده بود و عدد بودجه این معاونت نیز ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بود و اکنون در سال ۱۴۰۰ عدد بودجه‌ای معاونت حدود ۸۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است که ابلاغ اعتبار بخش عمده‌ای از این بودجه نیز آمده است.
 
وی در پایان بیان داشت: وظیفه ستاد عملا حمایت از فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی است که در سال‌های قبل کمرنگ‌تر بوده است و امروز دانشگاهی نیست که کمتر از یک و نیم میلیارد تومان کمک دریافت نکرده باشد. قطعا این حرکت ریل گذاری بوده است که این قطار از این پس با سرعت بیشتری حرکت خواهد کرد.
 
دکتر حسن زائری لطف مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت، بیان داشت: در این مدت در حوزه فرهنگی و دانشجویی اتفاقات خوبی رخ داده است به نحوی که ما موفق شدیم نهادهای دانشجویی را در حوزه بودجه و منابع کمک کنیم و برای تجهیز فضاهای فرهنگی به دانشگاه‌های خود اعتبار تزریق کنیم.
 
وی افزود: بر همین اساس در این مدت ۷۰ میلیارد تومان به صورت ویژه و نشان‌دار در حوزه تجهیز فضاهای فرهنگی در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار گرفته است که نتیجه این حرکت را در دو ماه آینده خواهیم دید.
 
مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت حرکت کیفی در مسیر فعالیت‌های فرهنگی در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی را از برنامه‌های مهمی دانست که در آینده باید در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت دنبال شود و ابراز داشت: در حال حاضر حدود ۲۰ درصد دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی مشارکت دارند که باید علاوه بر جذب بیشتر دانشجویان در این فضا، به دنبال کیفی کردن فعالیت‌های فرهنگی باشیم.
 
مهدی معماری مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت نیز در این جلسه با اشاره به اینکه دکتر سیما سادات لاری طی  ۲۷ ماه مسئولیت خود ۴۱ سفر دانشگاهی داشته است، اظهار داشت: این حجم از فعالیت نشان از روحیه جهادی ایشان دارد و تجارت گران‌بهایی برای ایشان رقم زده که امیدواریم این تجارب به دکتر شیراوژن منتقل شود.
 
وی با تاکید بر این نکته که از تحولات اساسی دو سال گذشته موضوع منابع مالی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت بوده است، گفت: منابع مالی در کنار منابع انسانی موتور محرک فعالیت‌ها است؛ بودجه معاونت فرهنگی و دانشجویی در سال ۱۳۹۸ حدود ۵ میلیارد تومان بود اما با پیگیری‌ها و تلاش‌های دلسوزانه دکتر لاری این مبلغ به بیش از ۷۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ افزایش یافته است و نکته مهم در این است که این بودجه مانا است و در ردیف بودجه سالانه کشور نشسته است.
 
معماری در ادامه با اشاره به اهمیت مقوله نیروی انسانی متخصص در حوزه فرهنگ در ستاد و دانشگاه‌ها ابراز داشت: متأسفانه در حوزه فرهنگی دچار فقر شدید منابع انسانی هستیم و نیروهای متخصص و کارآمد در حوزه‌های فرهنگی و دانشجویی در ستاد و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بسیار اندک هستند‏، بنابراین به نظر بنده در آینده با تحولات خوبی که در حوزه منابع مالی اتفاق افتاده مشکل مالی نخواهید داشت بلکه مشکلات از جنس مغزافزاری و کمبود نیروهای خلاق و مبتکر است.
 
مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: یکی از دیگر مسائلی که فکر می‌کنم غفلت از آن می‌کنم در آینده ما را با مشکلات زیادی مواجه می‌کند‏، موضوع حفظ توازن در توجه به «رشد فکری و اندیشه‌ای دانشجویان» و همچنین «رشد رفاهی و معیشتی» آنها است چرا که در سال‌های گذشته هربار نگاه ما تک بعدی بود و به یکی از این ارکان توجه شد از مسیر آرمانی و تعریف شده فاصله گرفتیم.
 
دکتر وحید صرامی دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت نیز در این نشست بیان داشت: تشکر می‌کنم از تلاش‌های بی‌وقفه معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، کار در این این حوزه و در این مدت پرفشار و پر استرس بوده است. کار فرهنگی برای آقایان نیز فعالیتی پر استرس و سخت است و قطعا برای سرکار خانم لاری به توجه به مسئولیت ویژه‌ای که در قبال خانواده دارند بسیار سنگین‌تر بوده است که اهتمام ویژه ایشان به این حوزه نشان از توانایی و کسب موفقیت لازم در این حوزه دارد.
 
وی با بیان این که تحول صورت گرفته در این معاونت ایجاد نمی‌شد مگر این که به عینه دیدیم که معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در تشریفات جایگاهی خود قرار نمی گرفت، ابراز داشت: سرکار خانم لاری برای حل مشکلات به جد شخصاَ به دنبال رفع مشکلات بودند و شأنیتی برای جایگاه خود جزء در خدمت صادقانه و خالصانه قائل نبودند و به واقع جهادگونه حرکت کردند.
 
صرامی افزود: خانم دکتر لاری در شورای مرکزی انضباطی دانشجویان بسیار فعال و مفید حضور داشتند و شدیدا مراقب بودند که حقی از کسی ضایع نشود و  همچون مادری دلسوز از حقوق داشجویان دفاع می‌کردند.
 
در پایان این مراسم از زحمات و تلاش‌های دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی و سخنگوی سابق وزارت بهداشت با اهدای تابلویی نفیس و لوح تقدیر قدردانی شد.
 

کد خبر 1099919

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha