علما و روحانیون تلاشگران عرصه وحدت محسوب می‌شوند

مدیرکل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی گفت: علما و روحانیون تلاشگران عرصه وحدت محسوب میشوند و باید همه همت خود را برای حفظ وحدت و انشجام جامعه بکار گیرند.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، حجت‌الاسلام محمدتقی سیفایی مدیرکل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی در نشست توجیهی مبشرین فرهنگی و گردهمایی علما و فضلای اهل سنت در ماه ربیع‌الاول سنندج که در مجتمع فرهنگی نور سنندج برگزار شد، اظهار کرد: تحقق اهداف دینی و فرهنگی و بهره‌گیری از ظرفیت روحانیون در این راستا نیازمند بهره‌گیری از ظرفیتهای موجود است و باید از این ظرفیت‌ها بیشترین استفاده را برد.

 

 

وی افزود: علما و روحانیون از تلاشگران عرصه وحدت محسوب می‌شوند و باید تمام همت خود را در این راستا به‌کار گیرند.

 

 

مدیرکل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه تحقق مسئله وحدت نیازمند انسجام و همدلی است، افزود: همه ما باید برای این مهم تلاش کنیم و با حفظ وحدت برای تحقق اهداف دینی و استمرار راه انبیا بکوشیم.

 

 

وی یادآور شد: کار درست توسط مبشران فرهنگی حمایت می‌شود اما باید کار درست و فعالیت موثر نشان داده شود تا مورد حمایت قرار گیرند.

 

 

حجت‌الاسلام محمدتقی سیفایی اضافه کرد:  در فضای توانمندسازی و تسهیلات نیاز به بررسی ظرفیت‌ها و فعالیت‌هاست و باید مورد بررسی قرار گیرد.

 

 

مقوله فرهنگ ماندگارترین و موثرترین مقوله عالم است

 

 

ماموستا عبدالسلام کریمی مدیر مرکز تحصصی علوم اسلامی امام شافعی استان کردستان نیز در این گردهمایی اضافه کرد: مقوله فرهنگ ماندگارترین و موثرترین مقوله عالم است و دین ما نیز مبتنی بر علم، دین و فرهنگ است و انقلاب ما نیز انقلاب دینی و فرهنگی است.

 

 

وی با بیان اینکه برای پیشبرد اهداف فرهنگی و دینی حمایت مالی لازم است، افزود: هدف کار دینی و فرهنگی مادیات نیست اما به مادیات برای تحقق اهداف مورد نظر نیاز است.

 

 

ماموستا کریمی تصریح کرد: جامعه اهل سنت کشور باید با برگزاری جلسات همافزایی با حضور ارگانهای مرتبط و نمایندگان مجلس طرحی جامع برای سازماندهی روحانیون اهل سنت تدوین کند.

 

 

وی روحانیون را وارثان انبیا دانست و گفت: خواندن قرآن و رساندن آن به جوانان، اجرای کار فرهنگی و عملیاتی و آموزش و تعلیم کار فرهنگی باید توسط روحانیون و مبشرین فرهنگی مورد توجه باشد.

 


مدیر مرکز تحصصی علوم اسلامی امام شافعی استان کردستان با بیان اینکه مخاطبین اقدامات دینی و فرهنگی در جامعه متنوع هستند، اضافه کرد: باید با مخاطبان متنوع برخورد شود و با جوان جوانی و با میانسال مثل خود برخورد کنیم تا تعابیر دین را به خوبی بفهمند.

 

 

ماموستا میرزایی از مبشرین فرهنگی کردستان با بیان اینکه روحانیون شعار «ما میتوانیم» را به «ما توانسته‌ایم» تبدیل کرده‌اند، اظهار کرد: گام اول به اتمام رسید اما گام دوم انقلاب باید اجرایی شود چرا که انتظار جامعه روحانیت توجه به گام دوم انقلاب است.

 


وی بیان کرد: 150 نفر از ماموستاها عضو مبشرین فرهنگی بودند و امروز 50 نفر بعد از پالایش و ارزیابی همچنان در استان فعالند.

 


ماموستا میرزایی حمایت از مبشرین فرهنگی را مورد تاکید قرار داد و افزود: سازمان تبلیغات اسلامی باید مبشرین فرهنگی استان را سازماندهی کند تا منسجمتر به فعالیت بپردازند.

 


ماموستا فتحی‌زاده از مبشرین شهرستان سنندج با اشاره به اینکه در سنوات اخیر با استفاده از برنامه‌های ورزشی و فرهنگی زمینه جذب جوانان به مساجد را فراهم کردیم، بیان کرد: برای جوانان حاشیه شهر نیاز به کارآفرینی و فعالیت‌های فرهنگی است و مبشرین برای تحقق این اقدامات نیازمند بودجه و اعتبار و حمایت مالی است.

 

 

کد خبر 1104286

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha