به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «فاطمه محمدبیگی» امروز (شنبه اول آبان) در جلسه مجمع نمایندگان استان با مدیران کل حوزه نیرو در استان بیان کرد: ما روستاهای مختلفی را بازدید کردیم و در این بین هیچ روستایی نشده برویم که در حوزه نیرو (آب و برق) مشکل نداشته باشند.
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در بیشتر روستاها توسعه شبکه برق روستایی نیاز است و مردم از تعرفه ها گله مند بوده و در خصوص دیر رسیدن کنتورها ناراحت هستند و انتقال تیر برق و روشنایی معابر از دیگر مواردی است که مردم نسبت به آن درخواست هایی دارند و در بازدیدها عنوان می کنند.
وی در ادامه عنوان کرد: تمامی قراردادهای ساخت تجهیزات و قطعات داخل کشور متأسفانه به شکل ارزی منعقد می شود و شرکت های خصوصی حوزه تولید انرژی با نوعی انحصار و ممانعت از فعالیت، رانت و عدم وجود رقابت مواجه هستند و این عدم رقابت سبب شده بخش خصوصی به ادامه کار با وزارت نیرو تمایلی نداشته باشد و همین موضوع هم باعث شده با نوعی ناکارآمدی در سرمایه گذاری در حوزه تولید برق مواجه باشیم.
محمدبیگی تصریح کرد: حداقل در طول یک دهه گذشته وزارت نیرو با روزمرگی اداره شده و طرح های آینده نگرانه در وزارت نیرو انجام نشده و عدم پرداخت تسهیلات توسط صندوق توسعه ملی و عدم پذیرش پروژه های نیروگاهی توسط بانک ها یکی از این عوامل است.
وی با اشاره به اهمیت مدیریت منابع آب خاطر نشان کرد: در سیستان و بلوچستان از استان قزوین بهتر مدیریت منابع آب را انجام می دهند و متأُسفانه ما در این زمینه مشکل شدید داریم و خواهشمندیم عدالت در حوزه فعالیت های شبکه آب و برق در کل استان رعایت شود.
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی گفت: در برخی مناطق استان نظیر طارم سفلی برای حفظ منابع آبی آنها کاری نشده است و مردم گله مند هستند.
وی خاطر نشان کرد: بحث دیگر حمایت از تولیدکنندگان حوزه برق و کلیه تولیدکنندگان صنعتی است، متأسفانه صنعت گران ما به دلیل افت ارزش پول وقتی سه ماه معطل شوند، سرمایه شان به یک سوم تقلیل می یابد و یک روز عدم تأمین برق و زیرساخت هایی آب اینها ضرر هنگفتی می زند که این امر سبب شده در حوزه سرمایه گذاری ورود پیدا نکنند.
محمدبیگی یادآور شد: البته اقدامات بسیاری در حوزه نیرو صورت گرفته ولی عقب هستیم و کمبودها بسیار است و این عقب ماندگی به لحاظ زیرساختی در کل کشور وجود دارد.
نظر شما