به گزارش خبرگزاری شبستان، جمعی از دفترهای بسیج دانشجویی دانشگاههای فرهنگیان کشور در نامهای به رئیس جمهور نوشتند که انتخاب وزیر اصلح برای وزارتخانه آموزش و پرورش اولین و ضروریترین اقدام جهت تحول در نظام آموزشی کشور است. متن این نامه به شرح زیر است:
«آموزش و پرورش سالهاست که مورد بیمهری دولت مردان و مسئولین قرار گرفته است و به طوری که گویی در سال های اخیر این وزارتخانه مدیریت نشده است! کیفیت و کمیت نیروی انسانی و دیگر بخشهای آن که شاکله اصلی آن را تشکیل میدهند هر ساله رو به کاهش است.
تصمیمات حضرتعالی و به خصوص معرفی وزیر پیشنهادی که مستقیماً در روند سیاستگذاریهای وزارتخانه تاثیر میگذارد از اهمیت بالایی برای کشور در تمامی ابعاد و علیالخصوص نهاد تعلیم و تربیت برخوردار است. چنانچه دولت فعلی نتواند برای وضعیت آشفته آموزش و پرورش پاسخ منطقی ارائه بدهد، شاهد فروپاشی دستگاه تعلیم و تربیت رسمی کشور خواهیم بود.
انتخاب وزیر اصلح برای این وزارتخانه اولین و ضروریترین اقدام جهت تحول در نظام آموزشی کشور است که این مسئله به شدت مورد مطالبه و تاکید رهبری عزیز نیزمیباشد. از طرفی گزینههایی که در مجامع سیاسی برای این کرسی مطرح میشوند، فاقد شایستگیها و معیارهای لازم برای این مسئولیت مهم هستند و صرفاً به واسطه ارتباط با گروهها و قدرتهای سیاسی، جزو گزینههای نهایی برای تصدی وزارتخانه آموزش و پرورش هستند.
بیتوجهی به جناحبندیها و توصیههای افراد دارای نفوذ و ذی صلاح، بررسی دقیق سابقه و تواناییهای وزیر پیشنهادی و سنجیدن میزان پایبندی وی به فرمایشات رهبری و رهنمودهای ایشان در حوزه تعلیم و تربیت حداقل انتظاری است که از حضرتعالی و گروه نزدیکان شما داریم.
از شاخصه های وزیر کارآمد برای آموزش و پرورش علاوه بر تخصص، تعهد، تجربه، انقلابیگری، عدالتخواهی و تحولخواهی انتظار میرود گزینه مورد نظر دارای ایده کلان برای برونرفت از وضعیت فعلی و فردی چالشپذیر باشد.
به مسئله تحول بنیادین در نظام آموزش کشور توجه ویژه داشته باشد و برای اجرایی شدن اسناد بالادستی این حوزه در اولویت برنامههایشان باشد. به دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی که طبق سخنان مقام معظم رهبری مرکز ثقل نظام آموزشی کشور هستند نگاه ویژه داشته باشد و توسعه کمی و کیفی این دانشگاه ها که به عنوان تنها مسیر جذب معلم شناخته شده اند را در اولویت قرار دهد.
توجه شود وزیر پیشنهادی در سمت های قبلی خود چه رویکردی نسبت به تحول در حوزه تعلیم و تربیت داشته و چه گام هایی در زمینه پیش برد اهداف کلان آموزشی کشور برداشته است. سابقه مدیریتی کلان و توانایی مقابله با بحران های بوجود آمده در این وزارتخانه را داشته باشد و همچنین برنامه مدون ۴ ساله برای پیشبرد اهداف خود و اشرافیت کامل نسبت به موضوعات و نظام مسائل آموزش و پروش کشور داشته باشد.
امید است شما و تیم همراه که در امر انتخاب وزیر به شما کمک می کنند به دور از سیاست زدگی و توصیه های غیر کارشناسانه و بی توجه به دخالت های افراد فرصت طلب که مسائل مربوط به حوزه تعلیم و تربیت جایی در نظام فکری شان ندارد، وزیر مناسب و اصلح برای این وزارتخانه مهم کشور را انتخاب کنید.»
نظر شما