باید کانون های تنش آفرین و آسیب زا را شناسایی کرد

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی تصریح کرد: نارضایتی عمومی ممکن است در یک فرایند تدریجی رخ دهد لذا باید کانون های تنش آفرین و آسیب زا را شناسایی کرد و وضعیت موجود را به طور هوشمندانه و مستمر مورد رصد و پایش قرارداد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ حجت الإسلام والمسلمین «اسدالله جعفری» در نخستین نشست ستاد کنترل مجرمین حرفه ای، خطرناک و سابقه دار با اشاره به حملات سایبری به سامانه هوشمند کارت سوخت از تلاش های صدا و سیما و عوامل امنیتی و انتظامی و جامعه اطلاعاتی در جهت کاهش نگرانی های مردم و کمک به عادی سازی روند ارائه خدمات به شهروندان قدردانی کرد.

 

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی بیان کرد: نحوه مواجهه، مقابله و مهار این نوع حملات سایبری در واقع توان  اتخاذ تدابیر صحیح، سریع و بایسته و قابلیت های مدیریت بحران در برابر تهاجم  دشمن را در محک آزمون و امتحان جدی قرار داد تا بتوان در آینده از بروز موارد مشابه پیشگیری کرد.

 

وی از مردم به عنوان بزرگترین سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی یاد کرد و با اشاره به مؤلفه ها و شاخص های امنیت داخلی و خارجی در نظام جمهوری اسلامی گفت: این نظام و انقلاب به برکت وجود رهبری فرزانه و مردمی همیشه در صحنه، انقلابی و ولایتمدار با تمرکز حول محور اجرای  بیانیه گام دوم انقلاب و از طریق اتخاذ دیپلماسی فعال و محور قراردادن سه اصل حکت، عزت و مصلحت به سمت تحقق آرمان ها و ارزش های ناب انقلاب اسلامی حرکت می کند.

 

مقام عالی قضایی استان با احصاء مهمترین شاخص ها و مؤلفه های امنیت خارجی و داخلی خاطرنشان کرد: در بعد امنیت خارجی، اقتدار و صلابت نظام جمهوری اسلامی به نحو کاملا بازدارنده ای مشهود است و در  بعد امنیت داخلی نیز با وجود مشکلات گوناگون از شرایط مناسبی برخورداریم.

 

وی افزود: عوامل ایجاد ناامنی داخلی بیشتر ناشی از طرح ها و برنامه های از پیش طراحی شده ای  است که عمدتا دارای ماهیت نرم هستند و ممکن است در ابعاد اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی ظاهر شوند و در این میان جنگ تمام عیار اقتصادی که با استفاده از ابزارها و شیوه های گوناگون از جمله توسله به تحریم های ظالمانه صورت می پذیرد  از این موارد است.

 

رئیس کل دادگستری استان با تأکید بر ضرورت بالا بردن سطح اعتماد عمومی، به عوامل ایجاد نارضایتی در جامعه اشاره و تصریح کرد: نارضایتی عمومی ممکن است در یک فرایند تدریجی رخ دهد لذا باید کانون های تنش آفرین و آسیب زا را شناسایی کرد و وضعیت موجود را به طور هوشمندانه و مستمر مورد رصد و پایش قرارداد.

 

حجت الإسلام جعفری، اشراف صحیح و سریع اطلاعاتی بر سازوکارها و پایش دقیق فعالیت های مجرمین حرفه ای، خطرناک و سابقه دار را از جمله عوامل ایجاد بازدارندگی لازم توصیف و بیان کرد: نباید اجازه داد یک مسأله به عنوان پیش زمینه شکل گیری یک تکانه در جامعه به وجود آید چرا که این مسأله نقطه شروعی خواهد بود بر ظهور یک رخداد نگران کننده ای که ممکن است با تحریک افکار عمومی و انتشار اکاذیب اذهان شهروندان را دچار  تشویش کند.

 

وی نقش نهادهای امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی را در حوزه مدیریت مسائل و موضوعات مختلف اجتماعی یادآور شد و خاطرنشان کرد: یک موضوع و مسأله به تنهایی پتانسیل تبدیل شدن به یک معضل امنیتی را دارد لذا باید با اعمال مراقبت های لازم و اتخاذ تدابیر دقیق و صحیح پیشگیرانه از تولید و تحمیل هزینه های گزاف اجتماعی جلوگیری کرد.

 

رئیس کل دادگستری استان با تأکید مضاعف بر ضرورت قانونمداری و حفظ حقوق شهروندی، رعایت حقوق و آزادی های مشروع و قانونی افراد را از مهمترین اولویت های دستگاه قضایی برشمرد و اظهارکرد: فرآیند رصد و پایش و کنترل و مراقبت مجرمین حرفه ای، خطرناک و سابقه دار و اعمال مراقبت های لازم و به کارگیری سازوکارهای پیشگیرانه در این خصوص باید  استمراری و کاملا قانونی و در راستای صیانت از حقوق عامه و حفظ حقوق قانونی و مشروع افراد باشد.

 

 

 

کد خبر 1110301

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha