به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، سرهنگ جواد جلالی به رسانه ها اعلام کرد: یکی از مسائلی که در روزهای اخیر در کانون توجه قرار گرفته طرح احیای جهاد سازندگی است که رییس جمهوری در این باره به معاون اول ماموریت داده است تا طرح احیای جهاد سازندگی را ظرف ۲۰ روز به هیئت وزیران پیشنهاد بدهد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان افزود: قبل از پرداختن به نظرات و دیدگاه های مجموعه بسیج درباره احیای این طرح لازم است به برخی از تدابیر و فرمایشات رهبری در خصوص بسیج سازندگی اشاره کنم که دارای نقاط عطفی است.
وی با مرور بخشی از این بیانات از جمله در ۱۷ اردیبهشت سال ۷۹ و در دیدار با فرماندهان بسیج در سال ۸۴ و تصریح به این نکته که نقش و جایگاه بسیج سازندگی در این فرمایشات واضح و مبرهن است؛ افزود: درباره احیای جهاد سازندگی نظرات مختلفی از طرف گروه های جهادی، فعالین بخش محرومیت زدایی و سازمان هایی که در خدمت رسانی و خدمت یاری به مردم فعال هستند در رسانه ها و فضای مجازی منعکس می شود.
جلالی ادامه داد: نگاه بسیج سازندگی و جهادگران ما این است هر مجموعه ای برای آنکه ساختاری در بدنه دولت برای او تعریف شود چه ذیل وزارت جهاد کشاورزی و یا هر وزارتخانه دیگری باشد، قطعاً برای دولت از نظر نیروی انسانی و تجهیزات و امکانات و فضا هزینه هایی خواهد داشت.
وی اظهار کرد: اما بدنه و شبکه عظیم بسیج سازندگی و گروه های جهادی ما که در سراسر کشور حضور دارند و در بدنه اقشار مختلف جامعه در حال فعالیت هستند بستر بسیار مناسبی برای احیای طرح با استفاده از ظرفیت بسیج سازندگی است لذا اگر این طرح بخواهد موفقیت صد درصدی و با کمترین هزینه برای راه اندازی داشته باشد بهترین بستر بسیج سازندگی است.
این مسئول گفت: این طرح می تواند ذیل یک شورای جهادی با ریاست رییس جمهوری یا معاون اول و دبیری بسیج سازندگی بستری فراهم کند تا کارهایی که نیاز به روحیه و مدیریت جهادی دارد با ظرفیت گروه جهادی و هماهنگ کننده این شورا با سایر وزارتخانه ها، ارگان ها و... زمینه مناسبی برای پیشبرد اهداف دولت در محرومیت زدایی و مردم یاری فراهم کند.
وی در پایان نسبت مشارکت فعالانه بسیج سازندگی و گروه های جهادی برای احیای طرح جهادسازندگی اعلام آمادگی کرد.
نظر شما