به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، امام جمعه قیدار در خطبههای نماز جمعه امروز قیدار با اشاره به هفته کتاب و کتاب خوانی اظهار داشت: کتابخوانی باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود و نیازهای ضروری افراد تبدیل شود مثل خوردن و خوابیدن در زندگی مردم وارد شود.
حجت الاسلام سید علی موسوی با بیان اینکه یکی از پرتکرارترین مطالبات فرهنگی رهبر عزیز انقلاب، درباره کتاب و کتاب خوانی بوده است، افزود: مطالباتی که از حدّ تذکر و یادآوری گذشته و به یکی از غصههای دردمندانه مقام معظم رهبری تبدیل شده و متاسفانه باید گفت نه مسئولان و نه مردم چندان توجهی به آن کردهاند.
وی با بیان اینکه مسؤولین امر توجه داشته باشند که کتاب خوب تولید شود چرا که کتاب غذای روح انسان است، گفت: مسؤولان باید مواظب باشند غذای آلوده و مسموم به خورد جامعه داده نشود.
موسوی با تبریک ولادت امام حسن عسکری(ع) و با اشاره به یک نکته از زندگی سراسر نور آن حضرت گفت: سیره مبارزاتى ایشان با استفاده از سلاح علم، معنویت و اخلاق بود؛ آن هم در روزگارى که حاکمان به چیزى جز حفظ قدرت و دنیاگرایى نمیاندیشیدند.
امام جمعه قیدار با بیان اینکه طبق اعلام معاون سیاسی وزیر امور خارجه مذاکرات هسته ای با 1+4 در 8 آذر آغاز خواهد شد، افزود: در نگاه غرب به ویژه آمریکا، برجام و مذاکره برای احیای آن بستری برای محدودسازی ایران در حوزه صنعت هستهای است و مقامهای دولت آمریکا تصریح کردهاند که قصد دارند از ورود به برجام به عنوان سکویی برای پرداختن به سایر موضوعات از جمله مسائل موشکی و منطقهای استفاده کنند.
وی با بیان اینکه آمریکاییها برای رسیدن به اهداف خود تنها سلاح تحریمها را در دست دارند و در مقابل جمهوری اسلامی ایران نیز برای ورود به میز مذاکره به دنبال رفع تحریم های اقتصادی و ضد بشری آمریکا علیه خود است، ادامه داد: در دولت گذشته، برای رسیدن به این موضوع، محدودیتهای بسیاری پذیرفته شد و حتی قبل از اجرای تعهدات طرف مقابل، ایران همه تعهدات خود را عملی کرد و نتیجه آن شد که ایالات متحده تصور کرد که صنعت هستهای ایران بر اثر محدودیتهای برجام به پایان رسیده و از توافقنامه هستهای خارج شد و نزدیک به یک هزار و ۵۰۰ تحریم بر تحریمهای قبلی اضافه کرد.
موسوی با بیان اینکه دولت انقلابی و مردمی بنا ندارد، اقتصاد و معیشت مردم با به قیام و قعود مسئولان فلان کشور با عنوان بیمسمای «تیم مذاکرهکننده» گره بزند، تصریح کرد: دولت جدید مسیر مذاکره و گفتوگوها را بر اساس سه اصل «عزت، حکمت و مصلحت» بسته است و بناست همزمان با تلاش برای رفعتحریمها از مسیر مذاکره، به خنثیسازی تحریمها هم تمرکز کند
نظر شما