به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، خانم «سیده زهره برقعی» در همایش بزرگ طلاب و اساتید بسیجی خواهران قم که با حضور اساتید و طلاب بسیجی خواهران استان قم در جامعه الزهرا سلاماللهعلیها برگزار شد، ضمن عرض تبریک به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، با اشاره به سخن حضرت امام خمینی(ره) که فرمودند: «بسیج قلب من است، من بسیجی ام و به این افتخار می کنم»، اظهار داشت: بسیج شجره طیبه صالحه ای است که به دست حضرت امام غرس و روز به روز بالندهتر شد و با فداکاری توانست انقلاب اسلامی را از گردنههای سهمگین، به سلامت عبور داده و امروز یکی از دستاوردهای آن، ایرانی آزاد، آباد، مستقل، بالنده و رو به پیشرفت است.
مدیر جامعه الزهرا سلاماللهعلیها با بیان اینکه نام بسیج یادآور بصیرت، فداکاری، اخلاص و انجام کارهای بزرگ و حماسی است، عنوان کرد: خداوند متعال را شاکریم که بسیج به عنوان مکتبیترین نهاد انقلابی و مردمیترین نیروی مقاومت، جهانی شده و به درستی در قلوب مؤمنان، شکل گرفته و مرزهای ایران را در نوردیده است.
برقعی تصریح کرد: امروز حضور پرشور جوانان در صحنه های مقاومت فلسطین، لبنان، سوریه، یمن، بحرین افغانستان عراق و سایر بلاد اسلامی نشان میدهد که عمق و گستره بسیج تا کجا پیشرفته است.
وی با اشاره به اینکه امروز حجم عظیمی از بسیجیان ما، بانوان هستند، یادآور شد: بانوان بسیجی در طول هشت سال دفاع مقدس و پس از آن و همچنین امروز که بحث مواسات و حضور در جبهه های نرم، یکی از وظایف مهم بسیجی ها است، عملکرد مناسبی داشتند و خدمات ارزنده ای در عرصه های مختلف ارائه کردند.
مدیر جامعه الزهرا سلاماللهعلیها تأکید کرد: بسیج خواهران پشتوانه بزرگ برای نظام جمهوری اسلامی است که در کنار الگوسازی درست، به دنبال تحقق اقسام مختلف عدالت اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی بوده و درصدد ارائه الگوی سومِ زنِ نه شرقی نه غربی به جهان است.
برقعی بیان داشت: وقتی بسیج با قدرت عاطفی و مدیریت زنانه جمع میشود، کارکردهای آن به نوعی متفاوتتر و فراجنسیتی میشود و نوعی هویت تخصصی و اختصاصی با کارکرد پشتیبانی و حمایت معنوی پیدا میکند.
وی با بیان اینکه امروز جبهه های بسیار زیادی پیش روی بسیجیان به ویژه بانوان بسیجی باز است، اظهار کرد: دشمن با توان و تجهیزات بسیار زیادی به جنگ حرفه ای با ما برخاسته و بانوان فعال بسیجی باید در حوزه های جنگ نرم و جنگ فرهنگی نقش فعالی داشته باشند.
مدیر جامعه الزهرا سلاماللهعلیها افزود: جهاد فرهنگی، جهاد در حوزه های تولید علم و نهضت نرم افزاری که جزء دستورات و خواستههای رهبر معظم انقلاب مدظله العالی بوده و هست، جهاد اقتصادی و کمک به گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی، از عرصه های اثرگذار برای حضور بانوان بسیجی است.
برقعی اضافه کرد: بحث بحران جمعیت و جهاد فرزند آوری و تحکیم خانواده، از دیگر مواردی است که بانوان بسیجی میتوانند و باید در آن نقش بسیار جدی ایفا کنند.
وی با بیان اینکه بانوان بسیجی در عرصه مواسات و همدلی خوش درخشیدند، عنوان کرد: یکی از زمینه های فعالیت بانوان بسیجی که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب مدظله االعالی و علما بوده است، جهان تبیین است که با بازگویی حقایق و ابهام زدایی میتوانند باعث خنثی شدن هجمه های تبلیغاتی دشمن شوند.
مدیر جامعه الزهرا سلاماللهعلیها توصیه کرد: اساتید و طلاب بسیجی میتوانند بخش عظیمی از جهاد تببین را در راهبری بسیج اقشار به عهده بگیرند.
برقعی تصریح کرد: هفته بسیج فرصت مغتنمی است که بسیجیان با بازخوانی ماموریت ها و وظایف میتوانند در عرصه های مختلف حضور داشته باشند.
وی بیان داشت: این جمله را که «بسیجی بودن یا بسیجی شدن مهم نیست، بسیجی ماندن مهم است» شنیدیم؛ برای اینکه جامعه بسیجی بماند نیاز به امید دارد، اعتماد، ایمان، اعتقاد و تقوا می خواهد و این، وظیفه طلاب و اساتید بسیجی است که فرهنگ غنی اسلام را به درستی تبیین کنند تا همه بسیجیان با ایمان و اعتقاد راسخشان بسیجی بمانند.
مدیر جامعه الزهرا سلاماللهعلیها با اشاره به توصیه رهبر معظم انقلاب به بسیجیان که سه عنصر بصیرت، اخلاص و عمل بهنگام و به اندازه را به عنوان شاخص مطرح کردند، گفت: این عناصر سه گانه باید همیشه در وجود بسیجیان باشد و بدانیم اگر به هنگام و به موقع بتوانیم عرصه های موفقیت نظام، عرصه های اعتقادی نظام و عرصه های فکری نظام را به درستی تبیین کنیم بزرگترین دستاورد بسیج را رقم زده ایم.
برقعی با اشاره به اهمیت خودسازی، افزایش روحیه اخلاص و بصیرت افزایی همراه با اقدام به موقع برای بسیجیان، تأکید کرد: رابطه بسیج با حضرت ولیّعصر ارواحنا فداه ناگسستنی است و نباید فراموش شود و به همین جهت نیاز است که هر روز بلکه روزی چند بار با امام زمانمان تجدید عهد و پیمان کنیم.
نظر شما