پشه آئدس بیماری جدیدی نیست/آب راکد مهم‌ترین کانون فعالیت این پشه است

دکتر فرشیدی با بیان اینکه پشه آئدس بیماری جدیدی نیست، گفت: آب راکد مهم‌ترین کانون فعالیت این پشه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، دکتر « حسین فرشیدی » در نشست خبری اظهار کرد: پشه آئدس بیماری جدیدی نیست اما باید در مواجهه با آن فعالانه عمل کنیم تا فرصت برای بروز پیدا نکند.

 

وی، آب راکد را مهم‌ترین کانون فعالیت این پشه دانست و افزود: البته ما هنوز موردی از انتقال بیماری از این پشه به انسان در استان نداشته‌ایم

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه در پاکستان و عمان هم بیمار و هم ناقل بیماری ناشی از پشه آئدس وجود دارد، گفت: پس باید دقت داشته باشیم که امکان سرایت در کشور وجود دارد.

 

وی با اذعان به اینکه صید پشه زنده آئدس موجب نگرانی شده است، توصیه کرد: شهروندان عزیز موارد بهداشتی را حتما رعایت کنند.

 

دکتر فرشیدی افزود: خبر خوب این است که در حال حاضر پشه های صید شده حامل ویروس نیستند ولی این از نگرانی ما کم نخواهد کرد.

 

وی تصریح کرد: بیش از ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون نفر در دنیا در معرض خطر هم پشه و هم بیماری هستند.

 

فرشیدی با بیان اینکه در زلزله فین 35 مرکز خانه بهداشت و مراکز 115 آسیب دیدند و باید از نو ساخته شوند، عنوان کرد: سرد بودن هوا در شب‌ها در مناطق زلزله‌زده احتمال بیماری سرماخوردگی را افزایش داده و از سویی به دلیل بیرون خوابیدن مردم، گزش‌هایی نیز گزارش شده که سرم ضد عقرب و ضد مار را به منطقه منتقل کرده‌ایم.

 

وی همچنین اضافه کرد: ساختمان بیمارستان نفت ستاره پیشرفت خوبی داشته است ولی تکمیل آن زمان می‌برد و ما در تلاش هستیم تا بخش‌هایی از این بیمارستان را تا پایان سال وارد مدار کنیم.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان کرد: با رایزنی هایی که با مدیر عامل نفت ستاره خلیج فارس شده، تلاش ما بر این است بخشهایی از آن تا پایان امسال وارد چرخه خدمت شود تا بار بیمارستان شهید محمدی کمتر شود.

 

دکتر فرشیدی در ادامه گفت: احتمال گسترش ویروس اُمیکرون (سویه جدید جهش کرونا) در همه جای دنیا وجود دارد و مهم‌ترین مسأله برای مقابله با هر نوع جهشی، تزریق واکسن و استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری است.

 

وی با بیان اینکه سویه جدید آمیکرون در ۲۰ کشور مشاهده شده است، افزود: شدت سرایت این ویروس هنوز سنجیده نشده ولی به احتمال زیاد از سویه دلتا بیشتر است.

 

این مقام مسئول تاکید کرد: سه اصل مهم تزریق واکسن، استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری ها همچنان باید رعایت شود.

 

وی در پایان با اشاره به اینکه نزدیک 4 هزار نفر از هرمزگانی‌ها در حوزه جنوبی خلیج فارس واکسن زده‌اند، گفت: کووید-۱۹ ماندگار است و برای سالها بیماری کرونا وجود خواهد داشت و استفاده از ماسک ادامه دارد و از این رو باید هم استانی های عزیز ساده انگاری نکنند.

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 1122360

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha