«محمدرضا میرزایی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان ازساری، اظهار کرد: در حال حاضر 75 درصد مؤسسات طرف قرارداد با سازمان بیمه سلامت خدمات خود را در بستر الکترونیک (نسخهنویسی، نسخهپیچی) ارائه میدهند ولی در استان مازندران به جهت اجرای طرح پزشک خانواده شهری این آمار 47 درصد میباشد ازاینرو یکی از مأموریتهای اصلی اداره کل بیمه سلامت استان مازندران تسریع در فرایند نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک است.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران افزود: در راستای شتاب بخشیدن به اجرای طرح نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک جلسات متعددی با روسای دانشگاههای علوم پزشکی مازندران و بابل و سازمانهای نظام پزشکی و تأمین اجتماعی برای هماهنگیهای بیشتر جهت اجرای این طرح برگزارشده است.
وی خاطرنشان کرد: در یک برنامه دوروزه (10 و 11 آذرماه) با حضور دستاندرکاران استانی اجرای طرح نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک، نماینده فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، شرکتهای برنامهنویس، شرکتهای His، مدیران IT دانشگاههای علوم پزشکی (مازندران و بابل) و تأمین اجتماعی، نماینده انجمن پزشکان خانواده شهری استان و 10 نفر از مدیران و کارشناسان برجسته حوزه IT سازمان بیمه سلامت موضوعات و مشکلات اجرای طرح نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک در مازندران موردبحث و بررسی قرار گرفت.
میرزایی بابیان اینکه اجرای طرح بیمه رایگان برای افرادی که از هیچ پوشش بیمهای برخوردار نیستند از دیگر مأموریتهای محوله سازمان بیمه سلامت میباشد افزود: با تأکید دکتر ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت پوشش بیمهای افرادی که در حاشیهی شهرها و مناطق کم برخوردار از هیچ پوشش بیمهای برخوردار نیستند در دستور کار اداره کل بیمه سلامت مازندران قرار گرفت که طی بررسیهای بهعملآمده حدود 50 هزار نفر در مازندران تحت پوشش این طرح قرار میگیرند.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران اذعان داشت: اجرای طرح بیمهی مکمل برای روستاییان از دیگر اولویتهای جدید سازمان بیمه سلامت میباشد.
وی تصریح کرد: در استان مازندران 900 هزار بیمهشده روستایی بهصورت رایگان از خدمات بیمه سلامت بهرهمند میشوند، قرار است با اجرای طرح بیمهی مکمل روستاییان تمامی خدمات سرپایی و بستری تخصصی در بیمارستانهای دولتی بهصورت رایگان به این عزیزان ارائه شود.
میرزایی یادآور شد: اداره کل بیمه سلامت مازندران با بسیج تمامی امکانات تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا ابتدای دیماه با سرعت بخشیدن به طرح نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک میزان پوشش استان را تا حد قابل قبولی بالابرده و زمینهی اجرای آن را در استان فراهم سازد.
وی گفت: اجرای طرحهای الکترونیک در نظام سلامت میتواند خدمات بهتری به مردم ارائه کند و همچنین در مدیریت منابع نظام سلامت نیز بسیار مؤثر است.
میرزایی با اشاره به اینکه نسخهنویسی الکترونیک در کاهش تقاضاهای القایی بسیار تأثیرگذار بوده و به اقتصاد سلامت و هزینه کرد درست منابع کمک قابلتوجهی نیز خواهد کرد، گفت: بررسی فنی و علمی نسخ و جلوگیری از تعدد و تداخل دارویی از دیگر مزایای نسخهنویسی الکترونیک است.
وی ادامه داد: بحث یکپارچگی خدمات الکترونیک بالأخص نسخهنویسی الکترونیک از اولویتهای نظام سلامت بهخصوص سازمانهای بیمهگر است؛ بهطوریکه برای افزایش، دقت و سرعت تقسیمکار بین سه سازمان بیمهگر اصلی کشور صورت گرفته است.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران افزود: برای نسخ الکترونیک مشوقهایی در نظام پرداخت برای جامعه پزشکی در نظر گرفتهشده است که در راستای انجام آن، مطالبات میتواند بهموقع پرداخت شود.
نظر شما