‍روحانیون نقش مهمی در آگاهی بخشی و کاهش آسیب های اجتماعی دارند

ثمینی گفت: روحانیون به واسطه مرجع بودن نقش مهمی در آگاهی بخشی و کاهش آسیب های اجتماعی دارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، « محمود ثمینی» امروز(15 آذر) در نهمین جلسه کارگروه اجتماعی فرهنگی سلامت، زنان و خانواده با گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله صادقی، گفت: بر همگان روشن است که روحانیون به واسطه مرجع بودن برای مردم می‌توانند در کاهش آسیب های اجتماعی نقش مهمی را داشته باشند.

 

وی افزود: اگر آموزه های دینی را تبیین کنند و به طور دقیق آسیب ها را به شکل کارشناسی مورد بررسی قرار دهند،  راهکارهای متعددی برای کنترل و کاهش این آسیب ها می توان اجرا کرد .

 

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان تصریح کرد: باید از کارشناسان در زمینه های جامعه شناسی، روانشناسی و مشاوره و به ویژه کارشناسان مذهبی برای تحقق این امر استفاده شود.

 

وی افزود: بسیاری از آسیب های اجتماعی را می‌توان در قالب گفتگو، حکمیت و مشاوره حل و فصل کرد و آسیب شناسی مناطق آسیب زا و توجه ویژه به ظرفیت دفاتر تسهیل گری مورد تأکید است.

 

ثمینی اظهار داشت: با توجه به اطلاعات موجود در این دفاتر باید برای کاهش آسیب ها، برنامه های اجرایی تدوین و در محلات حاشیه ای اجرا شوند که در همین راستا می‌توان در مناطقی که دفاتر تسهیلگری حضور ندارند از معتمدین محلی کمک گرفت .

 

وی علت طرح مسائل در کارگروه اجتماعی را سازماندهی و انسجام اقدامات دستگاهها و حرکت بسوی اقدام جمعی اثر گذار  عنوان کرد و ادامه داد: نباید از توجه به اجرای برنامه های کوتاه مدت، اثر گذار و برنامه های میان مدت و بلند مدت برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی غافل شویم .

 

ثمینی با اشاره به اهمیت سلامت روحی، روانی و جسمی کارکنان دولت، بیان داشت: برنامه ریزی دقیق در راستای سلامت کارکنان دولت می تواند در خدمت رسانی مطلوب تر این قشر، به جامعه تاثیر گذار باشد و لذا همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی و عضو کارگروه در اجرای این طرح مورد تایید است .

 

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری افزود: موضوع ساماندهی آسیب های اجتماعی به عنوان اموری که نظم عمومی جامعه را بهم می زند، از موضوعات مهم و اولویت دار می باشد و در این راستا علما، روحانیون و طلاب نقش مهمی در کمک به جامعه دارند که ضرورت دارد دستگاههای اجرایی از ظرفیت‌های این حوزه به بهترین نحو استفاده کنند .

 

پورسرتیپ علما و روحانیون را از بزرگترین سرمایه های کشور و اصیل‌ترین سرمایه جهان اسلام دانست و گفت: نقش مشاوره ای در مساجد و جماعات، آشنا نمودن اقشار مختلف با معارف اسلامی، شنیدن حرف دل مردم از جمله مواردی هستند که روحانیون و طلاب می توانند به خوبی در این راستا عمل نموده و موجب کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی شوند.

 

کد خبر 1123938

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha