فعالیت بازرسان قرارگاه امنیت غذایی کردستان در بازار گستره‌تر می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: بازرسان قرارگاه امنیت غذایی در سطح شهر به منظور تنظیم بازار محصولات کشاورزی و کنترل قیمت‌ها به صورت مداوم و روزانه حضور خواهند داشت.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، محمد فرید سپری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان در ششمین جلسه قرارگاه امنیت غذایی با اشاره به اینکه بر اساس قانون انتزاع تنظیم بازار محصولات کشاورزی از تولید تا مصرف در اختیار جهاد کشاورزی قرار گرفته است، اظهار کرد: باید در این قرارگاه تمهیدات لازم از تولید، توزیع و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی اندیشیده شود و تصمیمات صحیح برای حمایت از تولید کننده و مصرف کننده اتخاذ شود.

 

 

وی با تاکید بر اینکه تامین امنیت غذایی والاترین هدف ما است، تصریح کرد: در هر شرایطی از تولید کنندگان بخش کشاورزی به جد حمایت می کنیم و با قدرت بیشتری بر توزیع و بازار فروش محصولات کشاورزی نظارت خواهیم کرد.

 

 

سپری خاطر نشان کرد: قرار گاه امنیت غذایی با تشکیل تیم‌های گشت و بازرسی از فروشگاه‌ها و محل گ‌های عرضه محصولات کشاورزی در استان به صورت مداوم بازدید خواهد کرد و از گرانفروشی و تخلف در عرضه محصولات کشاورزی جلوگیری می کند و با خاطیان به طور جدی برخورد قانونی خواهد شد.

 

 

وی با اشاره به کاهش قیمت مرغ در سطح کشور و به طبع در استان تصریح کرد: شرکت پشتیبانی امور دام به منظور حمایت از مرغداران استان اقدام به خرید مرغ شیرینگ پک شده با قیمت هر یک کیلو گرم 30 هزار تومان می‌کند.

 

 

45 هزار هکتار برنامه ابلاغی برای کشت قراردادی گندم در سطح استان وجود دارد

 

 

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان نیز در این جلسه با اشاره به کشت قرار دادی گندم و حمایت از گندم کاران استان اذعان کرد: 45 هزار هکتار برنامه ابلاغی برای کشت قراردادی گندم در سطح استان داریم که امیدواریم با استقبال خوب کشاورزان و طرح‌های تشویقی پیش بینی شده عقد قرار داد برای کل سطح ابلاغی اجرایی شود.

 

 

محمد صالح احمدی افزود: سیب زمینی هم به عنوان محصول استراتژیک در راستای تامین امنیت غذایی جایگاه ویژه‌ای دارد که خوشبختانه استان کردستان جزو استان‌های برتر کشور در تولید این محصول است.

 

 

وی تصریح کرد: در سال جاری حدود 5 میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید شده است که سهم استان کردستان 332 هزار تن بوده است.

 

 

احمدی ادامه داد: از این میزان حدود 40 هزار تن به عنوان بذر برای کشت سال آینده و 75 هزار تن هم برای مصرف داخل استان نیاز داریم و باید 220 هزار تن دیگر از استان به کشورهای خارجی یا استان‌های دیگر صادر شود.

 

 

تولید کنندگان موجودی کالاهای خود در انبارها را در سامانه جامع انبارها ثبت کنند

 

 

مدیر توسعه بازرگانی سازمان هم تصریح کرد: باید تمام تولید کنندگان موجودی کالاهای خود در انبارها را در سامانه جامع انبارها ثبت کنند تا در سطح ملی و نیز استانی با اطلاعات کامل و صحیح، برای توزیع صحیح محصولات تصمیم گیری شود.

 

 

شهریارحنیفی از کشاورزان استان خواست جهت جلوگیری از هرگونه سود جویی و ناهماهنگی در تولید و توزیع سیب زمینی در کشور موجودی انبارهای خود را در سامانه مذکور اعلام کنند و در صورت عدم اعلام موجودی در سامانه محصولات انبار شده به عنوان کالای قاچاق قلمداد خواهد شد.

کد خبر 1124935

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha