دکتر محمدزمان رستمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم ضمن گرامیداشت فرارسیدن هفته پژوهش ابراز داشت: یکی از ایرادات جدی به عرصه پژوهش در کشورمان این است که متأسفانه در خیلی از موارد، خروجی فعالیت پژوهشگاه ها و مراکز پژوهشی، آن طور که باید و شاید کاربردی نیست و لذا چندان نمی تواند گرهی از مشکلات کشور بگشاید.
وی افزود: آن چه در مقطع کنونی ضرورت دارد این است که زمینه و بستری فراهم شود که پژوهش های دانشگاهی و دیگر محصولات مراکز پژوهشی به سمت کاربردی شدن سوق پیدا کرده و ناظر به نیازها و مشکلات جامعه اسلامی باشد.
عضو انجمن اقتصاد اسلامی حوزه علمیه قم همچنین گفت: با توجه به اهمیت پژوهش در بحث تولید علم و رشد و تحول فناوری لازم است که کاربردی شدن پژوهش ها در دستور کار مراکز علمی و پژوهشی کشور قرار گیرد و مسئولان و مدیران مربوطه از این جریان با قوت هر چه تمام تر حمایت کنند.
وی بیان داشت: به عنوان مثال ما در حال حاضر در عرصه اقتصادی اعم از نظام بانکداری، وضعیت ارز و سکه، بورس، صنایع سنگین و سبک، تولید ملی و ... دچار مشکلاتی هستیم که راز و رمز حل بسیاری از این مشکلات انجام پژوهش های دقیق علمی آن هم ناظر به مسایل و اولویت های جامعه در ابعاد اقتصادی است.
وی افزود: از نخبگان علمی و پژوهشی به خصوص اساتید و کارشناسان خبره این عرصه انتظار می رود که با احصای مسایل دارای اولویت، به انجام پژوهش های متناسب با نیازها و اقتضائات امروز کشور اهتمام داشته باشند و البته از سختی ها و مشکلات و موانع فراروی این امر، هراسی به دل خود راه نداده و ناامید نشوند.
نظر شما