ظرفیت‌های موجود برای جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به‌ویژه در مناطق روستایی استفاده شود

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کردستان گفت: باید از همه توان و ظرفیت موجود برای شناسایی و جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل و تارک تحصیل به ویژه دختران در مناطق روستایی بهره گرفت.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، مهدی نامدار معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان در جشن ستارگان شهرستان مریوان با ابراز خرسندی از حضور در شهرستان، از تلاش مجموعه آموزش و پرورش مریوان در برگزاری چنین جشن باشکوهی که جشن تجلیل از علم و دانش است، تقدیر و تشکر کرد.

 

 

 

وی نقش و رسالت آموزش و پرورش را توسعه آموزشی برشمرد و گفت: همچنان که سایر دستگاه‌ها هر کدام به دنبال توسعه در عرصه‌های مختلف اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی هستند همه ما هم باید در راستای رسیدن به توسعه آموزشی گام برداریم.

 

 

 

وی موفقیت آموزش و پرورش  کردستان‌ در عرصه‌های مختلف را نتیجه و لطف استعدادهای ویژه دانست و تصریح کرد: طی چندین سال از مسئولیتی که در استان بر عهده داشتم شاهد وجود چنین استعدادهایی بودم و امروز نمود فعالیت ها و عملکرد مجموعه آموزشی و پرورشی را در این جشن و تجلیل از برترین ها مشاهده می‌کنیم.

 

 

 

نامدار کسب رتبه اول کشوری طی ۵سال گذشته در المپیاد نانو را یادآور شد و گفت: کشور ایران در جهان به عنوان یک قطب در بحث نانو مطرح است و استان‌کردستان هم با کسب رتبه اولی در کشور قطب نانو است و رسیدن به این موفقیت در حالی است که کردستان از کمترین امکانات و تجهیزات برخوردار بوده است اما وجود نیروی انسانی توانمند و متعهد و دانش‌آموزان مستعد مسیر رسیدن به این موفقیت را فراهم کرده است.

 

 

 

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان با تمجید از مردمان این خطه از میهن اسلامی گفت: مردمان استان کردستان دارای سه فرهنگ غنی یعنی مسلمان بودن، ایرانی بودن و کرد بودن هستند و با استفاده از این ویژگی ها می توان بر بسیاری از مشکلات فائق آمد.

 

 

 

وی با اشاره به وجود سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش اظهار کرد: سندی به نام سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش تدوین و طراحی و در حال اجرا است و به عنوان نقشه راه و قانون اساسی در در اختیار نظام آموزش و پرورش قرار دارد که اگر کامل اجرا شود قعطا باعث تحول شگرف و عظیم خواهد شد.

 

 

 

نامدار افزود: در گذشته آرزوی ما داشتن یک دانش آموز المپیادی بود اما امروز به لطف خدا و توانمندی نیروی انسانی ۱۰تا ۱۲نفر المپیادی داریم که در بازه زمانی ۳تا ۴ساله اتفاق افتاده است و این نشان از وجود همان استعدادهاست.

 

 

 

این مقام مسئول در آموزش پرورش استان کردستان اصافه کرد: همه ما در بعد توسعه آموزش و پرورش مسئولیت سنگین داریم هر چند تلاش های خوبی صورت گرفته است اما تا رسیدن به وضعیت مطلوب فاصله است.

 

 

 

وی در بخشی دیگر از سخنان خود اولین و مهم ترین شاخص در توسعه آموزش و پرورش را پوشش تحصیلی به ویژه پوشش تحصیلی دختران دانست و اضافه کرد: وجود دانش‌آموز به مدرسه نرفته در شأن جامعه‌ای که در قرن بیست و یکم قرار دارد نیست و باید از همه توان و ظرفیت موجود برای شناسایی و جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل و تارک تحصیل به ویژه دختران در مناطق روستایی بهره گرفت.

کد خبر 1130047

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha