انتخاب سنندج به عنوان پایتخت کتاب ایران، نشان از هویت فرهنگی و علمی این شهر است

نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی گفت: انتخاب سنندج به عنوان پایتخت کتاب ایران، نشان از هویت فرهنگی و علمی این شهر است و باعث می شود، ایرانیان بیش از گذشته، مردم این شهر را به عنوان اهل کتاب و مطالعه بشناسند.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، محسن فتحی نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در  آیین معرفی هفتمین پایتخت کتاب ایران در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سنندج شهر دارالعلم اردلان به عنوان پایتخت کتاب ایران انتخاب شد.

 

وی بیان کرد: این درخشش پس از پیگیری‌های مستمر و ایجاد زیر ساخت های لازم توسط شهرداری سنندج و همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و نهاد کتابخانه های عمومی کردستان در نشستی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام شد.

 

فتحی تصریح کرد: در این همایش وزیر ارشاد، معاون فرهنگی وزیر، رئیس کتابخانه ملی و دبیر نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور نیز حضور داشتند.

 

به گفته نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی، سنندج از میان ۱۹۲ شهر ایران به این جایگاه دست یافته است.

 

وی از تلاش های اعضای شورا و شهردار سابق و فعلی سنندج و دیگر مسئولان فرهنگی استان برای ثبت این رویداد تاریخی تقدیر کرد و گفت: انتخاب سنندج به عنوان پایتخت کتاب ایران، نشان از هویت فرهنگی و علمی این شهر است و باعث می شود، ایرانیان بیش از گذشته، مردم این شهر را به عنوان اهل کتاب و مطالعه بشناسند.

 

"پایتخت کتاب" عنوان طرحی است که بر مبنای آن هر سال شهری از سوی وزارات فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان پایتخت ایران انتخاب می شود. بخشهایی از این طرح از پایتخت جهانی کتاب الگو برداری شده است اما از نظر ساختار اجرایی همخوانی زیادی با شرایط فعالیت فرهنگی ایران پیدا کرده است.

 

طرح انتخاب پایتخت کتاب ایران را می‌توان فرصتی برای مدیریت شهری در بحث ارتقای سطح فرهنگ عمومی و شهروندی دانست.

 

گفتنی است، کردستان دارای ۷۸ باب کتابخانه عمومی و از جمله چهار کتابخانه در سنندج می باشد، چهار مرکز کردستان شناسی، ۷۰ کتاب فروشی و ۶۷ ناشر ، ۶ کافه کتاب در این شهر فعال هستند.

کد خبر 1131299

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha