به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ «محمد رضاسوقندی» شامگاه پنج شنبه (9 دی) در آیین پایانی دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه روستا و عشایر با بیان اینکه روستا و عشایر، سنگربانان فرهنگ بومی و محلی هستند، اظهارکرد: فرهنگ مقاومت در برابر تهاجم فرهنگی غرب را نباید در کارهای فانتزی جستجو کرد، بلکه باید در دل مردم و با روستائیان و عشایر جست.
مدیرکل دفتر حقوقی، عملکرد، امور استان ها و مجلس سازمان امور سینمایی و سمعی و بصری با بیان اینکه جشنواره فیلم های کوتاه روستا و عشایر یک بخش معرفتی و شناختی دارد که به مردم شناسی و فرهنگ شناسی ما بر می گردد، از هنر فیلم و سینما به عنوان ابزاری جذاب، خلاق و موثر که می تواند این فرهنگ را ملی و جهانی کند، یاد کرد و گفت: متاسفانه سهم سینمای ما در عرصه جهانی ناچیز است.
سوقندی با نگاهی به غنای فرهنگ تمدن ایرانی و اسلامی بر این مهم که تمدن غرب مرهون فرهنگ شرق است، اشاره کرد و افزود: تمدن ویل دورانت گویای این ادعاست، اما متاسفانه به خاطر غفلت هایمان این نقش را در سینما کم تر دیده ایم.
وی جان مایه هنر و سینما را ادبیات نمایشی دانست و از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی خواست تا در کنار فیلم کوتاه، داستان کوتاه را نیز جدی بگیرند.
سوقندی ضمن مهم برشمردن بخش نرم افزاری در راستای شکوفایی این مرز و بوم بر ضرورت کشف استعدادها در حوزه های مختلف تاکید کرد.
گفتنی است؛ دومین جشنواره سراسری فیلم کوتاه روستا و عشایر با حضور داورانی متشکل از «فرشاد فداییان»، «مهرداد اسکویی» و «تورج اصلانی» امشب با معرفی برترین ها به کار خود پایان داد.
نظر شما