توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی از رشد بی‌رویه روستاییان به شهرها جلوگیری می‌کند

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گفت: توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی فرصت‌های شغلی جدید در مناطق محلی ایجاد کرده و از رشد بی‌رویه مهاجرت روستاییان به شهرهای بزرگ جلوگیری می‌کند.

به‌گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، یعقوب گویلیان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان در جلسه مشورتی با مدیرکل صدا وسیمای کردستان، اظهار داشت: امروزه رسانه‌ها نقش تسریع‌ کننده‌ای در آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی به جامعه دارند.

 

 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان با بیان اینکه توسعه گردشگری در گرو حمایت همه‌جانبه رسانه‌ها میسر خواهد شد، عنوان کرد: رسانه‌ها از جمله صدا و سیمای کردستان دارای ظرفیت‌های مهمی است که می‌تواند در معرفی جاذبه‌های گردشگری این استان نقش بسزایی ایفا کند.

 

 

وی افزود: خوشبختانه اقدام‌ها و همکاری‌های بسیار خوبی با صدا و سیمای کردستان در زمینه معرفی جاذبه‌های تاریخی و گردشگری استان انجام‌شده است، که جای تقدیر دارد.

 

 

گویلیان با اشاره به اقدامات انجام شده این اداره‌کل در سال‌جاری گفت: واگذاری پنج بنای تاریخی به ‌بخش خصوصی در استان، راه‌اندازی 2 موزه جدید در سنندج، تملک 4 بنای تاریخی در استان، بهره‌برداری از کاخ موزه خسروآباد سنندج و ثبت ملی سه روستا در حوزه صنایع‌دستی در استان، از جمله اقدامات انجام شده این اداره‌کل درسال جاری بوده است.

 

 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان بیان داشت: خوشبختانه توانستیم پس از تبادل تفاهم‌نامه توسعه همکاری‌ها مابین استان کردستان و اقلیم شمال عراق، در یک ماه گذشته شاهد ورود گردشگرانی از کشور عراق در قالب ۴ تور به استان باشیم.

 

 

وی اظهار کرد: مقدمات راه‌اندازی بازارچه‌ای دائمی در سنندج و اهدا تجهیزاتی به میزان ۳۰ هزار دلار به منظور راه‌اندازی فاز اول خانه‌خلاق صنایع‌دستی استان، از دیگر اقدامات مهم این اداره‌کل بود.

 

 

گویلیان ادامه داد: دبیر ستاد هماهنگی سفرهای وزیر در سفر اخیرشان به کردستان، بر توسعه اماکن اقامتی بوم‌گردی استان تأکید ویژه داشته‌اند و مقرر شد این استان به عنوان پایلوت گردشگری روستایی کشور معرفی شود.

 

 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان با بیان این‌که هم‌اکنون 26 اقامتگاه بوم‌گردی در استان مشغول به فعالیت هستند، یادآور شد: خوشبختانه در راستای اشتغال پایدار و توسعه اقتصادی روستاها، گام‌های مثبتی برای ایجاد اقامتگاه‌های بوم‌گردی برداشته شده و بنا داریم از ظرفیت‌های توسعه گردشگری به عنوان راه‌کار جایگزین کول‌بری در مناطق مرزی استفاده کنیم.

 

 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گفت: بسیاری از گردشگران حاضرند با صرف هزینه و زمان به نقاط دور دست سفر و از اقامتگاه‌های بوم‌گردی استفاده کنند.

 

 

وی افزود: توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی می‌تواند فرصت‌های شغلی جدید در مناطق محلی ایجاد و به رشد اقتصادی و بهبود معیشت آن جوامع کمک کرده و از رشد بی رویه مهاجرت روستاییان به شهرهای بزرگ جلوگیری کند.

 

 

گویلیان خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری دوجانبه و با تلاش و همدلی بتوانیم ضمن معرفی استان به گردشگران، اطلاع‌رسانی مفید و موثری به علاقه‌مندان سفر به استان داشته باشیم.

کد خبر 1134514

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha