در دامن حضرت زهرا(س) فرزندانی تربیت شد که الگوی بی بدیل مسلمانان هستند

به گفته حجت الاسلام سلطانی، اگر ابعاد زندگی حضرت فاطمه (س) واکاوی شود، آنچه زندگی ایشان را شاخص می کند موضوع سبک سالم و سلامت معنوی حاکم بر زندگی ایشان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، یک مدرس حوزه و دانشگاه در کارگاه سبک زندگی اسلامی که به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در سالن فاطمیه شهرستان ایجرود برگزار شد، ضمن تشریح ابعاد شخصیتی و سیره حضرت فاطمه (س)، توجه به سبک زندگی سالم و سلامت معنوی حضرت زهرا (س) را موجب استحکام خانواده و رشد معنوی آن دانست.

 

حجت الاسلام سلطانی ادامه داد: اگر خانواده ها بخصوص دختران امروز که بی شک مادران فردا هستند، بخواهند زندگی سالمی از نظر معنوی، جسمانی، اجتماعی و روانی داشته باشند باید الگوهای زندگی سالم را که در زندگی حضرت فاطمه (س) سرشار است، اقتباس نموده و تلاش کنند با شیوه تربیتی ایشان، فرزندان خود که همانا آینده سازان ایران اسلامی خواهند بود را بارآورند.

 

وی با مغتنم شمردن ایام فاطمیه به بیان ویژگی های اخلاقی و رفتاری آن حضرت پرداخته و با بازخوانی اندیشه و تفکر حضرت زهرا (س) مطالبی را ایراد نمودند.

 

حجت الاسلام سلطانی گفت: اگر ابعاد زندگی حضرت فاطمه (س) واکاوی شود، آنچه زندگی ایشان را شاخص می کند موضوع سبک سالم و سلامت معنوی حاکم بر زندگی ایشان است و به دلیل این شیوه زندگی فرزندانی تربیت یافتند که امروزه الگوی بی بدلیل جامعه بشری می باشند.

 

این مدرس حوزه دانشگاه خطاب به مدعوین و جامعه فرهنگی حاضر در کارگاه گفت: فرهنگیان، مربیان، دست اندرکاران حوزه تعلیم و تربیت و متولیان فرهنگی می توانند با اقتدا به سبک زندگی و سلامت معنوی دخت گرامی نبی مکرم اسلام (ص) نشر دهنده روش و منش آن حضرت به عامه جامعه خصوصاً نسل جوان امروز باشند.

 

وی تاکید کرد: عدم رعایت دین مبین اسلام و دستورات ائمه (ع) مبنی بر سلامت معنوی و سبک زندگی اسلامی در جامعه ممکن است آفاتی را متوجه ما کند که همانا اگر امروزآفاتی درجامعه وجود دارد، بخش مهمی از آن ناشی از عدم توجه به دستورات معنوی و سبک زندگی سالم معصومین (ع) است.

 

این مدرس همچنین افزود: با توجه به دستورات دینی در حوزه سبک زندگی اسلامی به خصوص مبحث سلامت معنوی امید این می رود که جامعه به فرم ایده آل خود از منظر سلامت روحی، جسمی، روانی و اجتماعی برسد و این امر با ترویج و اشاعه سبک زندگی اسلامی و همت تلاشگران حوزه فرهنگ و آموزش نهادینه شده و محقق خواهد شد.

 

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ایجرود نیز در حاشیه این برنامه با بر شمردن شاخص های سبک زندگی اسلامی گفت: این کارگاه با هدف تحقق استراتژیک منویات مقام معظم رهبری برگزارگردیده تا دختران عفیف سرزمین خوشه های زر از دریای معارف فاطمی که همانا سبک زندگی اجتماعی و سیاسی بانوی دوعالم، دفاع از حریم ولایت، روح عبادت و نیایش، ساده زیستی، تفاهم در زندگی مشترک و احترام به والدین است بهره مند شوند.

 

احسان پیشکاری بر بازنگری ساختارهای آموزشی، فرهنگی و دینی از مقطع ابتدایی تا دوران دانشگاه تأکید و آن را یکی از اقدامات مهم برای جلوگیری از انحرافات ناشی از تغییر سبک زندگی در خانواده ها و اجتماع دانست که باید مورد توجه متولیان امر آموزش و فرهنگ قرار گیرد، چرا که در تعالیم اسلامی برای تمام وجوه زندگی حدودی مشخص وجود دارد و عمل به این آموزه های دینی، سعادت دنیوی و اخروی را تضمین خواهد کرد.

کد خبر 1135343

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha