به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «رضا ثقتی» امروز (یکشنبه، 19 دی) در در دیدار با اعضای جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان گیلان اظهار داشت: جریان جبهه فرهنگی یاوری امین، صدیق، مطمئن، راهبر و الگو دهنده برای حوزه فرهنگی و هنری دولت سیزدهم محسوب میشود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان با بیان اینکه بخشی از گفتمان دولت بر روی مبحث عدالت تاکید دارد عنوان داشت: جبهه فرهنگی به دلیل فلسفه وجودیاش، نوع رویکردها و راهکارها میتواند ما را برای اجرای عدالت کمک و همراهی کند و امیدوارم بتوانیم از این بستر به نفع مردم و جریان انقلاب استفاده کنیم.
ثقتی عبور از محدود کردن جبهه فرهنگی به یک طیف و عقبه خاص را لازم و ضروری خواند و تصریح کرد: در حمایت از جریان انقلاب بدون لکنت صحبت خواهم کرد. از طرفی مدیران فرهنگی معمولا به دلیل آنکه حوزه فرهنگی تحت مدیریتشان در شاخههای هنری بسیار متنوع است نوع مسئولیت و اقداماتشان هم گسترده میشود.
وی با تاکید بر اینکه جریان جبهه فرهنگی انقلاب متعلق به همه است و باید چتر خود را برای جذب هر چه بیشتر افراد گسترده کند ابراز داشت: جریان انقلاب و مردم به نهاد ارشاد اسلامی تعلق خاطر، مطالبه و تاکید ویژهای دارند و همین امر باعث میشود رسالت و مسئولیت ما در این نهاد سنگینتر شود به همین دلیل به حمایت جبهه فرهنگی نیاز مبرم داریم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان ضمن تاکید بر رویکرد تحول انقلابی در ساختار فرهنگی استان ابراز داشت: تنظیم سند جامع فرهنگی استان گیلان اولین بند این رویکرد و حتی دستور وزیر ارشاد به ماست که بایستی با استفاده از نخبگان، جریانهای همسو با جریان انقلاب و جبهه فرهنگی نسبت به تدوین آن اقدام کنیم.
ثقتی ادامه داد: اگر چنین هدفی با تمام ابزارهای قانونی و با احصاء همه نکته نظرات و دیدگاهها محقق شود بعد از آن هر کار فرهنگی که میخواهد در استان گیلان شکل بگیرد، موظف است بر اساس آن سند و اطلس حرکت کرده و بر مفاد آن پایبند باشد.
وی تمرکز زدایی در حوزه رویدادها و بودجههای فرهنگی را هدف دیگری که در دستور کار اداره کل ارشاد اسلامی گیلان قرار دارد ذکر کرد و گفت: خطر فقر فرهنگی در روستاها بسیار جدی است؛ در آنجا با انواع و اقسام آسیبهای اجتماعی مواجهایم و این تمرکززدایی در اجرای برنامههای فرهنگی میتواند به ایجاد یک بارقه امید و بهبود شرایط در روستاها کمک کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان وجود 970 کانون فرهنگی هنری مساجد، 270 کانون تبلیغاتی، مؤسسات، روزنامهها، پایگاههای خبری و نشریات در استان را نشان دهنده ظرفیتهای بالای آن ذکر کرد و افزود: روی بحث مسجد هم سعی داریم فعالیتها و برنامههای خود را پیش ببریم و بازدیدهایی هم از برخی مساجد به عمل آوردیم
ثقتی با بیان اینکه نمیتوان شعار تحول ساختار فرهنگی را سر داد اما زیرمجموعهها را تغییر نداد خاطرنشان کرد: از آنجا که بسیاری به دنبال چاپ مقالات خود در فصل نامه فرهنگ گیلان هستند، ارشاد اسلامی گیلان برای چاپ و نشر مجدد این فصل نامه بودجه و اعتباری اختصاص داده و قرار است نخستین شماره آن با عنوان یکصدمین سال سالگرد شهادت میرزا منتشر شود.
نظر شما