به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، کامل گلباغی مسئول امور قرآنی ادارهکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان کردستان در ارتباط مجازی با رسانههای استان گفت: هیأت رسیدگی به امور موسسات فرهنگی، قرآنی و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با فعالیت سه موسسه قرآنی در سطح استان کردستان موافقت کرد.
وی افزود: موسسات فرهنگی، قرآنی و عترت «راه بهشت روشنایی» به مدیرمسئولی فریده سعیدی در شهر بانه، «بوستان عرفان و احسان» به مدیرمسئولی محمد عرفان سلیمی و «اسوه حسنه رسول الله(ص)» به مدیر مسئولی ادریس محمودی در شهرستان سنندج از سوی هیأت رسیدگی به امور موسسات فرهنگی، قرآنی و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز فعالیت گرفتند.
وی اضافه کرد: از مهمترین وظایف موسسات قرآنی علاوه بر قرائت قرآن، حفظ و مفاهیم قرآن، آموزش نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه همچنین معارف و احکام اسلامی است، ضمناً نوع فعالیت این موسسات غیر انتفاعی و عام المنفعه است.
گلباغی ضمن اشاره به شرح وظایف موسسات قرآن در کردستان مصرح در اساسنامه موسسات، اظهار داشت: قبلا آموزش قرآن در سطح استان از سوی ماموستایان و روحانیون در محلات شهرها و روستاهای با روش های سنتی انجام می شد، در مکتبخانه های بصورت مداوم و در طول سال قرآن و احکام اسلامی به کودکان و نوجوانان آموزش داده میشد.
وی در خصوص شرح وظایف این موسسات اضافه نمود: موسسات قرآنی با انگیزهی توسعه و گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه با رویکرد تعمیم و تعمیق ایمان، شناخت و ارتباط و انس با قرآن و تحقق آموزههای قرآنی در رفتارهای فردی و اجتماعی و بر اساس اهداف فرهنگی موجود در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و با التزام به رعایت مقررات موضوعهی کشوری و ضوابط حاکم بر تأسیس مؤسسات و مراکز فرهنگی مصوبهی شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر طبق مشخصات و شرایط پیشبینی شده در اساسنامه های تعریف شده مؤسسهی فرهنگی قرآن و عترت تشکیل میشوند.
وی به اهداف تاسیس و راهاندازی این موسسات پرداخت و گفت: وظایف این موسسات قرآنی در سطح استان ادامه راه و روشهای مکتبخانههای قرآنی قدیم که در مساجد مستقر بودند است، که باید با سبک و سیاق آموزشی جدید و با استفاده از امکانات فضای مجازی این امر را پیش ببرند.
مسئول امور قرآنی اذعان داشت: با موافقت اصولی راهاندازی و تاسیس این سه موسسه، تعداد موسسات فرهنگی، قرآنی و عترت فعال سطح استان کردستان به 29 موسسه رسید.
نظر شما