خبرگزاری شبستان-اصفهان: با آغاز رویداد فهما در سال 1400 و ارسال گزارشات و مستندات کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور صوت پایان مشارکت 30 اذرماه در حالی زده شد که کانون های برتر هر رواق به اندازه 4200 باب کانون انتخاب و برای صحت سنجی و بررسی مرحله استانی به ستادهای فهما استانی معرفی شدند.
کارشناسان ستاد فهما استان اصفهان تحت نظارت ناظر کشور ارزیابی ها را در کمیته مشخص و پس از ارزیابی تلفنی انجام و نهایتا 28 کانون برتر این استان را از میان 139 باب مرکز راه یافته به مرحله استانی شناسایی و به کمیته داوری استان معرفی کردند.
استان اصفهان نزدیک به 2 هزار باب در مساجد دارد که در رقابت فهما امسال 750 باب آن موفق به کسب بالای 2 هزار شده و از این میان 139 باب به مرحله استانی راه یافته و 28 کانون هم از این هفته وارد ارزیابی کشور شدند تا بر اساس انتخاب داوران، منتخبین مرحله نیمه نهایی شناخته شوند.
استان اصفهان در ادوار گذشته موفقیت هایی را در رویداد اولین دوره فهما و ایران قوی داشته اما باید منتظر بمانیم تا آخرین وضعیت را از این مرحله رقابت سازنده و کارگشای فهما را ببنیم که موسسات فرهنگی و هنری مساجد این استان در کجای سکوی رقابت خواهند نشست.
کانون های راه یافته و مرحله کشوری ارزیابی ها که 420 مرکز از سراسر کشور معرفی شده اند، در رواق تخصصی خود رقابت خواهند کرد.
متناسب با سهمیه ابلاغی که متناسب با کانون های راه یافته هر استان در مرحله استانی است، تعدادی از این مراکز به مرحله کشوری راه یافته که از رواق کتاب اصفهان چهار کانون فرهنگی و هنری از جمله کانون امام حسن مجتبی(ع) تیران، کتابخانه شهید حججی و دو مرکز دیگر راه یافته و از رواق سرود کانون فرهنگی و هنری پنج تن چادگان به مرحله کشوری راه یافته اند.
*تنوع انتخاب کانون های برتر از سراسر استان اصفهان
رقابت فهما برای دستیابی به کیفیت در عملکرد و فعالیت نقش مهمی داشته و الگوپردازی در کانون های فرهنگی و هنری مساجد رقم خواهد خورد.
بررسی کانون های راه یافته به مرحله استانی و کشوری از تنوع انتخاب مراکز در سراسر کشور حکایت دارد که باید در این خصوص به جنبه های مختلف رقابتی توجه داشت.
همین موضوع از جنبه های مثبت و کارگشا رقابت فهما به حساب می آید و تجربه آن در دیگر تشکل های مردمی مساجد کمتر تجربه شده و به عنوان ابتکار نوین از آن باید یاد کرد.
*ایجاد هبستگی بین کانون ها در رقابت فهما
فهما ظرفیت خوبی برای هماهنگی و وحدت و انسجام بین کانون ها و جهت دهی برای کیفیت سازی فعالیت ها داشته و از این رو همین رقابت سازنده که در فضای سالم و امن و انگیزشی صورت می گیرد می تواند ظرفیت کانون ها را به معنای واقعی روشن کند.
به گفته سرپرست ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان هماهنگی بین کانونی نقش مهمی در همگرایی و رفع دغدغه ها داشته و همین موضوع باعث شده تا اشتراک گذاری امکانات رقم بخورد.
وی معتقد است این رویداد فراتر از یک ارزیابی و رقابت و تجلیل بوده و نسل های جدید از ظرفیت آن بهره خواهند برد.
نظر شما