به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند، «سید محمدرضا طالبی» امروز (۲ بهمن) در دیدار با رئیس سازمان بسیج رسانه کشور با اشاره به مشکلات و دغدغه های حوزه رسانه استان، اظهار کرد: مظلومیت این حوزه مشهود است و قول می دهیم پیگیریها لازم را برای رفع این مشکلات انجام خواهیم داد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی بر پاسخگویی مدیران به رسانه تأکید کرد و افزود: اگر مدیری در این زمینه همکاری با رسانه ها ندارد به ما منعکس کنید تا پیگیری شود.
وی بیان کرد: حوزه رسانه و خبرنگاران خراسان جنوبی سفیرانی صادق، امانتدار و شجاعی هستند که در تمام حوزهها و در بدترین شرایط آب و هوایی حضور به موقع دارند و مأموریت خود را به نحو احسن انجام میدهند.
طالبی در ادامه به مطالبهگری حقیقی و منطقی رسانه های استان اشاره کرد و گفت: البته گاهی برای حفظ آرامش جامعه و جلوگیری از مسائل امنیتی در انعکاس خبرها و اطلاعات باید برخی مصلحت اندیشیها مراعات شود که در خراسان جنوبی تاکنون مشکلی در این حوزه نداشتهایم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه حوزه رسانه دشمنان به لحاظ تعدد و اعتبار فعال است و عملیات روانی علیه نظام اسلامی و عملکردهای مسئولان انجام می دهند و اقدام مثبت مسئولان را وارونه جلوه می دهد، تصریح کرد: مشکلات اقتصادی در جامعه بر هیچکس پوشیده نیست و منکر این مشکلات نیستیم و باید همه مسئولان اجرایی نهایت تلاش خود را به صورت مستمر و شبانه روزی برای به حداقل رساندن این مشکلات داشته باشیم ولی دشمن نیز به دنبال سیاه نمایی و بزرگ نمایی است تا مردم را از نظام اسلامی مأیوس کند.
وی با تأکید بر اینکه مردم خراسانجنوبی در عرصههای مختلف همیشه ولایتمدارانه حضور مستمر دارند، گفت: خبرنگاران میتوانند هوشمندانه با بیان واقعیتها و با امیدبخشی به جامعه عملیات روانی دشمن را خنثی کنند.
«محمدرضا صادق» مسئول سازمان بسیج رسانه سپاه انصارلرضا (ع) خراسان جنوبی هم در این دیدار با اشاره به احصاء برخی از مشکلات رسانه های استان در هیأت های اندیشه ورز بسیج رسانه، گفت: فقدان هماهنگی و همگرایی میان رسانه های فعال استان، عدم رسیدگی مناسب مسئولان به مشکلات معیشتی و صنفی خبرنگاران، وجود بحران اطلاع رسانی در استان، ضعف جریان رسانه ای و نخبگان استان در آینده پژوهشی و شناخت فرصت ها و آسیب ها، ناتوانی رسانه ها و روزنامه های رسمی در جریان سازی و غلبه فضای مجازی غیر رسمی بر رسانه های رسمی از جمله این مشکلات است.
وی بیان کرد: همچنین بی توجهی به مسائل روانشناسی و جامعه شناسی در فعالیت های رسانه ای، کمبود جسارت در میان خبرنگاران که بخشی به عدم حمایت از آنان برمی گردد، فقدان آموزش کافی و مناسب برای اصحاب رسانه در استان، ضعف شدید روابط عمومی ادارات و تعطیلی بسیاری از سایت ها، کمبود نیروی انسانی و خبرنگاران تخصصی، تاخیر در تدوین سند جامع رسانه ای و ضعف رسانه ها در تأمین نیازهای مالی به دلیل عدم توجه به اقتصاد رسانه ها از دیگر مطالبات این حوزه است.
نظر شما