«اسحاق خسروپناه» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهار کرد: با توجه به شرایط خشکسالی و احتمال وقوع سیلاب بهاره سال 1401، جهت کاهش خسارت به اراضی کشاورزی، باغ ها، منازل مسکونی و زیرساخت ها، 14 نقطه حادثه خیز شناسایی شد که با توجه به اعتبارات، چهار نقطه مهم که جامعه روستایی و جاده اصلی را باعث خطر می شود در نظر گرفته شد.
مدیر امور منابع آب شیروان خاطرنشان کرد: به تازگی لایروبی بازه هایی از رودخانه های شوق آباد- فیض آباد، اوغاز، قوشخانه و چلو این شهرستان به طول 7.5 کیلومتر با بیش از دو میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات ملی و استانی آغاز شده که تا پایان بهمن ماه به اتمام خواهد رسید.
خسروپناه اضافه کرد: لایروبی رودخانهها یکی از مهمترین مسائلی است که به هنگام بارندگی شدید میتواند خطر جاری شدن سیلاب را کاهش داده و از ورود آب به مناطق مزبور جلوگیری کند و همه ساله لایروبی و ساماندهی مسیر نقاط بحرانی و حادثهساز در اولویت کاری است.
وی تصریح کرد: در شهرستان شیروان هزار و ۶۵ کیلومتر رودخانه، مسیل و آبراه وجود دارد که از این میزان ۳۳۹ کیلومتر در مسیل های مهم و حساس قرار گرفته است که یا آب داشته و یا در حوزه مسکونی قرار دارند.
وی عنوان کرد: از ۳۳۹ کیلومتر از مسیل های مهم و حساس رودخانههای این شهرستان، تاکنون برای ۱۸۲ کیلومتر مطالعات تعیین حد بستر و حریم انجام شده و از این میزان ۱۳۸ کیلومتر نشانه گذاری شده است.
شیروان به عنوان دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
نظر شما