هویت دینی راز مانایی انقلاب اسلامی/موافقت کمیسیون تلفیق با تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران

دولتمردان آمریکایی بدانند «ایران همواره آزاد است»، هویت دینی راز مانایی انقلاب اسلامی، موافقت کمیسیون تلفیق با تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران، خودکفایی در نیروهای مسلح جرات تعرض دشمن به مرزهای اسلامی را نمی دهد برخی از اخبار سیاسی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، دولتمردان آمریکایی بدانند «ایران همواره آزاد است»، هویت دینی راز مانایی انقلاب اسلامی، موافقت کمیسیون تلفیق با تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران، خودکفایی در نیروهای مسلح جرات تعرض دشمن به مرزهای اسلامی را نمی دهد از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در دوشنبه ۱۸ بهمن است.

هویت دینی راز مانایی انقلاب اسلامی/ بازدارندگی دفاعی کشور ناشی از تفکر انقلابی است

سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در مراسمی که به مناسبت نکوداشت دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور جمعی از کارکنان این سازمان با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی مقابله با کرونا برگزار شد، با بیان اینکه شاید برای ما که در درون انقلاب هستیم، عظمت و بزرگی این رویداد به درستی قابل درک نباشد، اظهار داشت: برای درک درست آنچه با انقلاب اسلامی محقق شده است باید به بررسی دستاوردهای انقلاب از بیرون و درون نگاهی بیندازیم. 

 
انقلاب اسلامی در دسته‌بندی انقلاب‌های جهانی نمی‌گنجد
 
وی ادامه داد: در دسته بندی انقلاب‌ها در دنیا، برخی از آنها از جناح‌بندی‌های جهانی منشعب می شود. برای مثال ابرقدرتی شرقی یا غربی، به منظور به دست گرفتن اوضاع یک کشور، با تحریک یا استفاده و حمایت از جریان وابسته به خودشان، ساختار یک حکومت را تغییر می دهد. اما در مورد انقلاب اسلامی ایران هیچ کدام از این عوامل دخیل نبود بلکه حتی یکی از اهداف و پایه‌های شکل‌گیری آن، مقابله با آمریکا به عنوان یک ابرقدرت جهانی بود.  
 
ماهیت اولیه انقلاب اسلامی، نشات گرفته از یک رهبری دینی است
 
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه، انقلاب اسلامی در اثر کوتای نظامیان نیز رخ نداد و حال سوال اینجاست که منشا انقلاب ما چه بود، توضیح داد: ماهیت اولیه انقلاب اسلامی، نشات گرفته از یک رهبری دینی است که حرکت حکومت پهلوی را در تضاد با اهداف الهی و اسلامی دید و این نگاه با استقبال و پذیرش و حمایت مردم همراه شد. 
 
سردار جلالی با بیان اینکه وقتی به پیروزی انقلاب اسلامی نگاه می‌کنیم می‌بینیم که امام راحل با اتکا به قدرت الهی و حمایت مردم، مقدمات پیروزی انقلاب را فراهم کرد، افزود: در جریان انقلاب اسلامی، برخی از گروه ها اعتقاد به مبارزه مسلحانه برای پیروزی انقلاب داشتند. اما امام (ره) این مشی را نادرست می دانستند و معتقد به بهره گیری از قدرت مردم بودند.  
 
به گفته وی، انقلاب اسلامی، جزو نادر انقلاب‌هایی در دنیاست که در تئوری های مرسوم مطالعات انقلابها نمی‌گنجد. بسیاری از اندیشمندان علوم سیاسی فکر می‌کردند که انقلاب اسلامی ایران نیز مانند سایر انقلابها در گذر زمان قابل مدیریت شدن از سوی ابرقدرتهاست، تفکری که پس از گذشت بیش از 4 دهه از پیروزی انقلاب، به اشتباه بودن آن پی برده‌اند. 
 
دلایل عدم انحراف انقلاب از اهداف اصلی پس از 4 دهه
 
سردار جلالی با بیان اینکه آن چیزی که باعث شده که انقلاب پس از این 43 سال همچنان از اهداف اصلی خود منحرف نشود هویت دینی و رهبری حکیمانه بوده است، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب با صدور بیانیه گام دوم و تعریف اهداف بلند‌مدت‌ نسبت به اهداف گذشته، یا به عبارت بهتر، تکمیل و اصلاح اهداف نسبت به گذشته، تاکید داشتند که انقلاب اسلامی در این فرمول‌ها نمی‌گنجد و ما همچون گذشته، انقلاب را با اهداف عالی و متعالی اولیه دنبال می کنیم و به نتیجه می‌رسانیم. 
 
به گفته وی اینکه انقلاب اسلامی بعد از بیش از 40 سال از پیروزی آن، به اهداف اولیه خود وفادار مانده است (با در نظر گرفتن تمام ریزش و رویش‌ها)، و این نشان دهنده این است که جریان اصلی انقلاب همچنان پایبند به اهداف اولیه در مسیر خود در حال حرکت است. 
 
 
 
 
رحیم زارع با اشاره به مصوبات کمیسیون تلفیق گفت: طبق مصوبه این کمیسیون، ایثارگران و رزمندگان موظفی که مدت سه چهارم خدمت شان در شهرهای مناطق جنگی و یا منطقه جنگی بیش از ۶ ماه بوده و با عناوین مختلف در دستگاه‌های موضوع قانون شاغل هستند و رابطه شغلی آنها به صورت پیمانی، قرارداد انجام کار معین یا شرکتی می باشد، مشمول وضعیت استخدام رسمی خواهند شد.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق اظهار کرد : مبلغ هزار میلیارد تومان منابع در اختیار دستگاه‌های اجرایی برای اجرای این قانون قرار داده خواهد شد.
 
 
وی خاطر نشان کرد: ۵۰ میلیارد تومان از محل منابع درآمدی حاصل از واردات خودرو به ارتش جمهوری اسلامی ایران برای انسداد مرزها و صیانت از نوار مرزی اختصاص پیدا می کند.
 
 
 
 
 
محمد اسلامی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی با انتشار یادداشتی در فضای مجازی به تشریح وضعیت تولید رادیودارو در کشور پرداخت و تاکید کرد: امروز شاهد این هستیم که بیش از یک میلیون بیمار در ایران از رادیوداروهای تولیدی سازمان انرژی اتمی ایران استفاده می‌کنند. اما تحریم‌های ناقض حقوق بشر توسط آمریکا علیه کشور ایران و برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای، چه توجیهی غیر از بی‌تدبیری و ناتوانی این کشور در سیاست‌ خارجی می‌تواند داشته باشد؟! این روزها خبرهایی مبنی بر لغو برخی تحریم‌ها به گوش می‌رسد؛ دولت مردان آمریکایی این را بدانند که «ایران همواره آزاد است» و این جوانان ایرانی هستند که قطار انقلاب را در مسیر توسعه حرکت می‌دهند.

 

به گزارش اداره کل دیپلماسی عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان انرژی اتمی ایران، معاون رئیس جمهور در این یادداشت نوشت: در ایام فرخنده دهه مبارک فجر که یادآور پیروزی تفکر آزادی بر وابستگی به بیگانگان است؛ جوانان غیور کشورم همگام با جدیدترین روشهای علمی و در مسیر توسعه و پیشرفت ایران اسلامی با کوششی مضاعف در تلاش برای اعتلای نام ایران می‌باشند.

 

اسلامی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های سازمان در تولید رادیوداروها گفت: تلاشگران و متخصصان جوان صنعت هسته‌ای کشورمان نیز پا به پای سایر بزرگ‌مردان این مرز و بوم در حوزه‌های مختلف هسته‌ای به دنبال قدرت‌آفرینی و همچنین افتخارآفرینی برای ایران اسلامی می‌باشند. یکی از مهمترین بخش‌های فعالیت صنعت هسته‌ای تولید رادیوداروهای تشخیصی و درمانی برای حوزه سلامت و پزشکی کشور است. در مسیر توسعه صلح آمیز انرژی هسته‌ای در ایران که با تحریم‌های ظالمانه‌ای از سوی برخی کشورهای دنیا مواجه می‌باشیم؛ حرکتی پرشتاب در پیشرفت علوم و فناوری هسته‌ای را در سرلوحه کار قرار دادیم. جوانان نخبه ما با وجود تحریم‌ها، مرزهای دانش را یکی پس از دیگری پیمودند و امروز در مسیر خودکفایی در تولید رادیوداروهای درمانی و تشخیصی قرار گرفته‌ایم.

 

وی افزود: پزشکی هسته‌ای یکی از مصادیق اصلی کاربرد انرژی اتمی و دانش هسته‌ای است که به همت متخصصین ایرانی، هم‌اکنون کشور بی‌نیاز از هرگونه واردات در این زمینه است.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران خاطرنشان کرد: همکاران عزیزم در مجموعه پارس ایزوتوپ که یکی از شرکت‌های بزرگ زیر مجموعه سازمان انرژی اتمی ایران و تنها متولی تولید و تامین رادیوداروهای تشخیصی و درمانی در کشور است؛ با تولید بیش از پنجاه نوع محصولات رادیودارویی همگام با سطح دانش و تکنولوژی جهان، رتبه یک منطقه در حوزه رادیوداروها و پزشکی هسته‌ای را به ایران اسلامی اختصاص داده‌اند.

 

خودکفایی در نیروهای مسلح جرات تعرض دشمن به مرزهای اسلامی را نمی دهد

در سال‌های منتهی به انقلاب اسلامی اگرچه رده‌های بالای ارتش رژیم پهلوی همچنان حامی محمدرضا پهلوی بودند اما بخش عظیمی از ارتشیان با درك روشنگری‌های امام خمینی(ره)  به نهضت اسلامی ملحق شدند. پیوستن ارتش به انقلاب اسلامی به عنوان یكی از عوامل مهم تسریع‌كننده فروپاشی رژیم پهلوی نقش تعیین كننده‌ای داشت. در روزهای مبارزه علیه رژیم منحوس پهلوی، درحالی كه رژیم طاغوت تلاش می‌كرد از تمامی ابزارها و از جمله ارتش برای سركوب نهضت اسلامی استفاده كند، امام خمینی(ره) با شناخت كافی از ارتش، این نیرو را به دامان نهضت اسلامی سوق داد. ایشان براساس شناخت خود معتقد بودند كه بدنه ارتش از جنس خود مردم تشكیل شده است و نمی‌تواند به جدایی خود با مردم ادامه دهد.

 

در همین رابطه با امیر سرتیپ محمد محمودی، معاون اجرایی ارتش جمهوری اسلامی ایران که  مسئولیت‌های مهمی همچون فرماندهی تیپ دانشجویان دانشگاه افسری امام علی (ع)، فرماندهی لشکر ۵۸ نیروی زمینی ارتش (نزاجا)، فرماندهی تیپ ۳۵ تکاور نزاجا، معاون عملیات و اطلاعات نیروی زمینی ارتش، جانشین معاون هماهنگ کننده نزاجا و فرماندهی دژبان کل ارتش را در کارنامه دارد و از دانشجویان ورودی اولین دوره بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه افسری امام علی (ع) بوده است، در مورد نقش ارتش در پیروزی انقلاب اسلامی گفتگو کردیم که در ادامه می خوانید.

 

در مورد ارتباط ارتش با مراجع تقلید بویژه امام خمینی (ره) قبل از پیروزی انقلاب توضیح بفرمایید؟

-کارکنان عزیز و مجاهدی قبل از انقلاب در ارتش داشتیم که از بدنه ارتش بودند و در دامان خانواده های مذهبی، متدین، ولایت مداری تربیت شده و در ارتش خدمت می کردند که با مراجع عالیقدر اسلام، بویژه حضرت امام خمینی (ره) در ارتباط بودند و این ارتباط توسط رابطینی در ارتش شکل می گرفت.

 

نگرش امام خمینی (ره) در مورد ارتش را توضیح بفرمایید؟

-امام (ره) در 12 بهمن در بهشت زهرا (س) در مورد ارتش فرمودند:"بدنه ارتش بدنه متدین و سالمی است" و همان ها بودند که در 19 بهمن سنگرها و حصار طاغوت را شکستند و همافران عزیز در نیروی هوایی ارتش به خیابان ها آمدند و در اقدامی ماندگار و ارزشمند در محضر امام خمینی(ره) در مدرسه علوی و رفاه به اجرای رژه پرداختند و از آن پس دیدیم سرعت پیروزی انقلاب، شتاب بیشتری گرفت و مردم به حمایت از همافران به خیابانها آمدند و آن شعار «ارتش فدای ملت، ملت فدای ارتش» محقق شد و سنگرهای طاغوت یکی پس از دیگری فروریخت و انقلاب اسلامی در 22 بهمن به بار نشست و پیروز شد و کام مردم غیور ایران شیرین شد.

 

نقش ارتش بعد از پیروزی انقلاب  و خنثی کردن تهدایدات و توطئه های دشمنان را توضیح بفرمایید؟

با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، استکبار و دشمنان انقلاب ساکت ننشسته و از همان فردای پیروزی شروع به توطئه کردند. ارتش جمهوری اسلامی ایران در آن زمان مسئولیت ها و نقش های بی شماری به عهده داشت و ماموریت های بسیار مهمی را انجام داد. از جمله اینکه برای مقابله با غائله کردستان، ارتش در کردستان حضور پیدا کرد و به یاری مردم انقلابی و مقاوم کردستان پرداخت و به پشتیبانی و حمایت از آنها اقدام کرد و امنیت خوبی را در آنجا و در سایر مناطق از جمله خوزستان، سیستان و بلوچستان، بندر ترکمن و دیگر اقصی نقاط کشور که بلوا و آشوبی بود، برقرار کرد. ارتش در هر جا که نیاز بود بلافاصله گوش به فرمان امام (ره) و پا در رکاب ولایت و مردم عزیز در آن مناطق حضور می یافت و به مردم کمک می کرد و امنیت را برقرار می ساخت.

 

نقش ارتش در جنگ تحمیلی را چگونه می توان توصیف کرد؟

-با شروع جنگ تحمیلی، ارتش جمهوری اسلامی ایران در دفاع از مردم و ارزش های انقلاب سر از پا نشناخت و با حضور در خطوط مقدم جبهه ها، دشمن بعثی را زمین گیر کرد و عملیات های بزرگی انجام داد و بلافاصله یکی پس از دیگری سنگرهایی را که دشمن به آنجا تجاوز کرده بود، بازپس گرفت و به متجاوزگران تاریخ ثابت کرد که اگر متجاوزی قصد سوء و چشمداشتی به میهن پاک اسلامی ما داشته باشد، آنچنان درسی به او خواهند داد که تا ابد فراموش نشود و دیدید که در دوران دفاع مقدس فداکاری ها و ایثارگری های رزمندگان بی نظیر و ماندگار و درسی که به متجاوزین دادند، عبرت آموز بود.

به لطف خدا در طول هشت سال دفاع مقدس، حماسه های بی بدیل ارتش جمهوری اسلامی ایران موجب آبرومندی نظام اسلامی بود و پرچم پر افتخار جمهوری اسلامی ایران را در دریاها، فضا و مرزهای ما به اهتزاز درآورد و اجازه داده نشد حتی یک وجب از خاک ما دست دشمن بیفتد. امروز هم این فداکاری ها توسط ارتش ولایتمدار ادامه دارد و ارتش در سازندگی ها و در تمامی بحران ها در کنار مردم قرار دارد و در مواردی که نیاز باشد و بحران هایی که رخ می دهد و در سنگرهای علم و دانش و فناوری ارتش در کنار مردم است. در حوزه تولیدات دفاعی، تحقیقات علمی و عرصه جهاد خودکفایی، ارتش همواره از ابتدای جنگ تحمیلی با خودکفایی در این موارد و با توجه به تحریم های دشمنان در کنار مردم بوده و در این حوزه ها پیش گام بوده است.

 

 
کد خبر 1143413

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha