«احمد دنیامالی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، اتخاذ یک عزم ملی برای احیاء تالابها به ویژه تالاب بینالمللی انزلی را خواستار شد و اظهار داشت: تصمیمات مقطعی نمیتواند ما را به اهدافمان در این زمینه برساند بنابراین برای احیاء تالابها با عبور از چنین راهکارهایی، باید طرحی بر اساس مؤلفههای آبخیزداری، آبخون داری و شیلات تهیه و تدوین شود.
نماینده مردم شهرستان بندرانزلی در مجلس با تاکید بر اینکه برای احیای تالاب انزلی باید موضوعات بودجهای، نرم افزاری و سخت افزاری مورد پیگیری قرار گیرد عنوان کرد: سرخانکل، جاذبه توریستی و تفریحی بلوار ساحلی انزلی، حافظیه در انزلی، خانههای رنگی انزلی، مناره انزلی، فانوس دریایی خزر از جمله جاذبههای گردشگری بندر انزلی است.
دنیامالی با بیان اینکه احیای دوباره تالاب بینالمللی انزلی نیازمند هزینهها و تخصیص اعتبارات بسیاری زیادی استT اتخاذ اقدامی عاجل برای ممانعت از خشکی این تالاب را خواستار شد و اذعان کرد: تالاب انزلی با وسعت ۱۸۰ تا ۲۰۰ کیلومتر مربع در اصل حکم تصفیهخانه را برای رودخانههایی دارد که به دریای خزر جاری میشوند.
عضو کمیسیون عمران مجلس همکاری مشترک همه دستگاههای ذیربط برای احیاء تالاب انزلی را لازم و ضروری دانست و یادآور شد: در مورد تالاب بندر انزلی دستگاههای بسیار زیادی متولی هستند اما تصمیمگیری واحدی در هنگام عمل وجود ندارد و بدون شک با استمرار چنین وضعیتی مشکل تالاب بینالمللی انزلی برطرف نمیشود.
وی ضمن ابراز نگرانی از کاهش شدید عمق تالاب بندر انزلی در طی سالیان گذشته تاکنون خاطرنشان کرد: طرح نجات ملی تالاب انزلی یکی از پیشنهادات مجلس به دولت بود که با تخصیص اعتباراتی و در یک برنامه هفت ساله در دستور کار قرار گرفت اما تا زمانی مشکلات بالادست حل نشود کاری انجام نخواهد شد.
نظر شما