به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، امروز ۵ بهمن ماه نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان عنبرآباد در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
حجت الاسلام «حمید بامری» در این نشست، گفت: فرهنگ آنقدر مهم است که استقلال یک ملت و استقلال فرهنگی آن از این طریق تامین می شود.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان عنبرآباد بیان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند؛ هیچ چیز مانند فرهنگ از نظر تاثیر در اهداف یک کشور موثر نیست بنابراین آنچه برای ما و کشور ما و برای عناصر فرهنگی در کشور مهم است گسترش کیفی فرهنگ است که باید همگی تلاش کنیم.
وی ابراز کرد: رسالتی که امروز رهبر معظم انقلاب بر دوش ما گذاشته، مبارزه با جنگ تحریف و جنگ روایت ها است و این وظیفه ما در جهاد تبیین را سنگین می کند.
حجت الاسلام بامری خاطرنشان کرد: اگر دشمنان با تمام توان، ابزار و رسانه های خود برای نفوذ در باورها، اخلاق و هویت ما کمر همت بسته اند ما وظیفه داریم با جهاد تبیین به مقابله با هجمه های آنها برویم.
امام جمعه عنبرآباد اظهار کرد: صدا و سیما، نخبگان، بسیجیان و روحانیت برای حفظ حقایق و ارتقاء فرهنگ اصیل در جامعه وظیفه دارند.
وی با بیان این مطلب که تحریم سخت و آسیب زا است و می شود در برابر تحریم ها مقاومت کرد، یادآور شد: اگر در مقابله با تحریف دشمن ضعف نشان داده شود آنگاه مشکلات متعدد و جبران ناپذیری به وجود می آید.
حجت الاسلام بامری نقش رسانه در ساخت افکار عمومی را تاثیرگذار دانست و تاکید کرد: هنگامی صدا و سیما به عنوان یک ابزار تاثیر گذار در فرهنگ عمومی، می تواند اثر گذار باشد که نیازهای مخاطب را بشناسد و با روش های به روز به شبهات پاسخ دهد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان عنبرآباد تصریح کرد: وظیفه همه ما مشخص است و آن وارد میدان جهاد تبیین برای حفظ، ارتقاء و ترویج فرهنگ است که اگر غیر این شود، دشمن به هدف خود دست پیدا می کند.
وی عنوان کرد: تشکر می کنم از خدمات سازمان صدا و سیما در ارتقاء فرهنگ که خود یک جهاد و مقابله با تهاجم فرهنگی است.
دستگاه های فرهنگی و صدا و سیما پرچم داران جنگ روایت ها هستند
«علی رمضانی» در این نشست، گفت: با افتتاح ۲ فرستنده سرجنگل و امجز بسیاری از روستاهای شهرستان عنبرآباد از نعمت دریافت برنامه های دیجیتال بهرمند شدند.
مدیرکل صدا و سیمای استان کرمان خوشحالی خود را خدمت به مردم دانست و افزود: استفاده اکثر مردم به عنوان مخاطبین از برنامه های صدا و سیما برای ما یک سرمایه محسوب می شوند.
وی ضمن تجلیل از خبرنگاران جنوب، ابراز کرد: خبرنگاران جنوب استان کارمند رسمی ما نیستند اما بیشتر از دیگر همکاران کار می کنند و در پی وقوع سیل زحمات خبرنگاران ما در جنوب استان آقایان سعیدی، داور و خانه گیر بسیار خوب بود و امروز وظیفه ما تجلیل از این عزیزان است.
رمضانی بیان کرد: مسائل جنوب استان در اولویت است و بالغ بر ۲۵ هزار دقیقه از برنامه های صدا و سیمای کرمان در طول سال، در حوزه های مختلف مختص جنوب استان است.
مدیرکل صدا و سیمای استان کرمان ادامه داد: شبکه کرمان مخاطب عام دارد و این مسئله وظیفه رسانه را در تولید برنامه مناسب سخت تر می کند.
وی یادآور شد: مستند هایی همچون خومین، پسین عاشورا، اسد ثارالله و.. در قالب لهجه و گویش جنوبی پخش و یا در صف پخش از سیمای کرمان است.
رمضانی اظهار کرد: اگر رسانه مسئله اهمیت سیل را بزرگ نمایی نکرده بود آن همه مسئولین به جنوب کرمان نمی آمدند و نتایج خوبی کسب نمی شد.
مدیرکل صدا و سیمای استان کرمان اضافه کرد: بر خلاف برخی پیش داوری ها، صدا و سیما به همه مردم بدهکار است و در این باره تبعیض قائل نمی شویم.
وی خاطرنشان کرد: کار مانده زیاد داریم و مسئله امروز ما جنگ روایت ها است و پرچم داران این جنگ، دستگاه های فرهنگی و صدا و سیما هستند.
رمضانی عنوان کرد: تولید محتوای انقلابی، ضد استکباری و تقویت جبهه مقاومت سلاح ما در این جنگ اراده ها و تبیین است و در این مورد کار رسانه بسیار سخت است زیرا تولید محتوای روشنگری و انقلابی در بیان واقعیت ها دشمن را عقب می راند بنابراین محدودیت جبهه ضد انقلاب و دشمنان نظام در فضای مجازی باید در دستور کار قرار گیرد.
صدا و سیما در ترویج فرهنگ و شعائر الهی می تواند نقش اساسی ایفا کند
«جواد ایزدی» در این نشست، گفت: فرهنگ گستره بسیار وسیعی دارد و این مهم باید زیر بیرق نظام جمهوری اسلامی و بر اساس شعائر الهی به بهترین وجه پیش رود.
فرماندار شهرستان عنبرآباد خاطرنشان کرد: فرهنگ مختص یک قشر خاص نیست بلکه باید همه در ساختن فرهنگ همکاری کنند.
وی بیان کرد: آموزش و پرورش نقش بسیار اساسی در انطباق فرهنگ دینی دارد و پیشبرد این رسالت، مهم است و بر می گردد به حوزه های مختلف جامعه.
ایزدی ابراز کرد: صدا و سیما در ترویج فرهنگ و شعائر الهی می تواند نقش اساسی ایفا کند.
فرماندار عنبرآباد عنوان کرد: تریبون نماز جمعه و تریبون های وعاظ و مداحان نمونه ای از ایجاد فرهنگ غنی ایرانی اسلامی در جامعه محسوب میشود.
وی تصریح کرد: هر کس با توجه به ظرفیت و مسئولیت خود باید نسبت به مردم، میهن و نطام جمهوری اسلامی ایران دین خود را ادا کند.
گفتنی است؛ نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان عنبرآباد با حضور امام جمعه، مدیرکل سازمان صدا و سیمای مرکز استان کرمان، فرماندار، فرمانده سپاه، مسئول اداره تبلیغات اسلامی، جانشین فرمانده نیروی انتظامی برگزار شد.
نظر شما