بیش از ۶هزار مازندرانی فاقد بیمه شناسایی شدند/۳۰۰پزشک هنوز نسخه الکترونیک نمی نویسند

میرزایی با بیان اینکه روزانه بین ۷۵۰۰ تا ۸۵۰۰نسخه الکترونیک توسط حدود چهار هزار پزشک طرف قرارداد بیمه سلامت نوشته می شود،گفت: مردم شریف مازندران برای دریافت بهتر خدمات بیمه ای ترجیحا به پزشکانی که نسخه الکترونیک می نویسند مراجعه کنندتا متضرر نشوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «محمدرضا میرزایی» امروز (۹اسفند) در نشست خبری به فعالیت بیمه سلامت در ۲۲شهرستان استان مازندران اشاره و اظهار کرد:  بیمه سلامت مازندران یک میلیون و ۴۵۰هزار نفر بیمه شده دارد. 

 

مدیر کل بیمه سلامت استان مازندران به بحث خدمات الکترونیک سلامت در قوانین ۵ساله پنجم و ششم اشاره و بیان کرد: سازمان بیمه سلامت در بین سایر سازمان های بیکه گر جلوتر است.

 

وی با بیان اینکه سه ماه گذشته فرایند نسخه نویسی الکترونیکی در ۳۳.۹درصد بود، افزود: روزانه ۷هزار و ۵۰۰ تا ۸هزار و ۵۰۰ نسخه الکترونیک داریم.

 

میرزایی به مشکلات پیش روی تحقق کامل نسخه نویسی الکترونیک در استان اشاره کرد و گفت: عمده ترین مشکل پزشکان غیر طرف قرارداد هستند که نسخه الکترونیک نمی نویسند.

 

وی با بیان اینکه حدود ۲هزار منخصص در بیمارستان ها داریم که نسخه الکترونیک می نویسند، افزود: حدود ۷۰۰پزشک غیر طرف قرار داد داشتیم که ۴۰۰نفر از این تعداد بعد از گذراندن دوره های آموزشی اکنون نسخه الکترونیک صادر می کنند.

 

میرزایی با بیان اینکه باید از مراجعین دعوت کنیم به حدود چهار هزار پزشکی که نسخه الکترونیک می نویسند مراجعه کنند، گفت: در بحث قطعی برق و اینترنت نیز یک مسیر آفلاین طراحی شده تا نسخه الکترونیک نوشته شود و با اتصال مجدد به سامانه نسخه الکترونیک شود.

 

وی به تداوم اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک اشاره کرد و افزود: مشکلات فنی همانند پزشک جانشین داریم که درحال رفع شدن است.

 

میرزایی اضافه کرد: در روستاها مشکل نسخه پیچی الکترونیک داریم که درحال مرتفع شدن است.

 

وی با بیان اینکه از سه ما گذشته بحث بیمه افراد فاقد بیمه آغاز شده است، گفت: قدردان همراهی استاندار و فرمانداران، ستاداجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) و ... در اجرای این طرح هستیم.

 

میرزایی با بیان اینکه شش هزار و ۱۱۰نفر بیمه شدند، بیان کرد: تمامی افراد فاقد بیمه می توانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان از بیمه سلامت بهره مند شوند.

 

وی با بیان اینکه دفاتر پیشوان استان میانگین روزانه ۱۲۰ نفر را بیمه می کنند، یادآورشد: بیمه شدن حدود ۵۰ هزار نفر را هدفگذاری کرده ایم.

 

میرزایی با بیان اینکه پرداخت ها در استان به روز است، گفت: با صراحت اعلام می دارم که برای موسسات سرپایی و آنهایی که نسخه الکترونیک صادر می کنند بهمن آماده پرداخت است؛ همچنین ۸۰ درصد پزشکان خانواده روستایی پرداخت شده و پزشکان خانواده شهری نیز پرداخت می شود.

 

وی با بیان اینکه دی ماه واحد های پاراکلنیک و داروخانه ها پرداخت شده، افزود: تلاش داریم تعهدات بهمن ماه نیز به روز شود.

 

میرزایی با بیان اینکه آبان بیمارستان های خصوصی پرداخت شده، ادامه داد: بخشی از آبان بیمارستان های دولتی پرداخت و در روزهای آینده کاملا تسویه می شود.تلاش داریم با تخصیص اعتبار تعهدات آذر ماه را پرداخت نمائیم.

 

وی با بیان اینکه ۹۷۰ میلیارد ریال به موسسات پرداخت کردیم، افزود: که ۱۷۰ میلیارد ریال از این میزان به پزشکان خانواده روستایی و شهری پرداخت شده است.

 

میرزایی با بیان اینکه مدیریت و رصد هزینه های بستری و سرپایی به صورت جدی در دصد انجام است، گفت:۲هزار و ۱۰۰موسسه طرف قرار داد داریم که ۸۰ درصد پرداختی های بیمه سلامت برای بیمارستان ها است.

 

وی با بیان اینکه آموزش اثرگذار بیمه شدگان برای سازمان بیمه سلامت استان مهم است، افزود: تلاش داریم از ظرفیت صدا و سیما و رسانه ها برای آموزش بیمه شدگان استفاده کنیم.

 

میرزایی به تشکیل شورای پژوهش در بیمه سلامت استان اشاره و بیان کرد: هر دوهفته یک بار جلسات به همراه کارگاه های آموزشی برای مدیران برگزار می شود. به طور مثال تلاش داریم نقش پزشک خانواده در کاهش بیماران به طور نمونه دیابت و فشارخون را بررسی کنیم.تا استانداردی را برای فعالیت های آینده داشته باشیم و برای حمایت از موسسات طرف قرارداد دچار چالش نشویم.

 

 

 

 

کد خبر 1152420

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha