«غلامحسین ساقی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهارداشت: میزان برداشت آب از این چاه ها دست کم ۳۰۰ لیتر بر ثانیه است که تا دو سال آتی در مدار مصرف بجنوردی ها قرار می گیرد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی افزود: کیفیت این منابع بسیار بالاست و در صورتی که با سایر منابع آبی اختلاط شود، کیفیت آب را ارتقا می دهد.
وی با اشاره به اینکه شرکت پتروشیمی از چاه های باکیفیت و منابع آبی کارستی استفاده می کند، گفت: برای ارتقای کیفیت آب مورد نیاز شهروندان مرکز استان در سفره ای که پتروشیمی آب منابع زیرزمینی برداشت می کنند، ۱۱ حلقه چاه حفر می شود.
ساقی افزود: تاکنون هشت حلقه چاه حفر شده که میزان دبی هر کدام ۴۰ تا ۵۰ لیتر است، سه حلقه دیگر هم حفر می شود و برآورد شده ۴۵۰ لیتر بر ثانیه آب تامین شود.
وی خاطرنشان کرد: تامین آب از منابع سطحی و سدها وابسته به بارندگی ها و شرایط محیطی است و تغییرات محیطی می تواند کیفیت و کمیت این منابع را با تهدیدهایی همراه کند از این رو باید به فکر تامین منابع زیرزمینی بود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی خاطرنشان کرد: از این رو حفر چاه ها در منطقه پلنگ دره در دستور کار است و در صورت نیاز می تواند جایگزین آب شیرین دره شود.
ساقی خاطرنشان کرد: در این زمینه و برای برق رسانی، تجهیز چاه و ساخت مخزن اجرای شبکه، ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی افزود: برای انتفال آب از سد شیرین دره سه ایستگاه پمپاژ ایجاد شده اما انتقال آب از چاه های پلنگ دره یک ایستگاه پمپاژ اجرا می شود.
نظر شما