به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی» ، مدیر اجرایی همکاریها و گفتوگوی ادیان شورای جهانی کلیساها تأکید کرد: ادیان الهی در صلح و دوستی با هم مشترکات زیادی دارند.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ابراهام سیلو ویلار، مدیر اجرایی همکاریها و گفتوگوی ادیان شورای جهانی کلیساها در سخنرانی خود در نشست تخصصی «بهبود روابط انسانی در دوران پساکرونا با الهام از آموزههای اسلام و مسیحیت» ضمن قدردانی از تلاشهای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به منظور ایجاد همبستگی دینی در رهبران و پیروان ادیان الهی، گفت: ارتباطات ما، قطعا دراز مدت و مداوم خواهد بود.
وی به تبیین بحران زبان و زبان شناسی پرداخت و گفت: استفاده از زبان ترس، تهدید و قدرت که بیشتر در اروپا شاهد آن هستیم، به نوعی دغدغه ماست که همه عوامل بشریت نیز تحت تأثیر آن قرار دارد.
سیلو ویلار افزود: انسانها براساس ملیت و دین در سراسر دنیا تقسیم بندی شدهاند. اما همگی عاشق صلح و دوستی و هماهنگی با یکدیگر خواستند. این نوع تمنای درون را میتوان، زبان جایگزین قدرت و ترس قرار داد.
مدیر اجرایی همکاریها و گفتوگوی ادیان شورای جهانی کلیساها تأکید کرد: ما باید به دنبال این باشیم که غایت قدرت به کجا میرسد. ما معتقدیم هیچ دینی به پیروان خود دستور نمیدهد که به انسانهای دیگر ظلم کند.
وی به رابطه دین و قدرت اشاره و تصریح کرد: ادیان الهی پیروان خود را به صلح و دوستی دعوت میکند و به مشترکات و قوانین یکدیگر احترام میگذارد.
سیلو ویلار دین را رحمتی برای تمام عالمیان جهان دانست و خاطرنشان کرد: باید باور داشته باشیم که هدف غایت دین، خیر خواهی است و باید فصل نوینی را در زندگی خود ایجاد کنیم و برای این مسیر از زبان صلح و احترام به یکدیگر استفاده کنیم.
بنابر اعلام این گزارش، به همت مرکز گفتوگوی ادیان و فرهنگهای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نشست تخصصی «بهبود روابط انسانی در دوران پساکرونا با الهام از آموزههای اسلام و مسیحیت» صبح امروز (14 اسفندماه) با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانیپور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و يوان ساوكا، دبيركل شورای جهانی كليساها برگزار شد. اندیشمندان دینی در این نشست به ارایه مقالات خود پرداختند.
نظر شما