۱۸ اسفندماه؛ روز تقویم بچه های مسجد

شورای انقلاب فرهنگی ۱۸ اسفندماه را به نام سالروز تاسیس کانون های مساجد نامگذاری کرد و بچه های مسجد نیز روزی با این عنوان برای خود در تقویم رسمی کشور به یادگار گذاشتند.

خبرگزاری شبستاناردبیل:

شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 94 روز 18 اسفندماه را به نام سالروز تاسیس کانون های مساجد را در تقویم رسمی نامگذاری کرد و بچه های مسجد نیز روزی با این عنوان برای خود در تقویم رسمی کشور به یادگار گذاشتند و هر ساله جشن های مختلفی برای تکریم از فعالان فرهنگی در مساجد کشور برپا می شود.

 

کانون های فرهنگی هنری مساجد در سال 1371 با مجوز 302 شورای انقلاب فرهنگی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اجازه تاسیس گرفت و مهمترین آن مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان انقلاب بود تا بتواند با محوریت مساجد فعالیت های فرهنگی منسجمی در راستای جذب نوجوانان و جوانان به مساجد داشته باشد.

 

هم اکنون در طی 29 سال گذشته بیش از 26 هزار کانون فرهنگی در مساجد کشور راه اندازی شده است و هم اکنون بیش از چندین میلیون نوجوان و جوان در این کانون ها عضویت دارند.

 

این آمار رسمی از طریق سامانه بچه های مسجد در دسترس عموم مردم است و با مراجعه به این سایت اینترنتی علاقمندان می توانند فعالیت های هر یک از کانون ها را به صورت کامل مشاهده کنند.

 

برگزاری رویداد ملی «فهما» فرهنگ و هنر مساجد ایران یکی از بزرگترین فعالیت های کانون های مساجد برای نشان دادن توانمندی های بالقوه و استعدادهای فرهنگی در سراسر کشور است که امسال سومین دوره آن نیز برگزار و برگزیدگان آن در زمینه های مختلف معرفی شدند.

 

در ادامه مصاحبه اختصاصی با «مصطفی آمون» مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان اردبیل خواهیم داشت برای تشریح فعالیت ها و عملکرد کانون های مساجد استان اردبیل در رویداد ملی «فهما» 1400 که در ذیل می خوانید:

 

- با سلام، به عنوان اولین سوال از افتخارات استان اردبیل در رویداد ملی «فهما» 1400 بفرمائید؟

به همت فعالان کانون های مساجد از ابتدای امسال مسئله ثبت فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد استان برای حضور در رویداد ملی «فهما» آغاز شد و خوشبختانه همچون دوره های قبلی توانستیم جایگاه پنج استان برتر در رویداد ملی «فهما» را کسب کنیم.

 

- اسامی کانون های که در رویداد ملی «فهما» افتخار آفرینی کرده اند را بفرمائید؟

در ابتدای کانون های مساجد شهرستان بیله سوار جزو شهرستان برتر در سراسر کشور معرفی شد، کانون فرهنگی هنری آیت الله مروج (ره) نیز به عنوان رابط نمونه کشور انتخاب شدند و کانون فرهنگی هنری ثارالله در رواق قلم و کانون فرهنگی هنری  شهدای روستای آلنی در شهرستان مشگین شهر نیز در رواق فناوری رتبه برتر کشور را کسب کردند.

 

این کانون ها نیز به لحاظ امتیاز بیشتر حائز رتبه برتر شدند که شامل کانون ذوالجلال از شهرستان بیله سوار، کانون الزهرا (س) از شهرستان اردبیل، کانون عباسیه از شهرستان اردبیل، کانون شهید علایی از شهرستان بیله سوار، کانون محسنین از شهرستان اردبیل، کانون شهدای شهرک سینا از شهرستان اردبیل، کانون جوانان مسجد از شهرستان پارس آباد، کانون بصیرت از شهرستان اردبیل، کانون چهارده معصوم (ع) از شهرستان اردبیل و کانون بشارت از شهرستان اردبیل است.

 

- به برنامه های سال جدید نیز اشاره کنید؟

همچون سال های قبل عمل به منویات مقام معظم رهبری جزو اولویت های مهم کانون های مساجد هست و همانگونه که تاکنون از سوی معظم له تاکید شده است مسئله بیانیه گام دوم انقلاب و جهاد تبیین در دستور کار فعالیت های فرهنگی و هنری کانون های مساجد قرار خواهد گرفت.

 

- در پایان اگر مطالبی دارید بفرمائید؟

از خبرگزاری شبستان به دلیل بازتاب خبری فعالیت های کانون های مساجد تقدیر و تشکر می کنم و روز 18 اسفند سالروز تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد را به همه فعالان این عرصه و ارکان مساجد تبریک می گویم و امیدواریم همچون سال های قبلی بتوانیم با اقتدار و توانایی بیشتر در سال جدید نیز گام های اساسی در این عرصه برداریم.

 

کد خبر 1155889

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha