کاهش رشد نقدینگی نشاندهنده آغاز بهبود شاخص‌های کلان اقتصادی/پافشاری بر منافع ملی

پافشاری بر منافع ملی، کاهش رشد نقدینگی و تورم نقطه‌ای نشاندهنده آغاز بهبود شاخص‌های کلان اقتصادی، تکرار نامگذاری سال با عناوین اقتصادی، گفتمان سازی برای مبارزه با دشمن است برخی از اخبار سیاسی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، پافشاری بر منافع ملی،  کاهش رشد نقدینگی و تورم نقطه‌ای نشاندهنده آغاز بهبود شاخص‌های کلان اقتصادی، تکرار نامگذاری سال با عناوین اقتصادی، گفتمان سازی برای مبارزه با دشمن است از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در سه شنبه ۱۶ فروردین است.

جنگ روسیه و اوکراین تاثیری بر تامین امنیت غذایی و تامین نهاده‌های دامی ایران ندارد

محمدجواد ساداتی نژاد، وزیر جهاد کشاورزی درباره برخی خبرها مبنی براینکه جنگ میان روسیه و اکراین موجب کاهش امنیت غذایی در دنیا از جمله ایران می‌شود، گفت: ما در بحث امنیت غذایی و تامین نهاده‌های دامی و کالاهای اساسی در کشور هیچ مشکلی نداریم و ذخائر استراتژیک در شرایط بسیار مطلوبی قرار دارد.

 

وی ادامه داد: براین اساس مردم عزیز در شرایط کنونی هیچ دغدغه‌ای برای تامین کالاهای اساسی از جمله غلات و روغن در کشور نداشته باشند و آرامش در این حوزه برقرار است. 

 

وزیر جهاد کشاورزی همچنین در خصوص برخی مطالب مطروحه مبنی براینکه با توجه به کمبود تامین گندم در برخی کشورهای همجوار از جمله ترکیه امکان قاچاق گندم از ایران به این کشورها وجود دارد، اظهار کرد: یکی از دلایل افزایش قیمت خرید تضمینی گندم در کشور این بود که کشاورزان عزیز ما بدون دغدغه بتوانند محصول گندم خود را تحویل دهند تا امنیت غذایی و معیشت مردم تامین شود.

 

ساداتی‌نژاد تاکید کرد: از شروع برداشت گندم که در استان سیستان و بلوچستان آغاز شده، غیور مردان این خطه گندم خود را به دولت تحویل داده‌اند و اکنون این فرایند به خوبی در حال پیشرفت است و با اولویت پرداخت پول گندمکاران انجام خواهد شد و هیچ مشکلی نیز در این زمینه وجود ندارد.

 

پافشاری بر منافع ملی

علی خضریان در یادداشتی در واکنش به عدم رد پیش نویس تهیه شده در مذاکرات وین نوشت: سخنگوی وزارت امور خارجه برخلاف برخی افراد غیرمطلع با عدم رد پیش‌نویس تهیه شده در ‫مذاکرات وین‬ و تاکید درست پافشاری بر ‫منافع ملی‬، خواستار خوانش غیرگزینشی متن جهت جلوگیری از تشویش اذهان عمومی شد. لذا جهت تنویر افکار لازم است ‫سیاست قطعی‬ کشور و جزییات متن مورد مقایسه قرار گیرد.

در ادامه یادداشت نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس آمده است: 

سیاست نظام در مورد لغو تحریم‌ها و مساله مهم راستی‌آزمایی از سوی ‫رهبر انقلاب‬ در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ اعلام شده و اگر می‌خواهند ‫ایران‬ به تعهدات برجامی برگردد، باید ‫آمریکا‬ در عمل تحریم‌ها را لغو کند و ما راستی‌آزمایی کنیم، آن وقت به تعهدات برجامی بر می‌گردیم و از این سیاست برنخواهیم گشت.
ضمن اینکه در اول فروردین ۱۴۰۰ رهبری تاکید کردند این سیاستی است که اعلام‌ شده، مورد اتفاق هم بوده، آن سیاست هم عبارت از این است که آمریکایی‌ها باید تمام تحریم‌ها را لغو کنند، بعد ما راستی‌آزمایی خواهیم کرد. اگر به معنای واقعی کلمه لغو شده بود، آن وقت به تعهدات برجامی بر می‌گردیم. این سیاست قطعی است، قول آمریکایی‌ها را هم معتبر نمی‌دانیم این‌که بگویند ما بر می‌داریم و روی کاغذ بردارند، این فایده‌ای ندارد، عمل لازم است، باید در عمل تحریم‌ها را بردارند، ما هم راستی‌آزمایی کنیم و مطمئن بشویم که تحریم‌ها برداشته شده، آن وقت با تعهدات‌مان عمل می‌کنیم.
حال باید پرسید چطور در بند ۱-۵ متن پیش‌نویس تصمیم کمیسیون مشترک به جای اخذ ‫تضمین قانونی‬ به عدم خروج آمریکا از برجام، ‫سخنرانی بایدن‬ در ۳۰ اکتبر ۲۰۲۱ به عنوان یک تضمین محکم و روشن مورد قبول واقع شده است؟!

 

کاهش رشد نقدینگی و تورم نقطه‌ای نشاندهنده آغاز بهبود شاخص‌های کلان اقتصادی

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت در توئیتی نوشت: «برای ۴ماه متوالی نرخ رشد نقدینگی کاهش یافته و ۹۶ هزار میلیارد تومان از اوراق فروخته‌شده در دولت قبل تسویه شده است. تورم نقطه‌ای از ۴۳.۷ در شهریور به ۳۴.۷ در اسفند۱۴۰۰ رسید.»

وی افزود: «اینها همگی نشان از شروع بهبود شاخص‌های کلان اقتصادی دارد. #روایت_سرآغاز»
 

بهادری جهرمی از آغاز بهبود شاخص های کلان اقتصادی کشور خبر داد

 

تکرار نامگذاری سال با عناوین اقتصادی، گفتمان سازی برای مبارزه با دشمن است

حجت الاسلام رضا اقا مولایی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد نامگذاری سال 1401 با عنوان سال تولید، دانش بنیان و اشتغال افرین از سوی رهبر انقلاب گفت: اگر چه در منظومه فکری و مدیریتی رهبرانقلاب که برخاسته از مفاهیم الهی و معارف قرانی است فرهنگ اصل و اساس است اما به دلیل ضرورتها و اولویت های جامعه که به خاطر غفلت و کم توجهی مسئولان متاسفانه مشکلات معیشتی و اقتصادی در اولویت اول قرار دارد.

 

امام جمعه شهرستان فهرج استان کرمان افزود: اگر در سالهای گذشته و دهه های اخیر توجه به اقتصاد توسط  مسئولان اتخاذ می شد و تمام امیدهای را به زلف برجام گره نمی زدند و به داخل و تولید توجه می کردند  ما امروز باید برای موضوع فرهنگ برنامه  ریزی می کردیم اما به دلیل کم کاری مسئولان در این عرصه اولویت امروز اشتغال و اقتصاد است . امروز دشمن می خواهد با مسائل اقتصادی مردم را ناامید کند و در جنگ اقتصادی  کمبودها را به جمهوری اسلامی نسبت بدهد.

 

وی گفت: مردمی در زیر بار فشار اقتصادی به انقلاب دلسرد شوند و به انقلاب و نظام خود بدبین شوند امروز وظیفه همه ما این است  که در مقابل جنگ تمام عیار اقتصادی بایستیم و ان را خنثی کنیم  در حقیقت نامگذاری سالهای متمادی توسط رهبر با عناوین اقتصادی یک سیاستگذاری کلان و یک گفتمان سازی و یک فرهنگ سازی برای مبارزه با دشمن است، تا شاهد بهبود وضعیت  واقتصاد کشور باشیم که امروز مسئله اول جمهوری اسلامی ایران است.

 

وی اظهار کرد: بزرگترین مبارزه با امریکا و استکبار کار و تلاش برای تقویت اقتصاد است زیرا دشمن میخواهد از طریق اقتصاد مردم را نسبت به نظام بدبین کند . امروز هرکس  که می خواهد با نظام استکبار مبارزه کند باید برای تقویت تولید داخلی و حمایت از کالای ایرانی و تولید دانش بنیان و تولید ثروت از علم تلاش کند.

 

امام جمعه شهرستان فهرج استان کرمان تصریح کرد: رهبری هوشمندانه تولید را به علم گره زدند و با حل مشکل اقتصاد مسئله گرانی و تقویت پول ملی و اشتغال حل می شود و تمام این مسائل با حمایت از تولید ملی  و کالای ایرانی حل می شود.

 

 

 

 

 

کد خبر 1162839

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha