به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام، عصر امروز(۱۶ فروردین) در اولین نشست شورای اداری استان ایلام که با حضور مدیران و مسئولان دستگاه های اجرایی و فرهنگی استان در مجتمع پتروشیمی ایلام، برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اولویت های هم ما در استان، توجه به فرصت مرز و همجواری به سه استان هم مرز در کشور عراق است که در هفته های اخیر شاهد روابط و ارتباطات دیپلماتیک با سه استان همجوار کشور عراق با استان ایلام هستیم.
« محمدسبحان حسنی» با بیان اینکه فرصت مرز یک فرصت بسیار مناسب برای توسعه استان به شمار می رود، افزود: استفاده حداکثری و بیش از گذشته از حوزه ظرفیت و توانمندی مرز برای ایجاد امنیت پایدار و رونق اقتصادی بسیار موثر است.
وی با اشاره به رویداد بزرگ و عظیم اربعین حسینی یادآور شد: اربعین در مرزهای ما اتفاق می افتد و استقبال بسیار گسترده ای از مرز مهران از سوی زائران انجام می شود که این امر به دلیل نزدیکی مرزهای ما به عتبات عالیات و امنیتی که در مرزهای ما وجود دارد، است.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام با تاکید بر اینکه برای برگزاری مراسم اربعین سال جاری برنامه ریزی های لازم باید انجام شود، گفت: در بحث توسعه زیرساخت های مرتبط با اربعین هم در بحث امنیت و هم دستاودرهای فرهنگی،اقتصادی و مذهبی باید تلاش شود که از فرصت های این حماسه بزرگ به نحو احسن برای توسعه استان استفاده کنیم و لازم است که کمیته های زیرمجموعه ستاد اربعین تلاش های بیشتری در این راستا داشته باشند.
حسنی یادآور شد: با توجه مطالباتی که مردم در حوزه تغییر دولت ها دارند که منتظرند با تغییر دولت رویکردهای جدیدی را شاهد باشند، علی رغم اینکه ایلام جزو استان هایی بودیم که استاندار منصوب شد اما در این فرصت انتصابات مدیران و فرمانداران انجام شد.
وی بیان کرد: 12 فرماندار شهرستان تعیین تکلیف شدند و سیاست دولت هم بر این است در جایی که نیاز به تغییر است، تغییر ایجاد شود و در جایی که هم شرایطی وجود داشته باشد که تثبیت لازم است اقدام شود در حوزه بخشداران نیز حدود درصد بخشداران استان تعیین تکلیف شده اند و مابقی هم در دستور کار قرار دارد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام ابراز کرد: آنچه در حوزه مباحث سیاسی نیز در دستور کار قرار دارد فعال کردن ظرفیت احزاب شناسنامه دار در استان و بهره گیری از ظرفیت آنها در راستای پویایی مباحث سیاسی استان است که در راستای توسعه سیاسی استان بیش از گذشته فعال شوند.
حسنی گفت: هر دستگاهی که اعتراضات و مطالباتی نسبت به آنها وجود دارد باید خود دستگاه ها نسبت به آنها مدیریت داشته باشند و نشبت به پیگیری مطالبات اقدامات لازم انجام شود و اگر محدودیت هایی هم وجود دارد باید اطلاع رسانی شود و بی توجهی صورت نگیرد، هنر مدیران این است که این مطالبات را مدیریت و اقدامات لازم را انجام دهند.
وی بیان کرد: در حوزه توجه به آسیب های اجتماعی طبیعتا دولت نگاه ویژه ای را دارد، در سفری که ریاست محترم جمهور به استان داشتند یکی از مصوبات سفر شناسایی مشکلات اجتماعی و تشکیل کارگروه خاص علاوه بر کارگروه فرهنگی اجتماعی کارگروه جدیدی در دستور کار قرار گیرد و با استفاده از ظرفیت های استانی و ملی و نخبگان استانی در حوزه ی کاهش آسیب های اجتماعی نقش موثری را داشته باشیم.
حسنی بیان کرد: رئیس جمهور محترم دستورالعمل مقابله با فقر مطلق را ابلاغ فرمودند که در دستور العمل که اولین جلسه چند روز پیش تشکیل شد، در این حوزه توجه به افراد فاقد حداقل های ضروری مانند خوراک، پوشاک و مسکن است و افرادی که تحت پوشش نهادهای حمایتی نیستند و از فقر رنج می برند باید تلاش شود که شناسایی شوند و تحت حمایت قرار بگیرند.
وی خاطرنشان کرد: بحث پدافند غیر عامل به دلیل پیشرفت سریع فن آوری در حوزه ی سایبر لازم است کارشناسان و مدیران فن آوری اطلاعات دائم در حال کسب دانش و لازم است در بحث آموزش در حوزه ی فن آوری مد نظر مدیران کل قرار گیرد.
نظر شما