آمریکا در پی انحراف افکار عمومی افغانستان است

فرخنده پور با بیان اینکه آمریکا می خواهد افکار عمومی افغانستان را از جنایاتش در این کشور منحرف کند،‌ گفت: بزرگترین بمب تاریخ را آمریکا در افغانستان در ایالت لنگرهار امتحان کرد و حافظه تاریخ اینها را نمی تواند فراموش کند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، ایرج فرخنده پور، کارشناس مسائل منطقه شب گذشته (سه شنبه ۲۳ فروردین) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با بیان اینکه ایران همه نوع حسن نیت، برادری و عنایت را به مردم افغانستان دارد، گفت: توطئه تفرقه افکنانه و شیطان گونه در ذهن طراحان داستان افغانی‌ها نهادینه شده است و می‌خواهند آن را در عرصه اجتماعی، سیاسی و فرهنگی عملیاتی کنند. بر کسی پوشیده نیست دولت ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی زمانی که کشور افغانستان مورد تهاجم اتحاد شوروی سابق قرار گرفت تا امروز همه نوع حسن نیت، برادری و عنایت نسبت به مردم افغانستان داشته و در این راه کوتاهی نکرده است.

 
وی با بیان اینکه گواه آن این است که ما هم درگیر جنگ با رژیم صدام بودیم و تعداد زیادی از مهاجران افغان وارد کشور ما شدند و چه بسا تعادادی از آن‌ها در مناطق جنگی ما شهید شدند و آمارشان قابل توجه است با ما همراه و همدل بودند، ما این اشتراکات فرهنگی را هم در میدان فرهنگ و هم در میدان جنگ می‌دیدیم، گفت: این برادران در همه این فراز و نشیب‌ها با ما بودند و ما هم با این‌ها بودیم، و مشکلات فراوانی در چند دهه اخیر برای مردم افغانستان پیش آمد که همیشه دست مهر ایرانی‌ها به سمت افغان‌ها دراز بود و دست مهر افغان‌ها هم به سمت ما بود و ما هیچ گونه مشکلی نداشتیم.
 
 
فرخنده پور با اشاره به اینکه حوادث مختلفی پیش آمد، سیل ها، زلزله‌ها و دولت جمهوری اسلامی ایران در راستای حسن همجواری و سیاست متعادلی که در راستای برقراری ارتباطات با همسایگان داشت هیچ گونه کوتاهی در این خصوص نکرد و با همه توان و قدرت در خدمتشان بودیم،‌ گفت: آن چه که ما داشتیم برای آن‌ها ارسال می‌کردیم و آن‌ها را از خود می‌دانستیم و در بعد تاریخی هم اشتراکات فرهنگی بی شماری با این دولت و مردم داریم. ما اگر بخواهیم سابقه تاریخی منسجم تری را بیان کنیم در طول قبل از پیروزی انقلاب و دهه‌های قبل از آن هم ما این ارتباطات و تعاملات را با مردم داشتیم. بعد از پیروزی انقلاب و حوادث مختلفی که در شبه قاره ازجمله کشور افغانستان پیش آمد ما یک سیاست خاص و در خور توجه را نسبت به افغانستان داشتیم.
 
 
 
کارشناس مسائل منطقه با بیان اینکه آمریکا می خواهد افکار عمومی افغانستان را از جنایاتش در این کشور منحرف کند،‌ گفت: بزرگترین بمب تاریخ را آمریکا در افغانستان در ایالت لنگرهار امتحان کرد و حافظه تاریخ اینها را نمی تواند فراموش کند. حضور نامشروع آمریکایی ها و ائتلاف مداخله گرشان بیش از 20 سال در افغانستان ادامه پیدا کرد و جنایات زیادی کردند و نزدیک به 115 هزار نفر از مردم افغانستان تلفات گرفتند، حمله به مجالس عروسی، فریب و فرستادن بچه ها به میدان مین به این بهانه که می خواهند شکلات بدهند.
 

وی با بیان اینکه گروهبانی به نام ستوان کِلِی افتخار می کند که در افغانستان، منطقه سیلای قریب 500 نفر از زنان و کودکان آنجا را به قتل رسانده است اما نهادهای بین المللی و حقوق بشری هیچ توجهی به این قضیه ندارند، افزود: به این که ذبیح الله مجاهد هفته گذشته تا حدودی سیاست های دولت طالبان را بیان کرد، باعث شد آمریکایی ها با یک طرح از پیش تعیین شده آن تفکر مردم افغانستان را از توجه به جنایات دولت مداخله گر آمریکا به سمت و سوی دیگری سوق دهند و افکار عمومی را به نوعی فریب دهند.
 

فرخنده پور با اشاره به اینکه بین جمهوری اسلامی ایران و افغانستان مسأله ای وجود ندارد و این توطئه اخیرهم ساخته و پرداخته گروهی است که می خواهند یک تفکر خاصی را به این نقطه حساس بیاورند و عملیاتی و رسانه ای کنند تا توجه مردم افغانستان از این قضیه منحرف شود، گفت: آیا امریکایی ها در این مدتی که جنایت کردند افکار عمومی جهان نباید به اینها توجه کند؟ این یک نوع فریب افکار و منحنی کردن شیوه تفکر مردم است.
 
 
وی با بیان اینکه در بحث اوکراین هم سیل بسیاری از مردم به سمت کشورهای اروپایی روان شدند و برخورد تحقیر آمیزی با مردم اوکراین داشتند، گفت: کجا این قدر برای انگلیس تبلیغات درست کردند برای کشورها و برای آلمان، این با برنامه است و نمی خواهند در این برهه که دولت افغانستان در حال تشکیل شدن است این دولت به جنایات آنها توجه کند و می خواهند افکار عمومی را منحرف کنند اما جنایاتی که آمریکا در افغانستان مرتکب شده به همین راحتی باید از ذهن مردم پاک شود؟ با همین بازی ها، چند منافق روسیاه، سرسپرده و مزدور بیایند در کشور افغانستان بخواهند با این چنین شیوه های کودکانه ای رفتار دو کشور و ارتباطات فرهنگی را زیر سؤال ببرند؟
 
 
فرخنده پور با اشاره به اینکه با مردم افغانستان روابط صمیمی و سنگینی داریم، در اکثر مدارس ما در تهران و شهرستان های مختلف؛ در مشهد و قم افغانی ها راحت با مردم ایران تعامل می کنند، درس می خوانند، دانشگاه می روند، ما با خودشان خیلی برخورد داشتیم اصلاً این موارد مطرح نیست، افزود: اینها در راستای یک خط و برنامه از پیش تعریف شده است که می خواهند به نوعی افکار عمومی مردم را از توجه به جنایات آمریکا و گروه های مداخله گرشان و ائتلاف سنتی شان منحرف کنند.
 
 
این کارشناس مسائل منطقه با اشاره به اینکه روابط و تعاملات فرهنگی، سیاسی و اجتماعی مان مانند گذشته و با قدرت بیشتری با مردم افغانستان ادامه پیدا خواهد کرد، به کوری همه دشمنانی که برای ملت افغانستان سناریوسازی می کنند، گفت: ما باید به ریشه و مسبب چنین مشکلاتی که در عرصه سیاسی افغانستان به وجود آمده است ، توجه کنیم، دولت مداخله گر آمریکا علیرغم چندین جلسه که در دوحه قطر با مقامات حاکمیتی دولت افغانستان گذاشت به هیچ کدام از وعده هایشان وفا نکرد و 7 میلیارد دلار از ثروت و دارایی های این مردم مظلوم را بایدن به حادثه دیدگان یازده سپتامبر هِبه کرد، که حتی یک نفر تبعه افغان در حادثه 11 سپتامبر وجود نداشت و خود بن لادن شاهزاده عربستانی بود و سه و نیم میلیاردی که به سازمان های بشردوستانه دادند در حالی بود که می دانستند مردم افغانستان به شدت به این پول بسیار نیاز دارند.
 

وی با بیان اینکه علت این مهاجرت ها و مشکلاتی که برای مردم پیش آمده سیاست های خبیثانه دولت جنایتکار آمریکا است که چنین مشکلاتی را مردم افغانستان می بینند و ما آثار آن را تجربه می کنیم، افزود: روابط ما ا توجه به سیاست های وزیر امورخارجه و تعاملات شان در این خصوص و توجه مقام معظم رهبری نسبت به مسائل افغانستان و سفارش ایشان با قدرت بیشتر ادامه پیدا خواهد کرد و ما در این راه مصمم هستیم و تمام امکاناتمان را در اختیار دولت این مردم عزیز قرار می دهیم و جزئی از ما هستند و مرز معنی پیدا نمی کند.
 

این کارشناس مسائل منطقه گفت: این جوسازی ها برای برون سپاری توجه مردم مظلوم افغانستان به جنایت های آمریکاست و باید افغانستانی ها توجه داشته باشند و به ریشه این مشکلات فکر کنند که چه عواملی باعث این مسائل شده و چه دست هایی در کار بوده که این مردم مظلوم را به این حالتی که امروز می بینیم مبتلا کرده است؟
کد خبر 1165351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha