به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، محسن فتحی نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی در نشست با پیشکسوتان، مربیان و فعالان قرآنی شهرستان سنندج اظهار کرد: ترویج اندیشه قرآنی هدف و برنامه ماست و تلاش موسسات و خانههای قرآنی، در پی تربیت قرآنی نسل امروز جای تقدیر دارد.
وی ابراز امیدواری کرد که بتوانیم با حمایت این مربیان و اساتید قرآنی، تربیت قرآنی، نگاه قرآنی و سبک زندگی قرآنی را نشر دهیم.
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اینکه استان کردستان به تعبیر مقام معظم رهبری استان فرهنگی نامیده شده است، عنوان کرد: استان فرهنگی استانی است که اول از همه باید دین و شریعت در آن ملموس باشد.
فتحی خاطر نشان کرد: در حال حاضر دینمداری مصداق کمرنگی دارد و این واقعیت تلخ را باید پذیرفت که ترغیب خانوادهها نسبت به فراهم کردن مسیر برای فرزندانمان در بعد قرآن کمتر شده که نتیجهای جز افزایش آسیبها را بدنبال ندارد.
وی با اشاره به اینکه دارالتحفیظها روز به روز کوچکتر و فعالیتهای قرآنی محدودتر میشود، اعلام کرد: در حوزه توسعه فرهنگ قرآنی بودجهای اختصاص نمییابد و بحث معیشت مربیان قرآنی باید مورد توجه مسئولان قرار بگیرد تا بدون دغدغه این کتاب آسمانی سر لوحه زندگیها قرار بگیرد.
فتحی با اشاره به در پیش بودن سفر ریاست محترم جمهوری به استان کردستان اضافه کرد: انشالله از این فرصت استفاده شود تا بحث حضور مربیان قرآنی در آموزش و پرورش و دانشگاهها حل و فصل گردد.
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در بحث تعاونی مسکن برای قرآنیان، مطالبه داریم که چند نفر به عنوان نماینده جامعه قرآنی تعاونی مسکن قرآنیان را تشکیل دهند بنده به شخصه از این تعاونی حمایت خواهم کرد.
وی با اعلام اینکه تجهیز کلاسهای قرآنی باید در راس کار قرار بگیرد، گفت: خلا قانونی در حوزه قرآن در مجلس محسوس و ملومس است و قصد داریم در فراکسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی این خلآهای قانونی را رفع و رجوع کنیم.
نظر شما