شب قدر، فرصتی برای بیدار شدن است

شب قدر، فرصتی برای دعا و مناجات و طلب مغفرت از درگاه الهی و پاک شدن از گناهان و بیدار شدن از جهل و غفلت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم آباد، شب‏ قدر، فرصتی برای دعا و نیایش، تهذیب نفس و کسب تقوا و طلب بخشش و مغرفت از درگاه الهی است.

 

شب های قدر اوج بندگی و بهره مندی از رحمت الهی است، از فرصت های شب قدر برای انس بیشتر با قرآن و بهره مندی از تعالیم دینی در زندگی فردی و اجتماعی بهره مند شویم.

 

شب قدر، شب نزول قرآن بوده و عبادت در این شب های پرفضیلت برتر از عبادت در هزار ماه است و شب ‌زنده‌داری، تلاوت قرآن، مناجات و عبادت در این شب بسیار توصیه و تأکید شده است.

 

در این شب های قدر با شست و شوی دل از غبار کینه ، نفرت و دو رویی به سوی پاکی و تقوا و نیکی در حق دیگران گام برداریم و با توب به درگاه الهی دل های خویش را تاریکی ها، جهل و غفلت پاک سازیم.

 

در شب های قدر سرنوشت یک ساله رقم می خورد و بیاییم در این شب ها که در رحمت خدا بر روی بندگان باز است، درخواست سرنوشت خوب، نیک و پسندیده داشته باشیم.

 

یکی از اعمال سفارش شده در شب های قدر استغفار است، استغفار در شب قدر را فراموش نکنیم و با بهره مندی از  قرآن، دعا، مناجات و توسل به ائمه اطهار (ع) از خدای متعال بخواهیم سرنوشت خوبی برایمان رقم بخورد.

 

شب قدر، قلب ماه مبارک رمضان بوده و از فضیلت های این شب می توان به برتر از هزار ماه بودن، آمرزش گناهان و نزول قرآن اشاره کرد.  

 

امام صادق(ع) فرموده است: سرآمد ماه ها ماه مبارک رمضان است و قلب ماه مبارک رمضان لیلة القدر است، پیامبر(ص) در تفسیر سوره «قدر» فرمودند: هر کس شب قدر را احیا بدارد و مؤمن باشد و به روز جزا اعتقاد داشته باشد، تمامی گناهانش آمرزیده می شود.

 

در این شب های پرفضیلت دست به دعا برمی داریم و با طلب بخشش و مغفرت از درگاه الهی، نیکی ها را جایگزین بدی ها کنیم و با شست و شوی آینه دل به سمت احسان و نیکی گام برداریم.

 

حکومت امام علی(ع) باید الگو باشد

 

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، اظهارداشت: ماه مبارک رمضان فرصتی برای ذخیره سازی معنوی و تقوا است.

 

وی با بیان اینکه همه ما نیازمند بهره گیری از برکات معنوی این ماه پر فضلیت هستیم، گفت: شب های قدر معدن فیض و فضل پروردگار است.

 

نماینده ولی فقیه در لرستان بر لزوم رعایت تقوا تأکید کرد و عنوان داشت: این ایام که در آستانه شهادت حضرت علی (ع) قرار داریم روز یادآوری عظمت آن شخصیت امام متقین است.

 

وی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم امیرالمومنین(ع) امام باشد که امام ما است باید مومن و باتقوا باشیم زیرا این بزرگوار امام متقین و مومنین است.

 

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی با بیان صفات برجسته امام علی(ع) افزود: علم، ایمان، تقوا، شجاعت، زهد و ورع، ساده زیستی،رسیدگی به محرومان، تواضع، فروتنی، مهربانی و ده ها صفات دیگر از خصوصیات امام علی(ع) است.

 

وی به رفتار عملی امام علی(ع) اشاره کرد و گفت: بخشی از ویژگی های امام علی(ع) به رفتار عملی او بر می گردد، به رفتاری که در مدت پنج سال که حکومت را برعهده داشت اما متأسفانه این غم و غصه بر دلِ دلبستگان امیرالمومنین (ع) باقی ماند که این حکومت ادامه پیدا نکرد،اگر ادامه پیدا می کرد الگو قرار می گرفت و شاید تاریخ بشریت عوض می شد.

 

نماینده ولی فقیه در لرستان با بیان اینکه حکومت امام علی(ع) باید الگوی همه حکومت ها به ویژه در نظام جمهوری اسلامی باشد، گفت: حکومت امیرالمومنین علی(ع) در اقامه عدل، حمایت از مظلوم و پیشگیری و مقابله با ظالمان و طرفداری از حق باید الگو باشد.

 

وی اظهار کرد: مناسبات حاکمیت با مردم و مناسبات مردم بایکدیگر بر اساس عدل و انصاف و به دور از ظلم، زور، تبعیض و زورگویی از ارزش هایی است که باید مورد توجه قرار گیرد و حفظ شوند.

 

شب قدر، فرصتی برای استغفار است

 

حجت الاسلام «سیدعلی حسینی»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، به فضیل شب های قدر اشاره کرد و اظهارداشت: شب های قدر فرصتی برای استغفار به درگاه خداوند است.

 

وی افزود: خداوند متعال شب های قدر را برای گذشتن از گناه بندگان قرار داده است و باید نهایت استفاده از آن را برای رستگاری انجام دهیم.

 

امام جمعه بروجرد با اشاره به اینکه شب‌هاي قدر، شب‌هاي آمرزش و توبه كردن است، عنوان کرد: باید از این فرصت ها به خوبی استفاده شود و با طلب مغفرت به درگاه الهی از رحمت خدای متعال بهره مند شویم.

 

 

 

 

کد خبر 1168552

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha