به گزارش خبرگزاری شبستان، علیرضا داودی، كارشناس ارشد رسانه و علومشناختی در برنامه «ساعت بیست و چهار و یک دقیقه» رادیو گفتگو درباره تأثیرات اقتصادی عملکرد جریان مقاومت و مفهومشناسی این موضوع در حوزه رسانه در ابتدا به تشریح وجوه مختلف ساحت اقتصادی جریان مقاومت پرداخت و گفت: موضوع اول که باید به آن توجه داشت ارتباط بسیار تنگاتنگ اقتصاد با حوزه سیاست و امنیت در منطقهای مثل غرب آسیاست.
وی با بیان اینکه نکته دوم این است که بازار بهعنوان محمل اقتصاد ۲ خاستگاه تولید و عرضه دارد، گفت: بنابراین برای رونق اقتصاد در یک منطقه باید یک بازار تولید متناسب با میزان تقاضا در ساحت عرضه وجود داشته باشد که لازمه آن برقراری امنیت در هر دوسویه معادله است.
این كارشناس ارشد رسانه و علومشناختی با بیان اینکه نکته سوم دو مفهوم سرمایه و ثروت در اقتصاد را توصیف میکند که در آن میزان ریسکپذیری اهمیت بسیاری دارد و ضریب امنیتی مؤلفه تعیینکنندهای در آن است، افزود: جریان ضد مقاومت تلاش میکند هر سه مفهوم عنوان شده را در بهترین وضعیت ممکن برای خود قرار دهد تا اقتصادی که برای سلطه و موضوعات هژمونیکال نیاز دارد را ایجاد کند. ازاینرو در گام نخست باید قدرت برقراری امنیت را در اختیار خود داشته باشد و در گام بعدی کریدورهایی که منجر به ازبینرفتن یا افزایش امنیت یا اقتدار آن میشود را در کنترل خود در بیاورد.
وی با بیان این که کاهش پشتیبانی رسانههای جریان ضد مقاومت به منزله افزایش حوزه برد و وسعت عملیات در حوزه مقاومت است، اظهار کرد: اگر اقتصاد کشورهای حوزه ضد مقاومت در سراسر دنیا از عربستان تا امریکا دچار کوچکترین اختلالی شود قاعدتاً پشتیبانی رسانه کاهش مییابد. به همین دلیل زمانی که در جریان مقاومت، مجموعهای مثل آرامکو مورد حمله قرار میگیرد و میلیونها بشکه نفت از صادرات عربستان کسر میشود، حوزه ذخایر استراتژیک آمریکا یا کشورهای تابعه مختل میشود.
داودی در ادامه به تشریح اقدامات و تکنیکهای موردنیاز در رسانههای جریان مقاومت پرداخت و با بیان اینکه رسانههای مقاومت در وهله اول باید ضعفهای بنیادین و چالشهای اقتصادی جریانات ضد مقاومت که رسانههای آنها در صدد پوشاندن آن هستند را نمایان کنند، گفت: رسانهها در گام دوم با ایجاد یک خط دقیق در میزان فهم از پتانسیل حوزه اقتصادی و بههمریختگی حوزه پشتیبانی ضد مقاومت میتوانند مانع از اقدامات سریع، عیان، میدانی و پرقدرت در حوزه جبهه ضد مقاومت شوند.
وی با اشاره به عملکرد رسانههای جریان ضد مقاومت گفت: این رسانهها یک تصویر از اقتصاد بههمریخته در محور مقاومت نمایش میدهند و اینگونه به مخاطب القا میکنند که مقاومت از نظر اقتصادی به خارج از منطقه وابسته است و بهنوعی در اختیار ضد مقاومت است. این تصویرسازی به این معناست که اساساً هر نوع اقتصادی که در منطقه چه در محور مقاومت و چه در منطقه غیر از محور مقاومت شکل میگیرد، باید ورود آن از کمربندی چند کشور اصلی که بهزعم آنها به این مسائل مسلط هستند، باشد.
نظر شما