به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ حجتالاسلام والمسلمین «رضا نوری» دوشنبه در نشست کمیته توسعه محلات کم برخوردار استان، اظهارداشت: باید طرح محله اسلامی بهعنوان یک چشمانداز در کالبد شهرهای استان جانمایی شده و تلاش کنیم در این طرح با برنامهریزی و کارشناسی، به رونق توسعه در این مناطق کمتر برخوردار کمک کنیم.
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی با اشاره به اینکه باید در این مناطق با احداث پارک و فضای سبز سرانه مناسبی ایجاد کنیم، افزود: از سوی دیگر اگر جوانان این مناطق را برای فراگیری شغل به مراکز آموزش فنی و حرفهای معرفی کنیم، اشتغال مناسبی نیز در این محلات ایجاد میشود.
امام جمعه بجنورد اضافه کرد: برخی از مناطق حاشیهای شهرستانهای استان محل و پاتوق معتادان شده که باید با این ناهنجاریها مقابله کرد و اجازه نداد این آسیبهای اجتماعی بیش از این به جوانان ما لطمه وارد کند.
وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم در اجرای این طرح، مسجدی را احیا و مقدمات احداث یک درمانگاه را در این مناطق کمتر برخوردار فراهم کنیم درنهایت تبعیض و شکاف بین مردم دارا و ندار نیز کاسته میشود و همین اقدامات پایه محلهای اسلامی را تشکیل میدهد.
حجتالاسلام والمسلمین نوری ادامه داد: در مواردی مشاهده میشود که برخی از خیابانهای محلات برخوردار شهر به واسطه وجود ساختمان و بنایی دولتی در آنجا، چند بار آسفالت میشود؛ اما در مقابل محلهای حاشیهای حتی روکش آسفالت هم ندارد که باید این رویهها اصلاح شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: ارگانهای بسیج، سپاه و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به دلیل توانمندیهایی که دارند باید در جلسات کمیته توسعه محلات کم برخوردار حضور پیدا کنند؛ چراکه استفاده از ظرفیت جهادگران کار را جلوتر میبرد.
امامجمعه بجنورد با بیان اینکه تمامی دستگاهها در اجرای طرح محله اسلامی یک هدف را دنبال میکنند، افزود: نباید همکاری دستگاهها در توانمندسازی و اسلامی کردن محلات تداخل داشته باشد؛ بلکه لازم است در این راستا هر دستگاه در محلهای خاص فعالیت کرده و دیگر دستگاهها نقش پشتیبان را ایفا کنند.
وی اضافه کرد: جلسات این کمیته باید در حضور استاندار و فرمانداران تشکیل شود تا فرمانداران مکلف به اجرای طرح محله اسلامی شوند.
گفتنی است، پیشتر معاون بسیج مساجد و محلات سپاه جوادالائمه (ع) خراسان شمالی از راهاندازی ۱۶۸ پایگاه محله اسلامی در هشت شهرستان این استان با هدف امدادرسانی و حل مشکلات مناطق کمتر برخوردار خبر داده بود. این پایگاهها با محوریت ائمه جماعات، فرمانداران و دیگر مسئولان شهرستان محلی فعال هستند که راهبری و هدایت آنها را روحانیون بر عهده داشته و پایگاههای ب سی ج بازوی اجرایی و عملیاتی آن محسوب میشوند.
نظر شما